katılıyorum biri geliyor bozuk diyor sonra telefon dünyanın en dandik telefonuSorunu felan yok telefonun alıp kullanmayan bunu bilemez....

yani sonucta elektronik cihaz..kardeşim alacaksan her telefonda sorun çıkabilir ama 5800 istiyorsan dikkat et ilk üretim serisi olmasın
arkadaşım bn 5800 kullanıyorum basımdan dert eksik olmadı ama bu biraz da sans işi mesela 5800 kullanıp da hiç sorun yasamadığını söyleyen insanla dolu burası
ilk üretim serisi olmadıgını nereden anlıyacaz
ama bunları yapacaksan az giden bataryaya sabretmek zorunda kalacaksınarkadaşım ilk serilerin tepesinde açıklık oluyo yane karanlıkta tepesinden ışık çıkıyo ilk seri almıyacaksın bu bir
ikincisi eğer internetten kopamıyorsan ve mesajlaşmayı çok seviyorsan 5800 ı kaçırma derim![]()

arakdaşım 1.si ekrana fazla bastırdığımı düşünmüyorum ama ekranda catlak var sanırım,ses geliyor sonra ilk üretimlerde genelde arka kapakla batarya arasında boşluk oluyor ve burdan ses geliyor.ayrıca kimse telefon kötü demiyor özellikleri süper ama böyle sorunları çıkabiliyor bundan bahsediyoruz burdaAsıl iyi olanlar ilk seri aslında. Yeni üretilenler Çin'de üretildi. Kutu içeriği sıfıra yaklaştı. Sadece telefonun sağ tarafında 1 mm açıklık var onun yüzünden "kötü telefon, bozuk telefon, arızalı" demeye gerek yok. Telefonu alıp kötü diyen kişi kesinlikle kullanmasını bilmiyordur. Bu telefonda çok fazla özellik var ve yüklenebilen uygulamalarla çok fazla özellik daha edinebiliyor. Telefonu alıp ekrana abanıp ekranı çatlatıyor adam sonra "telefon bozuk" diyor.
5800 çok başarılı bir telefon ve fiyatı da uygun. Bende ilk üretilen seriden var ve hiçbir sorun olmadı. Hem neden olsun ki? Yan tarafında açıklık var ama o açıklığın bir zararı yok. Ekrana toz girme gibi bir şey olamaz çünkü eski telefonlar gibi telefonun ekranının üzerinde boşluk onun üzerinde kapak yok. Yani toz kaçma gibi bir şey olamaz. Telefonda illa ki bir kusur bulacaksanız bataryası çok dayanmıyor.

arkadaşlar 5800 alacagım ama bu aralar yenı alınan 5800 hep sorun cıkıyor forumda acılan konular benı ıraz caydırdı ne yapayım.

format atsak kartta sorun çıkar ne bilim 2.parti üretim olcak