5800 Acil yardım!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e-njoy

e-njoy

Üye
    Konu Sahibi
5800 Acil yardım!!
Telefonda batman videosu var video izlerken her zaman yapmıyor ama alt kısımlarda karıncalanma gibi kare kare oluyor pek hos görüntü degil açıkçası bide dokunmatige bazen bastıgımda algılamıyor.Telefonu alalı 3 ya da 4 gün oldu sizce gidip bi gösterim mi değistirirler mi ya da sorun neyden kaynaklıyor yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
o karıncalanmalar videoda bozukluk olmasından diğeri ise normal bir durum..uygulamalarda ve alt menülerde iki defa basarsın..

e-njoy

e-njoy

Üye
    Konu Sahibi
yorumun için öncelikle teşekkürler ama telin kendi videosu yani sonuçta nese,ana menüde mesela uyguluma yazıyor bazen tıkladığım tıkladıgımı anlıorm çünkü titreşim açık ama girmiyor, sora tıkladıgımda giriyor bu olabilir bi durum mu bu arada içimi rahatlattın saolasın kardeş.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
normal bir durum..5800 ın dokunmatiği öyle pek hassas değil..

e-njoy

e-njoy

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler bi sorunm olursa tekrar yazarım bu arada tel 5800 xpressmusic :islik:)

RootSs

RootSs

Üye
Yinede Gönlüm Rahat Etsin Diyorsan, telefonuna uygun formatta başka bir video daha yükle bak bakalım yeni yüklediğin videoda aynı sorunu yaşıyormusun, Dokunmatik özelliklere gelince bazı uygulamalarda çift dokunuş gerekiyor ve eğer birde telefonun hafızasını doldurduysan cihazı kasıyor olabilir . :)

e-njoy

e-njoy

Üye
    Konu Sahibi
Yok daha yeni aldım ztn bisi yüklemedim daha bakıyorum siteye arastırıyorum da sorun varsa yani götüreyim dicektim ben yarın yinede bi baktırırım teşekkürler.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
sorun yok arkadaşım 5800 da genelinde bazen bastıgın zaman algılamaya bilir

e-njoy

e-njoy

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell bayine gittim ve videonun bozuklugundan oldugunu bi sorun yaratırsa servise gönderelim dendi.Bence 3 günlük telefonun servise gitmesine göz yumamam ya baska sorunlarda çıkarırsa.Nese yapıcak bişi yok degistirmiyolarda şans benden yana degilmiş.Ama yinede kafama takılmıyor degil...

sosyete00

sosyete00

Üye
görünüşe göre bu tel pek fazla kullanıslı deil :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt