5800 batarya sorunu acil.!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkiskar

Üye
    Konu Sahibi
5800 batarya sorunu acil.!
arkadşlar 5800 ımın bataryası gün içerisinde bitmeye başladı önemli bir sorun olabileceğini düşünüyorum telefonla hiçbirşey yapmıyorum saate bile bakmıyorum bilgisayarımın yanında koca gün duruyor akşam şarja takıyorum sabah çıkartıyorum dolu akşam yatarken bir bakıyorum 2-1 çubuğa inmiş :ağlarım: sizinde başınıza geldimi böyle bir sorun lütfen acil yardım edin :ağlarım:

--------------- Ekleme ---------------

yardım edicek bi allahın kulu yokmu yaaa :S

topal_solucan

Üye
ben son versiyon guncelledikten sonra olmaya basladı oyle bir sorun ama snnki kadar ciddi deil 2 gun yetiyo versiyon guncellemeden once 4 gun gidiyordu...

berkiskar

Üye
    Konu Sahibi
benimkide o kadar gidiyodu ama son 2 gündür anlamış değilim tele bişi olucak diye korkuyorum sorun nedendir anlamış değilim :S böyle bişey yaşayan varsa lütfen cevap yazsın.. sorun devam ederse garantiye yollayacam sizkeride bilgilendiririm. teşekkürler.

bybilal

bybilal

Üye
ilginç walla arkada çalışan uygulama falan bırakıyonmu dicem ama. hiç bişe yapmıyorum diiyosun. ozaman bi sorun var telefonda. yazılımını güncelle dicem veya hack li bi v50 kullan aynı sorun devam ederse garantisi varsa garantiye yolla.

haltie

haltie

Üye
bencede servise yolla bişey yapmıyorum diyorsun çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...