5800 bluetooth ile sms kutusuna gelen müzikleri galeriye atamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tusem37

Üye
    Konu Sahibi
5800 bluetooth ile sms kutusuna gelen müzikleri galeriye atamıyorum
:hmmmarkadaşlar 1 yıldır kullandığım telefonumda (5800) şöyle bir sorun çıktı : bluetooth ile sms kutusuna gelen müzikleri galeriye atamıyorum ne yaptıysam olmadı. sadee format atmadım çünkü rehberim tamamen siliniyor format durumunda bana yardımcı olabilirmisiniz.. şimdiden teşekkür ederim...:hmmm

pasha14

pasha14

Üye
galeriye atmaktan tam olarak kastın ne ?

Starsley

Kütüphaneyi yenilemeyi denedinmi ? Birde biraz daha aç şu galeriye atamamayı

celibar

celibar

Üye
:hmmmarkadaşlar 1 yıldır kullandığım telefonumda (5800) şöyle bir sorun çıktı : bluetooth ile sms kutusuna gelen müzikleri galeriye atamıyorum ne yaptıysam olmadı. sadee format atmadım çünkü rehberim tamamen siliniyor format durumunda bana yardımcı olabilirmisiniz.. şimdiden teşekkür ederim...:hmmm

xplore'yi telefonuna yükle xploreyi aç.menü > araçlar > mesajlar'ı aç.mesajlarda ne kadar dosya görünecek.menü >düzenle >kopyala-kes>yapıştır.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
format atmadan önce yedeklemeni yap sim kartına öyle atarsın formatı. birde format son çözüm olsun. önce hafıza kartını bi pc ye bağla ve vürüs uygulaması ile tarat. varsa bişe temizlensin. kartı tak ve mesaj ayarlarından diğere tıklayıp. kayıt yerini hafıza kartını seç. illa ben format atmak istiyorum diyorsan. kamera/yes/kapama tuşlarına basılı tutu ve reset düğmesine basarark nokia yazısını görene kadar bekle görünce de bırak.

tusem37

Üye
    Konu Sahibi
galeri derken kütüphneye kaydediyorum ama yenilediğim zaman listeye ekleyemiyor. örnek vereyim bluetoth ile gelen müziği kaydediyorum ama listeye eklemiyor ve eğer o müziği sms kısmında zil sesi yapıp silersem sesi kullanabiliyorum

--------------- Ekleme ---------------

galeri derken kütüphneye kaydediyorum ama yenilediğim zaman listeye ekleyemiyor. örnek vereyim bluetoth ile gelen müziği kaydediyorum ama listeye eklemiyor ve eğer o müziği sms kısmında zil sesi yapıp silersem sesi kullanabiliyorum ama müziği hiç bir yerde bulamıyorum bilmem anladınızmı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt