5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

zgrzncn5

zgrzncn5

Üye
Foruma girmeyeli neredeyse 5 ay olmuş.Kaçırdım bazı şeyleri.Bir şey sorucağım anladığım kadarıyla n97 için v22 firmware sürümü çıkmış ama benim telefonumu nokia software updatera bağlayınca görmüyor bende.rm-505 telefonum.Hard format denedm yine görmedi.En kısa sürede cevap verdiğin için şimdiden teşekkür ederim...

xxstarcanxx

xxstarcanxx

Üye
nadir kardeş slm bende 5530 var facebook taki videoları nasıl izliyebilirim realy playerde açılıyor fakat sadece ses geliyor başka bi program önerin varmı birde tv programı benim tele uyan

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
çok güzel bir çalışma sağol nadir

Dtn

Üye
Foruma girmeyeli neredeyse 5 ay olmuş.Kaçırdım bazı şeyleri.Bir şey sorucağım anladığım kadarıyla n97 için v22 firmware sürümü çıkmış ama benim telefonumu nokia software updatera bağlayınca görmüyor bende.rm-505 telefonum.Hard format denedm yine görmedi.En kısa sürede cevap verdiğin için şimdiden teşekkür ederim...

Bilgisayarla alakalı diye biliyorum.benim teli de görmüyrdu,başka pc`lerden deneyebilirsin imkanın varsa,muhtemelen bağlanır.birkaç yerde de farklı usb girişinden bağlayınca çözülebileceğini okumuştum (bende olmadı).

necatimsn

Üye
emeğine sağlık. Allah c.c'u razı olsun

zgrzncn5

zgrzncn5

Üye
Bilgisayarla alakalı diye biliyorum.benim teli de görmüyrdu,başka pc`lerden deneyebilirsin imkanın varsa,muhtemelen bağlanır.birkaç yerde de farklı usb girişinden bağlayınca çözülebileceğini okumuştum (bende olmadı).

Teşekkür ederim deneyeceğim...Ve Nadir kardeş senden de cevap beklyrm
Konuyu Nadir kardeşimizin yardımıyla hallettim.Çok teşekkür ederim...

yusuftr5589

yusuftr5589

Üye
Arkadaşlar ben Phoenix yazılımıyla ilgili bu forumda okuduklarımdan sonra, o yazılımı iyice bir kurcaladım. Telefonunuz çökerse de kurtarabiliyorsunuz, firmware indirmek için navifirm gibi bir dizi araçlara da ihtiyaç yok, programın kendi içinden firmware i indirmek mümkün. Bunu kullanarak
Maxicep.com - N97 Firmware Yükleme N97'm için 22.0.110 firmware ini telefonuma kurdum, ancak biraz karıştırınca, bu programın firmware download seçeneklerinde "mass memory content" isimli bir içerik daha buldum. Bu, benim telefonum için 1.4GB idi. Ve telefonuma hard reset atmadan önce kutusundan çıktığında bir çok uygulama ve özelleştirme vardı üzerinde. (Telefon operatörle anlaşmalı olarak alınmadı, Türkiye'ye özel özelleştirmelerden bahsediyorum.) Sanıyorum ki bulduğum bu dosya bunları recover etmeye yönelik. Ama Phoenix yazılımı, normal firmware i attıktan sonra "mass memory content" e geçtiğinde, bunu yapamıyor, "ADL LDR" la ilgili bir hata alıyorum. O dosyayı seçeneklerden çıkartırsam, normal firmware i yapıp telefonu kullanabiliyorum. Dosya'nın adı "RM505_RM507_101_000_M012_32G.fpsx" Eminim telefonunu phoenix'le flashlayan çoğu arkadaşım, karşılarına çıkan soru ekranından bu dosya adını hatırlıyorlardır.Ama ben firmware a bu dosyayı dahil edemiyorum. Özel bir seçenek mi etkinleştirmem lazım ya da ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Ben orijinalliğe değer verdiğim için bu dosyaya takmış durumdayım şu anda. Telefonuma bunu nasıl flashlayacağımı bilen bir arkadaş varsa, yardımlarını bekliyorum. İyi günler
Umarım ilgilenilir, bunun için kendi konumu bile açtım ama okumaya tenezzül eden bile olmamış ...

choqsuqar

choqsuqar

Üye
saol

burock94

Üye
N97'me fw atmak istiyorum fakat bir sorum olacak ;

Nokia N97-1 v22.0.110 Hack Nasıl yapılır Resimli Anlatım Yeni Modifiye yazılım eklendi
Burda yapılan anlatımda fw yi
RM-505_21.0.102.exe dosyasını yüklemeden C/ program files//Common Files//Nokia//DataPackage//Products//RM-505 klasör dizisi açarak içine kopyalasam çalışır mı ?
Atmak istediğim fw ;
FİNAL MODİFİYE N97 RM-505 v22.0.110 HACK+PROFESYONEL MODİFİYE 08/09/2010
İçinden tek bir dosya çıktı onu direk üstte yazdığım klasör dizisini açarak içine atsam direk fw kurulur mu yoksa illaki o 21. lı olan exe yi yüklemek zorundamıyım ?

Anwers

Anwers

Üye
sevgili atkadasim benim sitegim telefonuma turkce dil indire bilmek, telefonum N97, SOFTWARE VERSION v 22.0.110
software version date 11-06-10
Type RM-505 telefon avrupaya ait bunu turkce nasil yapa bilirim? sadece Nemesis programi mi gerekli ? kisaca bir yardimci olursan cok sevinirim simdidende cok tesekkur ederim arkadasim....

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada 9.cu mesajda anlattım.birde eklenti var ilk sayfada navifirm diye onu da indirip telefonun için türkçe kodu bul nemesisle değiştirip güncellersin..

Anwers

Anwers

Üye
cok cok tesekkur ederim arkadasim sagol emegine yuregine cevabina tesekkur ederim....

--------------- Ekleme ---------------

arkadasim bu Nemesis programini actigimda phone info ya bastigimda telefonumu gormesi gerekiyormu yoksa aynen ekledigin resimdeki gibimi olmasi gerekiyor ?resimde soltaraf bos cunku her hangi bir telefon belirlenmemis yani resimdeki gibimi yada kodu yazdiktan sonra son olarak WRITE ye bastigimizda telefonda her hangi bir isaret yada acilip kapanma oluyormu ? cunku benim telde her han gi bir belirti olmadi.... tesekkurler

akrepkore

akrepkore

Üye
nadir özellikle bu konu ile ilgilenen biri olarak sana sormak istiyorum ben 5800 ımı v31 den v50yükseltmek istiyorum amaiş yogunlugundan dolayı tam okuyamadım yorumları. aacaba tavsiye ediyormusun ve kullanan arkadaşlar memnunmusunuz. veyahut bana v31 ile v50 arasında gelen artılar sunlar veya eksiler sunlar diye bir bilgi verebilirmisiniz...

kısaca v50 yuklememi tavsiye edermisiniz..
saygılar...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
en son v51 çıktı bu bölümde bir araştır artıları baya var.bana kalırsa güncelle..

akrepkore

akrepkore

Üye
teşekkürler.nadir işten dolayı fazla duramıyorum.nette ama ön bilgi vermen görüşün güncellememden yana olması sevindirdi beni.. bakalım nasıl olacak

saygılar.

Dtn

Üye
Arkadaşlar benim telefonumda çok fazla fotoğraf var,üç bin kadar.Telefon ilk açıldığında galeriye tıklayınca bi 3 dk kadar açılmasını bekliyorum,o ara başka bişey yapılmıyor telefonda.veya ilk açıldığında fotoğraf çekerken,çektikten sonra 3 dk bekletiyor kaydetmek için filan.bi arkadaşımda var aynı telden,sordum onda yokmuş böyle birşey ama çok fazla da fotoğraf yok onda.sizde de var mı bu yoksa benimkiyle alakalı bir sorun mu?

ozgunb

ozgunb

Üye
5800'da v51 sürümünde tema efektleri açıkken "açık uygulamaları göster" seçeneğinin yanındaki simge bozulmuş.