Selamün Aleyküm
Arkadaşımda 5800 var bende de aynı telefon var
yan yana ovi açıyoruz onun gps 3snde buluyor fakat benimkisi 10dk da bile bulamıyor :S
bütün ayarları yaptım, hatta ovi uygulamacıdan son sürümüde yükledim ancak yine konum bulamıyor :S
not ( arkadasımın haritasıyla farkı o menüde tıklayınca kırmızı bir işaret yanıp sönüyor(ovi simgesinde))
yani temanın süsüo kırmızı işiğin sönmesi yazılımın konumunu aradığının işaretidir konumunu bulunca sabir kalır.birde dostum ilk kez bağlanıyorsan açık biralanda dene mahalle arası balkon vb yerlerde bağlantı süresi uzayabilir veya bağlanmayabilir.ilk bağlantıyı kurabilmesi için en az 4 uydudan konumunu bulması gerekir.bağlandıktan sonra 3 veya 2 uydu ilede idare edebiliyor.Selamün Aleyküm
Arkadaşımda 5800 var bende de aynı telefon var
yan yana ovi açıyoruz onun gps 3snde buluyor fakat benimkisi 10dk da bile bulamıyor :S
bütün ayarları yaptım, hatta ovi uygulamacıdan son sürümüde yükledim ancak yine konum bulamıyor :S
not ( arkadasımın haritasıyla farkı o menüde tıklayınca kırmızı bir işaret yanıp sönüyor(ovi simgesinde))
arkadaşlar 5530 kullanıyorum ve telefona uyumlu güzel bi dosya şifreleme programı arıyorum bildiginiz kullanışlı bi program varmı acaba ??

ohh rahatladım mart 2011 e kadar kesin alırımal zaten buyuk bir ihtimal mart 2011 de raflarda kalmaz sıfırı
arkadaşlar 5800 dokunmatik titreşimini açıyorum kullanıyorum bazen titreşim çalışıyo bazen çalışmıyo kendimi öyle kafasına göremi takılıyo yoksa bir ayarımı var yazılım v51 güçten tasarruf olsun diyemi yapmışlar beni bir bilgilendirin size zahmet