5800 güzel bir telefon. skyfire ile videoları sorunsuz izleyebiliyoruz. kullanıyorum çok da memnunum fakat izlediğimiz videoyu telefona indirebilir miyiz ??? nasıl??? şimdiden teşekkürler..
5800 güzel bir telefon. skyfire ile videoları sorunsuz izleyebiliyoruz. kullanıyorum çok da memnunum fakat izlediğimiz videoyu telefona indirebilir miyiz ??? nasıl??? şimdiden teşekkürler..
arkadaşlar 5800 flash sorunu sayfasının 11 sayfanın 11'inide tepeden aşşağı çok dikkatli bir şekilde inceliyerek okudum bütün önerileri denededim çoğunluk skyfire programını tavsiye ediyo onuda denedim lakin skyfire'da flash dosyaları açılıp izleniyo ama misal tam ekran olark izliyemiyoruz aradım taradım en sonunda söyle bir çözüm buldum nokia türkiye sunucularını 5800 XpressMusic için verdiği en son telefon yazılım güncellemesi 31.0.101 ben bahçelievler gold bilgisayardan aldım telefonumu flash flash diye oraya gidip gelmekden bir oldum tezgahtarda benden bıkmış olacakki söyle bir çözüm önerdi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
linkini verdiğim chip dergisinin sayfasında basit bir uygulamadan bahsediliyor bilgisayarınıza küçük bir program indiriyorsunuz o programı kullanarak telefonunuzun product numarasını değiştiriyorsunuz product numarası imei numarası değildil imalat numarasıdır değişmesi telefonunuzu garanti dışına çıkarmaz velhasılı kiram product numarası değişen telefonunuzun pc ye bağlayıp pc suit üzerinden yazılımını güncelle dediğinizde 40.0.005 sürümünü buluyor lakin product nosu değiştirmezseniz bulamıyor bunun sebebi ise avrupadaki nokia genel merkezinin türkiye için o sürümü piyasaya sürmemiş olmasıdır neyse biz sürümü güncelledikten sonra telefonun wi-fi ile bağlantı kurum ayarlar-telefon-telf. yazılımını güncelle dediğimizde flash dosyaları güncellendiğini iddaa ediyor gold bilgisayar tezgahtarı ben şuanda tlf yazılımını pc suit izerinden telefonuma yüklüyorum bitmek üzere aşamalar bitip telefonun skyfire üzerinden değil kendi web tarayıcısı üzerinden flash videoları izlediğimde yaklaşık 5/10 dk içerisinde sizide bilgilendiricem
Arkadaşlar ben 5800 kullanıyorum bende sorun var dı ve skyfire yükledim şuan rahatlıkla kullanıyorum izlesene yuotube den video lar filanda izleye biliyorum...