5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Ve-ReM

Ve-ReM

Üye
v51 i nasıl türkçe yapacağım yada telefonumun sürümünü düşürebilirmiyim?

eerdogan85

eerdogan85

Üye
v51 i nasıl türkçe yapacağım yada telefonumun sürümünü düşürebilirmiyim?

Jafla yapabilirsin v51 EMEA Firmware paketini indir oradan TR dil desteği olan istediğin versiyonu seç mesela Euro2 Turkey Red .

karadost

karadost

Üye
n97 minim var wlanla internete sorun yok fakat uygulamalardaki facebook wlanla giremiyorum şebeke baglanmamı istiyor hayır deyince baglanmıyor burda wlanı nasıl etkin hale getiririz

manu1905

Üye
bugun n97mını aldım telefonun en son cıkan surumu kac acaba
tesekkurler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
21.200 lü bir sürümdü.

drko

Üye
İyi konu açmışssın arkadaşım başarılar. Teşekkürler.
Sorunlar da düşer şimdi birer birer. Ben de N97 aldım yeni bismillah oviyi kurdum yazlımları güncelledim ovi haritalar açılmaz hale geldi. Uygulama açılıyor haritaları seçince otomatkman kapatıyor kendini. defalarca yeniden yükledim sorun aynı. Telefon yazılımını yeniden yükledim yine hüsran. Diğer herşey normal. Garmin mobile navigasyon programını yükledim kütür kütür çalışıyor. Kafayı yedirtti. Var mı bu sorunu yaşayan çözen? Herkese slm.

aRthur `

Üye
ya abi dedklerının aynısını yapıorum scan product dedm firmware update geldım dedıgıne tıklıyorum " no data package selected ( Product kod is empty ) Select first desired Product code and try again " diyo ama product kodu nereden seçicem ?

ayvaz541

Üye
n 97 içerisin de müzik çalar sistem hatası veriyor ne yapmam gerekiyor . bilen varsa arkadaslar yardım ederler mi??

Armendy

Üye
arkadaşlar 5530 kullanıyorum ve telefona uyumlu güzel bi dosya şifreleme programı arıyorum bildiginiz kullanışlı bi program varmı acaba ??

mrt.hn

Üye
ya arkadaşlar ben 5800 xp alcam ama netteki yorumlar hiç iyi değil yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkür ederim...

kabhasakhal

Üye
selam,
nokia5800 telefonum var ve arama yapmada sorunu olduu için yazılımını güncelleştirmeye karar verdim.yukarıda anlatıldığı şekilde programları indirdim ve yönergelere uyarak Phoenix programını çalıştırdım.refurbish kısmına başladıktan sonra hata verdi.pc mi kapatıp tekrar açtım.ama telefonumda "telefon açılması hatalı.satıcınızla görşün" yazısı çıktı.phoenix i tekrar çalıştırdığımda telefonu algılamamaya başladı.
yardımcı olur musunuz lütfen...

lkroz

Üye
arkadaşlar slm.. aranıza yeni katıldım..cümleten hayırlı paylaşımlar..ben de daha 15 gün önce aldım 5800 ı..ama henüz tam anlamıyla telefonu çözmüş değilim..en büyük sıkıntım..şarj..ilk aldığımda 16 saat kadar takılı kaldı..sonraları 10-12 saatten az şarj etmemeye çalışıyorum..ama şarjı hemen bitiyor. mesela dün gece sabaha kadar şarj ettim şu saat 10:21 şarj 2 .çizgiye düştü...sanırım servis yolu gözüktü..bir de kameralarla ilgili sorum olacak..arka kameradaki kırmızı ışığı kapatamazmıyız. ve çekim sesi kapatılamazmı..benim bebeğim var ne zaman onu çekmek istesem çak diye çekim sesi geliyor. bebek fırlıyor. uyurken bi güzel çekim yapamadım bebişi..ayrıca ön kameranın kayıt süresi 1.27 dk. ile sınırlı ..bunu daha fazla yapamazmıyız..yardımınız için şimdiden teşekkürler..syg.

simaros

simaros

Üye
hep aynı konu açılıyorrrrr

kartal158

kartal158

Üye
bn 5800 black i 1 kez güncelledim sorun çıkmadı ama telfondan yaptım
ama bir sorun var v51 kullanıyorum ekran kararınca menü tuşu 2 dk de 1 yanıp sönüo bilen varmı

--------------- Ekleme ---------------

bn telefondan güncelliyorum bir kez güncelledim sorun çıkmadı bir daha güncelleme yaparsam telefondan sorun çıkarmı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bn 5800 black i 1 kez güncelledim sorun çıkmadı ama telfondan yaptım
ama bir sorun var v51 kullanıyorum ekran kararınca menü tuşu 2 dk de 1 yanıp sönüo bilen varmı

--------------- Ekleme ---------------

bn telefondan güncelliyorum bir kez güncelledim sorun çıkmadı bir daha güncelleme yaparsam telefondan sorun çıkarmı
menü ışığı mesaj veya arama gelirse yanıp söner.telefondan güncellemende bir sakınca yok.

Davulbaz

Davulbaz

Üye
onuraslan

onuraslan

Üye
nadir abi bu 5800 için c6 fw çıkmış bunu nokia mı çıkardı 5800 için yoksa baska biyerdenmi :hmmm

veliyavas

veliyavas

Üye
Arkadaşlar bende 5800 var telefonu kapatıp açınca tema orjinal temaya dönüyor siz de de bendeki gibi mi

onuraslan

onuraslan

Üye
:hmmm