5800 batarya sorunu(yardımlarınızı bekliyom)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Badem21

Üye
    Konu Sahibi
5800 batarya sorunu(yardımlarınızı bekliyom)
Beyler 2 gün once 5800 aldım te3l şahane sozum yok ve bna versiyon 50 olarak geldi ondada sorun yok ilk gun 12 saat şarsa taktım ve bugun kullan şarj 1 gun dayanıyor sızdedemı aynı yoksa bndemi sorun var ????

OğuzcanAbi

Üye
herkeste aynı batarya çin malı çok çabuk bitiyor hatta ben zorlayınca günde ikikez şarj ediorum

HackerCelik

HackerCelik

Üye
bende günde iki defa jarja takıyorum malesef internette geziyorum 6-7 saat anca dayanıyo

OğuzcanAbi

Üye
yedek bataryalarım war onlarla idare ediyorum

HackerCelik

HackerCelik

Üye
bende yeni aldım bi yedek batarya :)

tlgcn38

tlgcn38

Üye
Beyler 2 gün once 5800 aldım te3l şahane sozum yok ve bna versiyon 50 olarak geldi ondada sorun yok ilk gun 12 saat şarsa taktım ve bugun kullan şarj 1 gun dayanıyor sızdedemı aynı yoksa bndemi sorun var ????
benimde ilk günler tam 1günde bitiyordu . şimdi ikinci gün akşama kadar gidiyor. mesajlaşıyorum. kasma kafana göre şarj et falan. ben öyleyim bişey olmaz.

OğuzcanAbi

Üye
şarj tele arar wermez dewm et

SilentOne

SilentOne

Üye
bndede aynı sorun var aynı telden arktada var onun batarya 3 gün gidiyor ve teli alalı 2ay olmuşş bnde anlamdım bu bataryanın çin olmayan versiyonunu mu alıcaz napcaz??

OğuzcanAbi

Üye
yedek batarya alın bide batarya şarşı ben öle kullanıorum

davut57

Üye
benim de şarj 6 saat filan gidiyor bir de otomatik sensörü kapatıyor nden acaba

y11t

Üye
benim de az gidiyor napcaz

tlgcn38

tlgcn38

Üye
zamanla düzelir az gitmesi bana öyle oldu ilk aldığımda 1gün giden şimdi 2.gun sabahı yarısı dolu oluyo

OğuzcanAbi

Üye
ha ha ha en fazla 1.5 gün gider

Revengeful

Emekli Yönetici
NormaL

empa35

empa35

Üye
ilk zamanlarda çok gider gps wireless kullanırsın sonra zaman geçtikçe düzelir :)

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen teli alalı 7.günüm simdi 1.5 gün gidiyor il gun 9 saat flen gidiyordu
:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt