5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yandaki ses artırma tuşuyla sesi yükseltin yine yükselmiyorsa teknik sorun vardır,büyük ihtimal dahili hoparlörde sorun var teknik servise göndermeniz gerekiyor.

onuraslan

onuraslan

Üye
Selamün Aleyküm

Arkadaşımda 5800 var bende de aynı telefon var
yan yana ovi açıyoruz onun gps 3snde buluyor fakat benimkisi 10dk da bile bulamıyor :S
bütün ayarları yaptım, hatta ovi uygulamacıdan son sürümüde yükledim ancak yine konum bulamıyor :S
not ( arkadasımın haritasıyla farkı o menüde tıklayınca kırmızı bir işaret yanıp sönüyor(ovi simgesinde))

arkadaşım o yanıp sönen tema efektlerinle alakalı birşey :oke:yani temanın süsü

Davulbaz

Davulbaz

Üye
Selamün Aleyküm

Arkadaşımda 5800 var bende de aynı telefon var
yan yana ovi açıyoruz onun gps 3snde buluyor fakat benimkisi 10dk da bile bulamıyor :S
bütün ayarları yaptım, hatta ovi uygulamacıdan son sürümüde yükledim ancak yine konum bulamıyor :S
not ( arkadasımın haritasıyla farkı o menüde tıklayınca kırmızı bir işaret yanıp sönüyor(ovi simgesinde))
o kırmızı işiğin sönmesi yazılımın konumunu aradığının işaretidir konumunu bulunca sabir kalır.birde dostum ilk kez bağlanıyorsan açık biralanda dene mahalle arası balkon vb yerlerde bağlantı süresi uzayabilir veya bağlanmayabilir.ilk bağlantıyı kurabilmesi için en az 4 uydudan konumunu bulması gerekir.bağlandıktan sonra 3 veya 2 uydu ilede idare edebiliyor.

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
5800 almayı düşünüyorum acaba alsam mı bana kullanan biri yorum yazssın bu arada arkadaşım facedeki videolar için skyfire yi dene eğer başarılı olursan bana da bildir almamda yararlı olur

Armendy

Üye
arkadaşlar 5530 kullanıyorum ve telefona uyumlu güzel bi dosya şifreleme programı arıyorum bildiginiz kullanışlı bi program varmı acaba ??

nadir abi yok mu bildiğin bi program ya nezamndır bekliyorum... :( :bilmm

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
5800 Xpressmusic almayı planlıyorum.Şuan para biriktirme aşamasındayım ama 2-3 ay içinde telefonun sıfır ının bayilerde tükenmesinden korkuyorum.Acaba sıfır olarak ne kadar daha satılır bu telefon bilgi verirseniz içim rahatlıyacak.Saygılar

SilentOne

SilentOne

Üye
al zaten buyuk bir ihtimal mart 2011 de raflarda kalmaz sıfırı

yer666666

Üye
bu 5530 ses sorunu bırtek bnde degıl herkeste bu sorun var telefnn sesi acık 3310 da bıle daha ıyı duyuluyoya:@

ca_sus

Üye
arkadaşlar 5800 dokunmatik titreşimini açıyorum kullanıyorum bazen titreşim çalışıyo bazen çalışmıyo kendimi öyle kafasına göremi takılıyo yoksa bir ayarımı var yazılım v51 güçten tasarruf olsun diyemi yapmışlar beni bir bilgilendirin size zahmet

Davulbaz

Davulbaz

Üye
arkadaşlar 5800 dokunmatik titreşimini açıyorum kullanıyorum bazen titreşim çalışıyo bazen çalışmıyo kendimi öyle kafasına göremi takılıyo yoksa bir ayarımı var yazılım v51 güçten tasarruf olsun diyemi yapmışlar beni bir bilgilendirin size zahmet

normal kardeşim herhangi bir sorun yok

ca_sus

Üye
sağolasın kardeş

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
beyler bn 5800 almayı düşünüodum ama onun yerine 5530 düşünmeye başladım aralarındaki tek fark sanırım 3g fln . bide 5530 un sıfırı mağazalarda ne zamana kadar bulunur. Fiyatı nedir detaylı bilgi verirseniz çok sevinirim.Saygılar

SilentOne

SilentOne

Üye
yoo bnde oyle birşey olmadı hiç

ca_sus

Üye
kardeş olmadıysa bende neden oluyo sence yada ayarımı var senin yazılım kaç bilgilendir istersen bu kardeşini

Anlyyla

Üye
yha benım aklıma bir sey takıldı arastırdım bulamadım bende n97 var hackledım ama telı tekrar eskı halına getircem navıfırmden ındırdıgım dosyalarda mı hacklı anlayamadım J.A.F dan ındırdıgım dosyaları flashlasam eskı halıne donermı dıe suphelerım var... kısacası hackLı telefonumu eskı hacksız halıne dondurmek ıstıoyrum yardım edermısınız.. :S:S

SilentOne

SilentOne

Üye
v 51 geçen hafta nokia shopta atırdm bnde hiç ole sorun yaşamadım malesef

xraicon

xraicon

Üye
arkadaşlar bu v60 ne zaman çıkcak kesin bişey var mı ve ne gibi ekstralar gelecek telefona.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bekliyoruz Nokia bu ayda çıkacak demişti.

'Şeref'

Emekli Yönetici
Selam akadaşlar 5800' a dün megalomanyaX
ın c6 v11 fw 'sini yukledim çok güzel bi firmware olmus ;
ancak benim şöyle bir sorunum var
rompatcherplus ' ı kurdum ve c2z.rmp yamasını aktif edince
tlf 'na bir kaç uygulama yükleyince rompatcherplus kayboluyor ve tlf hangi uygulama olursa olsun yüklenemiyor demeye başlıyor
ve açıp kapatınca düzeliyor rompatcherplus 'ı kaldırınca sorun olmuyor !
bu yanlız bendemi oluyor acaba.?
cozumunu bilen varmi ?

Evet biraz uzun ve karışık oldu kabul ediyorum !
bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
şimdiden teşekkürler.