5800 Açılmama Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

theGrin

Üye
    Konu Sahibi
5800 Açılmama Sorunu
bugün arkadaşımın telefonunun şarjı bitmişti benden telefonumu istedi 2 mesaj atabilmek için bende verdim tabi.telefonum normaldi kapatıp hattı mı ıkardım ve onunkini taktım bataryayı taktım falan sonra telefonuaçmaya çalıştım fakat açılmadı.her türlü şeyi denedim.hafıza kartını çıkartıp denedim, hattı çıkartıp denedim, ikisini birden çıkartıp denedim, bataryayı çıkartıp takıp denedim, tek tek takarak denedim ama hiç bir sonuç alamadım.şarjım bitmiştir deyip eve gidince şarja taktım fakat olmadı.power a basıyorum bazen 20 saniye bazen 3 saniye sonra titreşim geliyor fakat açılmıyordu.
teknik servise götürmeyi önemreyin onu en son çare olarak kullanmak istiyorum.ayrıca telefonumda blackstar v52 yüklüydü.hard format attım, sonra açmayı denediğimde ilk bir kaç kez açılmadı fakat ondan sonra bir iki kere açıldı ama en fazla 10 saniye sonra tekrar kapandı, ekranda bir sorun olabileceğini düşünüyorum.

ayrıca forumdaki diğer başlıklara baktım fakat benimle aynı sorunu yaşayan yok.ben telefonu kendim kapattım yani kendiliğinden birden kapanmadı.

Ben yaşadım dostum hatta seninkiyle aynı olay.Teknik servisle ilgili görüşüne kesinlikle katılıyorum asla ve asla verme yoksa benim gibi 3-4 ay oyalanırsın.Bir gece ne hikmetse telefonu kapatayım radyasyon felan yemeyim dedim, sabah açmaya çalıştım açılmıyor.Titriyor ama görüntü yok.Teknik srevise götürdüm götürmez olaydım, kasım 25 te verdim ve telefonum hala serviste.Ayda bir bana geri veriyorlar bende 1 gün geçmeden servise geri veriyorum.Ayrıntı için okumalısın

theGrin

Üye
    Konu Sahibi
desteğin için teşekkürler, teknik ervis hakkında herkes aynı şeyi söylüyor ama telefonsuz kaldım, sanırım mecburen servise yollayacağım.başka çare kalmadı çünkü herşeyi denedim ama nafile hâlâ açılmıyor

Anlıyorum dostum geçmiş olsun.Yani hangi servise verirsen ver hepsi teleserviceye gönderiyor 5800' lar için.Ben en son oraya verdim 35 gündür bekliyorum.Yedek parça bekliyormuş bakalım.Teleserviceye vermen daha mantıklı görünüyor şu an.KVK' yı hiç bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...