5800 alfasayısal tuş sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eerdogan85

eerdogan85

Üye
    Konu Sahibi
5800 alfasayısal tuş sorunu
Merhaba arkadaşlar 5800 da alfasayısal klavyeye geçip sayıları yazmak için tuşa uzun basıyorum ve önce bastığım sayıdaki harfi yazıyor ardından sayıyı yazıyor. mesela 2 yazmak için tuşa basık tutunca önce a harfini ardından 2 sayısını yazıyor a2 oluyor. çözemedim gitti.(T9 a geçince sorun olmadan yazıyor.)
Yardım ve düşüncelerinizi bekliyorum.

hunter41

hunter41

Üye
yazma dilini ingilizce yapıp birde oyle dene olmadı dokunmatıgınde sorun oldugunu dusunuyorum teknık servislere gosterırısen daha iyi yardımcı olacaklardır

eerdogan85

eerdogan85

Üye
    Konu Sahibi
Yazma dilini ingilizce yaptım fakat yine aynı. Dokunmatikte sorun olduğunu düşünmüyorum. zira diğer işlevlerde dokunmatik tıkır tıkır çalışıyor hiç bir problem yok.

alkımcanosu

Üye
kalemiyle deneyin belki bi anlık temassızlık yapıyor olabilir tekrar aynı sorun devam ediyorsa kökten çözüm hard format
:ehe

eerdogan85

eerdogan85

Üye
    Konu Sahibi
kalemiyle deneyin belki bi anlık temassızlık yapıyor olabilir tekrar aynı sorun devam ediyorsa kökten çözüm hard format
:ehe

Yok kalemiylede farketmiyor aynı sorun devam ediyor. Hard format pekt işime gelmiyor bi dünya şey yüklemişim eğer sorun formatsız çözülemeyecekse kalsın şimdilik.

alkımcanosu

Üye
zaten tam ekran qwerty de bi sorun yoksa problem yok demektir:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt