5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
arkadaşlar slm.. aranıza yeni katıldım..cümleten hayırlı paylaşımlar..ben de daha 15 gün önce aldım 5800 ı..ama henüz tam anlamıyla telefonu çözmüş değilim..en büyük sıkıntım..şarj..ilk aldığımda 16 saat kadar takılı kaldı..sonraları 10-12 saatten az şarj etmemeye çalışıyorum..ama şarjı hemen bitiyor. mesela dün gece sabaha kadar şarj ettim şu saat 10:21 şarj 2 .çizgiye düştü...sanırım servis yolu gözüktü..bir de kameralarla ilgili sorum olacak..arka kameradaki kırmızı ışığı kapatamazmıyız. ve çekim sesi kapatılamazmı..benim bebeğim var ne zaman onu çekmek istesem çak diye çekim sesi geliyor. bebek fırlıyor. uyurken bi güzel çekim yapamadım bebişi..ayrıca ön kameranın kayıt süresi 1.27 dk. ile sınırlı ..bunu daha fazla yapamazmıyız..yardımınız için şimdiden teşekkürler..syg.

kardeşim telefonu sesiz moda al ozmn ses flen cıkarmaıyor telefon

yer666666

Üye
5530xm telefonumda konusurken karsı tarafın sesı az gelıyor yolda gıderken sesını karsı tarafın nerdeyse hıc duyamıyorum bunun ıcın program veya baska bir yol varmı??

ca_sus

Üye
s.a arkadaşlar pazar günü 5800 aldım ama ekran yamuk gibi duruyor sanki yoksa banamı öyle geliyor yada ekran koruma bandı çizgili ondanmı öyle gözüküyor yardımcı olursanız sevinirim çok acil bozukluk varsa götüreyim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sana öyle geliyor ekran öyle gözükür.:ehe

ca_sus

Üye
sağolasın kardeş bandını kaldırdım biraz bana öyle geliyormuş

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
aynen Sağol

ca_sus

Üye
birde bu 5800 sağ üst köşesi açık oluyor diyorlar açıklık derken bariz açıklık varmı gözle görülen yoksa yada nasıl anlıyorsunuz ben gece karanlığında baktım çok az çok zor gördüm ışık görünüyo ama görmek için çok uğraştım onun gibimi yoksa bariz açıkmı kardeş onunla ilgilide beni bilgilendirirsen çok memnun olurum a.e.o

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
birde bu 5800 sağ üst köşesi açık oluyor diyorlar açıklık derken bariz açıklık varmı gözle görülen yoksa yada nasıl anlıyorsunuz ben gece karanlığında baktım çok az çok zor gördüm ışık görünüyo ama görmek için çok uğraştım onun gibimi yoksa bariz açıkmı kardeş onunla ilgilide beni bilgilendirirsen çok memnun olurum a.e.o

Kardeş benim telefonda baya bi gözüküyo. Sen gece baktığın halde çok az ışık görünüyorsa senin telefon iyi çıkmış ama malesef bizim tellerde bayağı görünüyor :vur:S

ca_sus

Üye
sağolasın kardeş idare et kardeş artık aslında varya hatalı mal satmaktan mahkemeye verirsinde iste biz uğraşmıyoruz imkanın varsa bir avukata bilgi amaçlı sor balkalım ne diyecekler

kartal158

kartal158

Üye
yav bnm telefon 5800 xm arada bir şebeke çekmiyor şehrin ortasında bu nasıl iş

Revengeful

Emekli Yönetici
bendede arasıra oluyordu

onuraslan

onuraslan

Üye
arkadaşlar 5800 xm 3 tane tuşun üst kısmında beyazlıklar belirlendi yani siyah boyası kalkmış :off: bu tuşları değişitirmenin amkanı varmı aslında rahatsız etmiyorlar ama ileride bembeyaz olursa değiştirmek için :ağlarım:

^^Positive^^

Üye
Teşekkürler Nadir Abi:oke:

ca_sus

Üye
arkadaşlar 5800 dokunmatik titreşimini açıyorum kullanıyorum bazen titreşim çalışıyo bazen çalışmıyo kendimi öyle kafasına göremi takılıyo yoksa bir ayarımı var

^^Positive^^

Üye
Acaba Tercihi Değiştiriyor olmayasın?:hmmm

ca_sus

Üye
yok kardeş değiştirmiyorum ama

clubberpich

clubberpich

Üye
arkadaşlar N97 telefonum var ekranda menü seçeneğinde GALERİ seçeneği kayboldu dosyaların içinede baktım yok tekrar geri alma gibi bir şansım varmı ????????????

mucotr

Üye
Selamün Aleyküm

Arkadaşımda 5800 var bende de aynı telefon var
yan yana ovi açıyoruz onun gps 3snde buluyor fakat benimkisi 10dk da bile bulamıyor :S
bütün ayarları yaptım, hatta ovi uygulamacıdan son sürümüde yükledim ancak yine konum bulamıyor :S
not ( arkadasımın haritasıyla farkı o menüde tıklayınca kırmızı bir işaret yanıp sönüyor(ovi simgesinde))

yer666666

Üye
kime benim sorunuma birsey yazmamıs yardım din lütfen bu konusma sesi kısık gelıyo cozum varmı?*? 5530