5800 alacam ama kararsızım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alpay531

Üye
bnde N79 war tawsiyem de n79 olurr 5800 yada5530 bunlara hiç bulasmamanı tawsiye ederim özelik ve kalite arıosan
süpesiz n79 yada n82 saj sorunuda yasamasınn bnde n79 sarjı 6 gun rekorum normal kulanım konusma falnda yaptımm ...
çokk müzük falnda dinlersen 3 gün yetio sarjıı ama 5800 öle dil 1 hafta kulandım elden cıkardım hemen 1 gun dayanıor sarjıı :S bu çok kötü bisee kamerası da okadar basarılı dil N73 bise daha gzl fotaraf cekioo :D:D
hata n73 u de tassiye ederim sana 5gün sarj ı gidior :D tek eksiği wirless olmaması

a8_to

a8_to

Üye
qardas hic düsünmeden al diyorum baskada bisi demiorum.. telefonun bütün nimetlerinden yararlanıyorum :p her gece bi film isliyorum. ses ve goruntu kalitesi cok guzel.. symbian s60 5th olmasıda büyük bi artısı.. şiddette tawsie ediyorum.aslında yazcak cohh sey warda üseniom.. :)

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
tek eksiği wifi demişssin ama bu devirde wifisiz telefon bir hiç arkadaşım düşünmeden 5800 al ;)

petrucci82

petrucci82

Üye
5800

canperx111

Üye
müthiş bir telefon :) + Garantisi var Nokia Güvencesi var Daha ne düşünüyorsun ...

aliçoooo

aliçoooo

Üye
5800 Su Anda Piyasanın Kralı Durumda :D 5800 Al Arkadasım Alayını teq gecer :D:oke:

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
Tabiki 5800 al derim

ayran63

ayran63

Üye
Kardeş ben 5800 aldım süper ötesi bi tel sanada tavsiye ederim yinede kararını sen ver

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
eğer aklın 5800 daysa başka yerleye yönelme bence bu biraz kullanıcı meselesi biraz şans meselesi.

birileri çıkar her model için olumsuz birsürü yorum yapar ama sen alırsın hiç sorunsuz kullanırsın çok memnun kalırsın.

Alırken dikkat edeceğin şey makinanın 1.sınıf mal olması (paralel ithalat denilen nokianın bazı ülkelerde ürettiği kısmen düşük kaliteli mallar var onlardan uzak dur yeter.)

Finlandia üretim olursa daha sağlam çıkar.

biyolgn

biyolgn

Üye
Dün Nokia Serviste 40... son yaılımı yuklettim sanki yeni tel almış gibi oldu ozellikle navigasyon lisansının ucretsiz olması meslenin en güzel tarafı 3G navigasyon Wireless olan telefonlarla kıyasla sanıyorum en yakın fiyatı 900Tl + üstü olan bir samsung cıkar karsına. ki ben telefonu konusmak haric surekli data iletimllerini kullanıyorum wireless turkcell internet navigasyon msn ve fring le zaman geciren biriyim meximum 2 gun en az 1,5 gun sarjım gdiyor. bu samsungda 1 gun suruyor sarj,bence nokia dan sasma.

etherkes

etherkes

Üye
bence hiç tereddütsüz al derim...alırsan siyah(gri çizgili) al derim hiç bi problemi yok...

kdrbrk

Üye
yaklaşık 5 aydır siyah rengini kullanmaktayım hiçbir sorun çıkarmadı.msj yazarken sadece karakter seçimini ingilizce yap türkçe karakterlerde msj biraz yavaş yazıyor.bu bi sorun dğeil sadece türkçe karakterin telefona sonradan entegre edilmesiyle ilgili bi durum.birde telefona uyumlu proglamları yüklersen ne bi kilitlenme nede yeniden başlama sorunun olur.avea şuan kampanya yapmış faturalı avea kullanıcılarına 18 ay*29 tl.

gurbuz38

gurbuz38

Üye
1.5 aydır kullanıyorum. Harika bir telefon. Tavsiye ederim. Distributor lerden al...

ortioktay

ortioktay

Üye
bende dün gittim aldım v31 yüklü dokunmatiği kötü diyolardı ama bence harika iphone gibi olacak değilya bütün özellikleri bence çok güzel ben beğendim

oğuzc

Üye
ben kullanıyorum ve çook memnunum bundan önce samsung f480 vardı bir ay kullanmadan verdim ve 5800 aldım şiddetle tavsiye ederim ben çok memnunum ;)

FRoGKaTa

FRoGKaTa

Üye
al bence dokunmatiği falan kötü değil ben 3 gündür kullanıyorum :D hiç bi sorunda çıkmadı :D

mm_mm

mm_mm

Üye
bence al ama kvk olsun pek güven olmuyor çünkü tlf. (:

ubs_cemil42

Üye
Kardeşim garantin benim bende ikiside var kesinlikle iphone 3gs pişman olmucaksın olursan paranı ben veriyim sana 0506 759 02 89 ;)

by_jirex

by_jirex

Üye
Telefon on numara aldım ben 1 ay oldu hıc bır problem yok guzel yanı tavsıye ederım

drckaan

drckaan

Üye
Hakikaten çok güzel bir telefon.. alacaksan tavsiye ederim..Diğer telefonlarla karşılaştırdığında özellik bakımından fazla bi fark yok..tek fark kamerası . kamera içinde 100 tl fark verecek kadar cömert değilim açıkçası :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt