Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 batarya sorunu(yardımlarınızı bekliyom)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Badem21
Üye
Konu Sahibi
5800 batarya sorunu(yardımlarınızı bekliyom)
Beyler 2 gün once 5800 aldım te3l şahane sozum yok ve bna versiyon 50 olarak geldi ondada sorun yok ilk gun 12 saat şarsa taktım ve bugun kullan şarj 1 gun dayanıyor sızdedemı aynı yoksa bndemi sorun var ????
OğuzcanAbi
Üye
herkeste aynı batarya çin malı çok çabuk bitiyor hatta ben zorlayınca günde ikikez şarj ediorum
HackerCelik
Üye
bende günde iki defa jarja takıyorum malesef internette geziyorum 6-7 saat anca dayanıyo
Beyler 2 gün once 5800 aldım te3l şahane sozum yok ve bna versiyon 50 olarak geldi ondada sorun yok ilk gun 12 saat şarsa taktım ve bugun kullan şarj 1 gun dayanıyor sızdedemı aynı yoksa bndemi sorun var ????
benimde ilk günler tam 1günde bitiyordu . şimdi ikinci gün akşama kadar gidiyor. mesajlaşıyorum. kasma kafana göre şarj et falan. ben öyleyim bişey olmaz.
OğuzcanAbi
Üye
şarj tele arar wermez dewm et
SilentOne
Üye
bndede aynı sorun var aynı telden arktada var onun batarya 3 gün gidiyor ve teli alalı 2ay olmuşş bnde anlamdım bu bataryanın çin olmayan versiyonunu mu alıcaz napcaz??
OğuzcanAbi
Üye
yedek batarya alın bide batarya şarşı ben öle kullanıorum
davut57
Üye
benim de şarj 6 saat filan gidiyor bir de otomatik sensörü kapatıyor nden acaba
y11t
Üye
benim de az gidiyor napcaz
tlgcn38
Üye
zamanla düzelir az gitmesi bana öyle oldu ilk aldığımda 1gün giden şimdi 2.gun sabahı yarısı dolu oluyo
OğuzcanAbi
Üye
ha ha ha en fazla 1.5 gün gider
Revengeful
Emekli Yönetici
NormaL
empa35
Üye
ilk zamanlarda çok gider gps wireless kullanırsın sonra zaman geçtikçe düzelir
SilentOne
Üye
aynen teli alalı 7.günüm simdi 1.5 gün gidiyor il gun 9 saat flen gidiyordu