5800 Bounce oyunu hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

mrtqnq

mrtqnq

Üye
arkadaşlar ben son bölmde takıldım ne yapa bılırım ?

fatih24inan

Üye
78 78 98 yanmama şifresi gerçekten oluyo

musti_670

Üye
ya arkadaşlar ben daha ilk bölümde takıldım bu ördekten sonra dön falan dio ya ordan geçemiyorum bi yardım lütfen???

gly_g

Üye
bende aynı yerde kaldım atlıyom zıplıyom ittiriom ama yokk yardım edin

--------------- Ekleme ---------------

6. bölüm yanı bal kabaklı kutunun olduğu bölüm nasıl geçilio

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
Bu oyunun daha yenisi varmı acaba bunu çok bitirdim :D

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
:ehe:kop:

fays12

Üye
Arkadas lar ben bıtırdım ben bılmmkac dakkada bıtrdım dıyosunuz madem bıtırdınız . Son bolum nası geıclıo .o kayalar gelıo ya kac kac nereye kadar napmamız gerekıo solesenıze ...
Gly_g arkadasım bn orayı gectım sanada solıım : ılk once karsıya gecmen uca kadar gelıp zıpla 1-2 denemde gecersın karsıya sonra yukarı cık ve yukardakı kutuyu asagı at o suya duscek sonra tektrr asagı ınıp karsıya gec attıgın kutu sayesınde bal kabaklı olanı iktir karsıya gecır suyun altına gtr o bal kabagı buyucek sende ıcıne gırıp oyunu btrceksın umarım yardımcı olur.

ahmet373733

ahmet373733

Üye
arkadaşlar 6bölümüde anlatırmısınız

joker8686

joker8686

Üye
Bunun daha yeni versiyonu yok mu ya çok kısa sürüyo ama güzel oyun

mehmett3452

mehmett3452

Üye
5800 da olan bounce oynunun dosyasının linkini verebilecek yada paylaşabielcek var mı şimdiden ilginiz için teşekkürler.

SilentOne

SilentOne

Üye
bn hala bitiremedim xD

oscar2768

Üye
ya arkadaşlar ben 7. bölümde takıldım ya karşıda kabağı görüyorum ama köprü inmiyo bi delikten toplar fırlıyo nasıl geçicez ya o bölümü

SilentOne

SilentOne

Üye
işin garibi bn 3. bolumu geçemiyom

qwazsx

Üye
ya bena biri onun linkini verebilir mi her yerde aradım bulamadım samsung corby ye indircem inş olur

Üst Alt