kartal158
Üye
ayrıca ayarlardan-telefon-bildirim ışıkları nı bir kontrol etsin
sağol kardeş orada bekleme ışığı açık olduğu için ölemiş
ayrıca ayarlardan-telefon-bildirim ışıkları nı bir kontrol etsin
arkadaşlar slm.. aranıza yeni katıldım..cümleten hayırlı paylaşımlar..ben de daha 15 gün önce aldım 5800 ı..ama henüz tam anlamıyla telefonu çözmüş değilim..en büyük sıkıntım..şarj..ilk aldığımda 16 saat kadar takılı kaldı..sonraları 10-12 saatten az şarj etmemeye çalışıyorum..ama şarjı hemen bitiyor. mesela dün gece sabaha kadar şarj ettim şu saat 10:21 şarj 2 .çizgiye düştü...sanırım servis yolu gözüktü..bir de kameralarla ilgili sorum olacak..arka kameradaki kırmızı ışığı kapatamazmıyız. ve çekim sesi kapatılamazmı..benim bebeğim var ne zaman onu çekmek istesem çak diye çekim sesi geliyor. bebek fırlıyor. uyurken bi güzel çekim yapamadım bebişi..ayrıca ön kameranın kayıt süresi 1.27 dk. ile sınırlı ..bunu daha fazla yapamazmıyız..yardımınız için şimdiden teşekkürler..syg.
birde bu 5800 sağ üst köşesi açık oluyor diyorlar açıklık derken bariz açıklık varmı gözle görülen yoksa yada nasıl anlıyorsunuz ben gece karanlığında baktım çok az çok zor gördüm ışık görünüyo ama görmek için çok uğraştım onun gibimi yoksa bariz açıkmı kardeş onunla ilgilide beni bilgilendirirsen çok memnun olurum a.e.o
:S