5800 c6 koş içeride hemde v52 dosyalarına gerek duymadan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

polat558

Üye
    Konu Sahibi
5800 c6 koş içeride hemde v52 dosyalarına gerek duymadan
ÖNCELİKLE KONU ALINTI VEYA KOPYALA YAPIŞTIR İLE YAZILMAMIŞTIR VE BU BENİM İLK YAZILIM DEFA GELİŞTİRMİŞ OLDUĞUM YAZILIMI NETE PAYLAŞMAMDIR
HEPİMİZİN BİLDİĞİ GİBİ NOKİA 5800 XM V52 ÇIKTIĞINDAN BERRİ SORUNLAR BİTMİYOR HACKLEMEK GEREKİYOR VE YA ÖYLECE SADECE KULLANMAK BUNUN İÇİNDE BİRİNİN HACKLEYİP DOSYALARI PAYLAŞMASI....
NEYSE İŞLEME BAŞLIYORUZ

1) GEREKLİ OLAN C6 FW BURDAN İNDİRİYORUZ

2) DAHA SONRA TELEFONU KAPATIP KABLOYLA USB GRİŞİNDEN BAĞLIYORUZ SİZE TAVSİYEM İŞLEME BAŞMADAN ÖNCE HAFIZA KARTINI BİÇİMLENDİRİN YEEKLERİNİZİ ALMAYIDA UNUTMAYIN

3)JAF PROGRAMINI ACIYORUZ WİNDOWS XP KULLANANLAR İÇİN BİR SORUN OLMUYOR GENELDE WİNDOWS 7DE SORUN YAŞIYANLAR SİZİN İÇİN ANLATIYORUM JAF PROGRAMINI BURDAN İNDİRİN

4) DAHA SONRA DLL HATASI ALMAMAK İÇİN ŞU DOSYALARIN İNDİRİN C:/WİNDOWS/SYSTEM32 İÇİNE ATILICAK

5)VE DAHA SONRA JAF V1.98.65 YAMASI

6)SON OLARAKDA [/URL]

RESİMLERE GEÇELİM RESİMLERDEN JAF İLE İLGİLİ OLANLAR ALINTIDIR SADECE

aşağıdaki ekran gelecek şimdide aşağıdakileri sırasıyla yapıyoruz
NOT:2. sırada Manual Flash ve Dead USBseçeneklerini işaretliyoruz.

EVET ARKADAŞLAR BURAYA KADAR GELDİYSENİZ BURDAN SONRASI FARKLI OLDUGU ICIN ANLATICAM

1) MCU TIKLA VE RM-356_52.0.007_prd.core.C0r İSİMLİ DOSYAYI SEÇ BİRAZ YAVAS ACABİLİR AMA BEKLEYİN

2) PPM TIKLA VE RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V20 İSİMLİ DOSYAYI SEC

3) APE_Variant TIKLA VE RM-356_52.0.007_026_000_U01.uda.fpsx İSİMLİ DOSYAYI SEÇ

4) VE BU İŞLEMLERİ YAPTIKTAN SONRA FLASH YAZAN YERE Bİ KERE TIKLAYIN

5)
Aşağıdaki resimde PRESS POWER ON NOW! yazısını görünce açma kapama tuşuna basıp çekin sakın basılı tutmayın(N97 telefonu olanlar bu yazıyı görünce USB kablosunu takmaları yeterlidir hiçbir tuşa basmasınlar.)Şimdi Flash işlemi başlayacaktır bitene kadar telefona dokunmayın bağlantıyı kesmeyin ve şarjı yeterli olsun.

İŞLEM BİTTİKTEN SONRA EKRANDA NOKİA LOCAL MODE YAZAR RESİMDE DE GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ PHONE MODE YAZAN YERDEN NORMAL SEÇİMİ YAPIN TELEFON AÇILINCADA KABLOYU ÇIKARIN İŞLEM BUKADAR GELELİM RESİMLERE

ÖZELLİKLERİDE YAZARDIM AMA KONU YETERİNCE UZUN DAHADA UZATIP YORULMANIZI İSTEMDİM KURULUMU YAPIP KENDİNİZDE TEST EDEBİLRİSNİZ BU KURULUM NORMALDE İNGİLİZCE AMA EDİTLENMİŞTİR TARAFIMDAN ROOM PATCHER VEYA İMZA PROGRAMI KURMANIZA GEREKYOKTUR İSTEDİĞNİZ UYGULAMAYI YUKLEYEBILIRSINIZ
NOT:SENSÖR AYARLARINDA DONDURMA KAPALIDIR ACARSANIZ EV EKRANIN YAN DONDUGUNU GÖRÜRSÜNÜZ
2) AÇILIŞTA 17 SN İNNA SARKISI VE RAM SAYIMI YAPAR İSTERSENIZ EKRANA DOKUNUP GECEBİLİRSİNİZ
3) SORU VE SORUNLARINIZ ICIN BENIMLE MAIL YOLUYLA ILETISIME GEÇEBİLİRSİNİZ TABİ MODLAR VE YÖNETİCİ İZİN VERDİĞİ TAKDİRDE

HERKESE İYİ GÜNLER DİLERİM 5530 İÇİN ÇALIŞMALAR DA SON AŞAMAYA GELDİM :) YAKINDA

• Beğen
Tepkiler: general-84, axaturk, 4w3e ve 6 diğerleri

uzmburak

uzmburak

Üye
tesekkurler guzel bir calismaya benziyo:)

stopaj

stopaj

Üye
teşekkürler

lafbaz

Üye
teşekkürler 5530 icin olanını sabırsızlıkla bekliyorum hatta şimdi isdiyorummm v32 icin

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bunda i8910 ev ekranı varmı?

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler Harika olmuş

SEKOLELE

bu yeni fw mi yani c6 versiyon olarak

polat558

Üye
    Konu Sahibi

SEKOLELE

sagoasin

dehsett_41

dehsett_41

Üye
arkadaşlar ben daha programları bile çalıştıramıyorum.söylediğiniz programların hepsini indiriyorum ama bir sürü hata veriyo .windows 7 war bende daha iki gün oldu alalı.yardım edecek bi babayiğit yok mu

--------------- Ekleme ---------------

Checking Windows version ...
Windows version: Microsoft
Searching for JAF install location ...
ERROR: Can not find Program Files Directory (1)

böyle bi hata alıyorum mesela

alper0642

Üye
polat kardeş içerik hakkında biraz bilgi verebilir misin? daha aydınlatıcı olur. bekliyoruz. v52 nin dosyaları olmadan c6 yı 5800 a nasıl yükleyebiliyoruz. ayrıca c6v20 nin hangi versiyonu 38-40-41-42????

tugrul_27

tugrul_27

Üye
bu ne şimdi qverty klavye çalışıyormu çalışıyorsa silme tuşuna elimiiz basılı tuttuğumuz zaman hepsini siliyormu bağlantılara dokunduğumzda menüye atma varmı türkçe t9 eklimi ve bu c6 nın 5800 a port edilmiş olan fw simi anlatımından bişey anlaşılmıyor detaylı anltım yaaprmısın lütfen

polat558

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben daha programları bile çalıştıramıyorum.söylediğiniz programların hepsini indiriyorum ama bir sürü hata veriyo .windows 7 war bende daha iki gün oldu alalı.yardım edecek bi babayiğit yok mu

Checking Windows version ...
Windows version: Microsoft
Searching for JAF install location ...
ERROR: Can not find Program Files Directory (1)

böyle bi hata alıyorum mesela

kardeşim özelden msn adresini at ayarlıyalım anladım kadarıyla yönetici olarak windows xp service pack 3 dosyasını seçmemişssin

uzmburak

uzmburak

Üye
sag tiklayip uyumluluk modunu wln xp sp3 yapip yonetici olarak baslatmayi denedinmi

polat558

Üye
    Konu Sahibi
bu ne şimdi qverty klavye çalışıyormu çalışıyorsa silme tuşuna elimiiz basılı tuttuğumuz zaman hepsini siliyormu bağlantılara dokunduğumzda menüye atma varmı türkçe t9 eklimi ve bu c6 nın 5800 a port edilmiş olan fw simi anlatımından bişey anlaşılmıyor detaylı anltım yaaprmısın lütfen

kardeşim qwerty klavye düzgün çalışıyor bağlantıda menüye atma sorunu yok denenmiştir

alper0642

Üye
polat kardeş yukarıda birkaç soru sormuştum. yukardaki sorularıma bi bakarmısın, ayrıca bi kaç arkadaşın dediği gibi, içerik hakkında kısa bir bilgi rica ediyoruz senden. ama en başta emeğin için kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz. sağol.

polat kardeş bu sorularıma bi cevap verebilir misin?

dehsett_41

dehsett_41

Üye
ewet denedim ama olmuyo . benim arkadaşın laptop war o xp bi de onda denicem bakalım olacak mı

sag tiklayip uyumluluk modunu wln xp sp3 yapip yonetici olarak baslatmayi denedinmi

ewet denedim ama olmadı

ewet denedim ama olmadı

polat558

Üye
    Konu Sahibi
polat kardeş içerik hakkında biraz bilgi verebilir misin? daha aydınlatıcı olur. bekliyoruz. v52 nin dosyaları olmadan c6 yı 5800 a nasıl yükleyebiliyoruz. ayrıca c6v20 nin hangi versiyonu 38-40-41-42????
kardeşim öncelikle kusura bakam nete bakamdım kısa bir süre cevab yazamadım

ALT YAPI OLARAK 42 SÜRMÜ AMA ENTEGRE ÜZERİNDE V30.006.01 YAZIYOR CUNKU BU EDİTLENMİŞ AMA ANA YAPI DOSYASI 42 DEN ALINMIŞTIR.
ÖZELLİKLERİNE GELİNCE

1) KAMERA ÇÖZÜNÜRŞÜĞÜ ARTIRILMIŞTIR
2) DAHA ÖNCEKİ SÜRÜMLERDE YASANAN KISAL SENSÖRÜ SORUNU DÜZELTİRLMİŞTİR
3) AÇILIŞTAKİ BAZI PROGRAMLAR KAPTILMISTIR MESELA MY NOKİA HOŞGELDİNİZ VE TANITIM VİDEOSU
4) İLK AÇILIDGINDA TEL HAFIZASI 80MB OLARAK YÜKSELTİRMİŞTİR
5)KASMA VE RESETLEME YAPMASIN DİYE İŞLEMCİ HIZI YÜKSELTME SÜSPANSİYONU UYGULANMISTIR
6)DİĞER C6 SÜRÜMLERİNDE YAŞANAN EKRANDA SAĞDA HAZIZA KARTI SİMGE SORUNU BUNDA YOKTUR
7)USB PORTU DÜZGÜN BİR BİÇİMDE ÇALIŞMAKTADIR
8)NOKİA OVİ VE HARTALAR YÜKLÜDÜR
9)QWVERTY KLAVYE DÜZGÜN BİR BİÇİMDE ÇALIŞMAKTADIR
10) MENÜDEN ATMA KAPANMA RESETLEME VEYA DONMA SORUNU YOKTUR
11)RDS SORUNU HALLEDİLMİŞTİR
12) DOKUNMATİK HASSASİYETİ ARTTIRILMIŞTIR
13) TUŞ KİLİDİ KİTİ EKLENMİŞTİR
BUNLARIN DISINDA BİR SORUN VARSA BUYUR KARDEŞİM

alper0642

Üye
cevabın için teşekkürler, şimdi test edebilirim. :oke:

esrarengiz33

esrarengiz33

Üye
tesekkürler kardes güzel bi fw benziyor eline saglık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt