5800 alacam ama kararsızım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

foorcelowe53

Üye
    Konu Sahibi
5800 alacam ama kararsızım
arkadaşlar 5800 alacagım ama bu aralar yenı alınan 5800 hep sorun cıkıyor forumda acılan konular benı ıraz caydırdı ne yapayım.

gsad

Üye
arkadaşım bn 5800 kullanıyorum basımdan dert eksik olmadı ama bu biraz da sans işi mesela 5800 kullanıp da hiç sorun yasamadığını söyleyen insanla dolu burası

foorcelowe53

Üye
    Konu Sahibi
işte onun için çok tereddut edıyorum 3600 slide var bende arkadaşımdan görüp aldım aldıgıma pişman oldum ama arkadaşımda sorun yok:S ne bilim çok tereddüt deim

gsad

Üye
arkadaşım bu ihtimal senin de basına gelmiş işte tum telefonlar için geçerlidir yapacak bişey yok dedim ya sans işi

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Ben 5800 kullanıyorum çok memnunum hiç bir sorun yok ama arkadaşın dediği gibi birazda şans aradan pat diye sana çıkabilir ne diyim.....

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
5800 al kardeşim

gsad

Üye
aslında süper özellikleri olan bi telefon ama işte sorunlu çıkınca da insanın moralini bozuyor

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Sorunu felan yok telefonun alıp kullanmayan bunu bilemez....

gsad

Üye
kardeşim alacaksan her telefonda sorun çıkabilir ama 5800 istiyorsan dikkat et ilk üretim serisi olmasın

foorcelowe53

Üye
    Konu Sahibi
ilk üretim serisi olmadıgını nereden anlıyacaz

Lacrymosa

Üye
arkadaşım bn 5800 kullanıyorum basımdan dert eksik olmadı ama bu biraz da sans işi mesela 5800 kullanıp da hiç sorun yasamadığını söyleyen insanla dolu burası

ilk üretim serisi olmadıgını nereden anlıyacaz

Asıl iyi olanlar ilk seri aslında. Yeni üretilenler Çin'de üretildi. Kutu içeriği sıfıra yaklaştı. Sadece telefonun sağ tarafında 1 mm açıklık var onun yüzünden "kötü telefon, bozuk telefon, arızalı" demeye gerek yok. Telefonu alıp kötü diyen kişi kesinlikle kullanmasını bilmiyordur. Bu telefonda çok fazla özellik var ve yüklenebilen uygulamalarla çok fazla özellik daha edinebiliyor. Telefonu alıp ekrana abanıp ekranı çatlatıyor adam sonra "telefon bozuk" diyor.

5800 çok başarılı bir telefon ve fiyatı da uygun. Bende ilk üretilen seriden var ve hiçbir sorun olmadı. Hem neden olsun ki? Yan tarafında açıklık var ama o açıklığın bir zararı yok. Ekrana toz girme gibi bir şey olamaz çünkü eski telefonlar gibi telefonun ekranının üzerinde boşluk onun üzerinde kapak yok. Yani toz kaçma gibi bir şey olamaz. Telefonda illa ki bir kusur bulacaksanız bataryası çok dayanmıyor.

!!!MotorHead!!!

!!!MotorHead!!!

Üye
arkadaşım ilk serilerin tepesinde açıklık oluyo yane karanlıkta tepesinden ışık çıkıyo ilk seri almıyacaksın bu bir
ikincisi eğer internetten kopamıyorsan ve mesajlaşmayı çok seviyorsan 5800 ı kaçırma derim:oke:

gsad

Üye
arkadaşım ilk serilerin tepesinde açıklık oluyo yane karanlıkta tepesinden ışık çıkıyo ilk seri almıyacaksın bu bir
ikincisi eğer internetten kopamıyorsan ve mesajlaşmayı çok seviyorsan 5800 ı kaçırma derim:oke:
ama bunları yapacaksan az giden bataryaya sabretmek zorunda kalacaksın :ehe

--------------- Ekleme ---------------

Asıl iyi olanlar ilk seri aslında. Yeni üretilenler Çin'de üretildi. Kutu içeriği sıfıra yaklaştı. Sadece telefonun sağ tarafında 1 mm açıklık var onun yüzünden "kötü telefon, bozuk telefon, arızalı" demeye gerek yok. Telefonu alıp kötü diyen kişi kesinlikle kullanmasını bilmiyordur. Bu telefonda çok fazla özellik var ve yüklenebilen uygulamalarla çok fazla özellik daha edinebiliyor. Telefonu alıp ekrana abanıp ekranı çatlatıyor adam sonra "telefon bozuk" diyor.

5800 çok başarılı bir telefon ve fiyatı da uygun. Bende ilk üretilen seriden var ve hiçbir sorun olmadı. Hem neden olsun ki? Yan tarafında açıklık var ama o açıklığın bir zararı yok. Ekrana toz girme gibi bir şey olamaz çünkü eski telefonlar gibi telefonun ekranının üzerinde boşluk onun üzerinde kapak yok. Yani toz kaçma gibi bir şey olamaz. Telefonda illa ki bir kusur bulacaksanız bataryası çok dayanmıyor.
arakdaşım 1.si ekrana fazla bastırdığımı düşünmüyorum ama ekranda catlak var sanırım,ses geliyor sonra ilk üretimlerde genelde arka kapakla batarya arasında boşluk oluyor ve burdan ses geliyor.ayrıca kimse telefon kötü demiyor özellikleri süper ama böyle sorunları çıkabiliyor bundan bahsediyoruz burda:oke:

alpay531

Üye
arkadaşlar 5800 alacagım ama bu aralar yenı alınan 5800 hep sorun cıkıyor forumda acılan konular benı ıraz caydırdı ne yapayım.

arkadasım 5800 alaacağına N79 u tawsiye ederimm arayıpda bulamıyacağın özelik yoqq gibi sadece dokunmatik değil okadar

falcata7169

Üye
Sorunsuz telefon hatasız kul olmaz :D sen al bence sorun çıkma ihtimali tabi var ama alırken dur ben bi bakıyım güzele alıyım diyomusun ama özellikleri süper bi telefon

foorcelowe53

Üye
    Konu Sahibi
bunun sarjı ne kadar dayanıyor ben cok muzik dinliyen biriyim .

ciko6189

ciko6189

Üye
senin biraz aklını karıstırim bulandırim :D
alacağın tel kesinlikle 2.el olmasın ben 5530 aldım arıza buldum parayı geri aldım ama 50tl uçtu :S

bende planlıyorum 5800 almayı ama normal tuşlu teller gibi dayanıklımı bilmiyorum
aklımdan n79 - 5800 -5530 geçio

n79 kamera 5mp ve normal tuşlu bir tel için uygun aradığın tüm özellikler mevcut tatmin edici:D
tu

ama tuş sesine uyuz oluyorum parmaklarım arıyor menülerde hızlı dolasamıyorum
dersen 5530-5800 dokunmatik :D

5800 biraz daha kalın 5530 a göre
ama 5530da 3g ve gps yok bu seni etkilermi ama avantajlı yanı ince olması :D
5800 ne oldgu belli :D format atsak kartta sorun çıkar ne bilim 2.parti üretim olcak
kamera 5530 gibi dandik biraz sıkıntı yaşanılabilir ama sonrası zevkli olabilir

umarım kafanı biraz karıstırmısımdır :D:D :D

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
seçimi artık arkadaş yapsın 5800 - 5530 ve ya n79 3 de 10 numara telefon bence hangisini alırsa al seni tatmin edicektir.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt