5800 Browser icin Flash Player Destegi...

Sponsorlu Bağlantılar

accuracy_aw_07

Üye
Bu sorun facebook sitesinde en belirgin sorun bence 5800 bu konuda gerek vep browser gerek flash oynatıcı konusunda sınıfta kalmış bence

chtak06

Üye
arkadaslar bız ıstıyoruz kı aynen bıld-gısayarda gıbı dırekt ındırmeyı beklemeden butun formttakı vıdeoları kalıtelı bı sekılde izleyelım
malesef sımdılık bu mumkun deıl cunku bu sorunu ancak adobe flash player 9 programı cozebılır ama malum programın 5800 işletim sistemi ile uyumlusu henuz yok
net ten vıdeo ızlemenın bırkac yolu var skyfıre falan hıkaye
İŞTE PROGRAMLAR
1. BOLT BROWSER 2.1
2. VTAB
3. VIDEOHUB
bu programları aynı sıte ıcerısınde bulabılırsınız guncelleme isteyebılır guncelleyın ve yukleyın
bol seyırler,,,,,

--------------- Ekleme ---------------

telefonun tek eksıgı zaten o ama cozum BOLT BROWSER 2.1 facebook vıdeolarını oynatıyor ama tek sorun var tam ekran olumuyo dene ıstersen

SilentOne

SilentOne

Üye
bnim arda facebookta VİDEOLARI AÇIYOR ada arada

negro_young

Üye
5235 te de aynı sorun var ben nokianın aaaaa.:)

burak372

Üye
evet bnde aynı sorunu yasıyorum ..örnegin günlükfilm.com da hiçbir şeyi izleyemiyorum ve facebook taki videoların hepsini açmıyor..bazılarını açıyor..

guvenkaya

guvenkaya

Üye
vallahi arkadaslar bende sony ericsson vivaz var onda flash player lite 3.0 yuklu orijinalinden facebook videolarinin hepsini aciyor ama baska sitelerdeki videolari acmiyor youtube haric tabi omniada var flash player mobile 7 hic birini acmiyor youtube haric bu nokia ile alakasi yok eger oyle bir telefon istiyorsaniz n900 alin sorun halolacaktir

eerdogan85

eerdogan85

Üye
ah skyfire vah skyfire . takılarakta olsa izliyoduk her türlü sitedeki her türlü videoları. körolası yöneticiler skyfire ımızı süpürdüler.

emree17

emree17

Üye
yha bende videoları bozuyo darALTIYO

atahan0014

Üye
sayfa 15 çözüm yok şaka gibi

SilentOne

SilentOne

Üye
siz iyisinz bn skyfire goremeyen 5800 kullnıcsıyım

levasinay

levasinay

Üye
bolt browser denedim olmadı

eerdogan85

eerdogan85

Üye
sanırım 5800 a flashplayer 10 hiç gelmeyecek. Yeni çıkan N8 in özelliklerinde şu yazıyor. "Flash Lite 4 desteği, Flash Player 10.1 içeriğinin çoğunluğunu destekler." Bi ihtimal belki 5800 a da uyarlarlar.

SilentOne

SilentOne

Üye
inş.. 4 gozle bekliyoz

tmtablocu

Üye
olmazsa kaldırıp atacam zaten . millet para kazanmanın yolunu bulmuş. ufak bi proğramla çözülecek sorunu telefon değiştirmekle çözecez...

crazycoskun

Üye
ya nerden indiriyoz bunu bilen varsa sölesin yoksa kafayı yicem

eerencan

Üye
vallaha ha aldığıma pişman oldum arkadaslar

salihcan23can

Üye
ben buraya yeni üye oldum .. 5800 için hangi tür f dosyayı indirmem gerekiyo acaba yardımcı olursanız sevinirin

McReiS

McReiS

Üye
vodafone 840 için flaşplayır varmı varsa bana msj atın

bygogo32

Üye
Arkadaşlar internette okuduğum bir yazıda eylül sonunda 5800 için v60 çıcakmış içinde'de flash player destegide olacakmış umarım doğrudur saygılarımla....

srsri

srsri

Üye
bence v60 da çıkamaz flash playerde gelmez hiç bişey olmaz artık biraz olsun bizi düşünseler v60 değil v660 çıkardı bidaha telefon alırsam zaten nokia telefonda almayacam boykot kararı aldım :)

Üst Alt