5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

meskid

Üye
Ben 5800 yanında verilen hafıza kartına şifre koydum sonra tlfna frmat attım şifreyi istedi şifreyide unuttum dosyaları silmedn nasıl şifreyi bulabilirim

KENY15

KENY15

Üye
Arkadaşlar bir sorum olacak.Ben telefonun kilit kodunu değiştirmiştim.Şimdi değiştirmek istiyorum ama unuttum.Bir yolu var mı?

Bir de facebook taki videoları izlemenin yolunu buldum.Biraz uzun ama.İlk snaptuyu indiyoruz.Sonra istediğimiz videoya tıklıyoruz.İndirme linki var ona tıklayıp indiriyoruz.Sonra izliyoruz.Biliyorum biraz uzun ama işe yarar.

meskid

Üye
arkadaşım bende kilit kdunu degiştrdm snrada unttm her tarafta bunun yolunu aradım hep boş boş programlar var bence en iyisi telefncuya gtr

KENY15

KENY15

Üye
O program isimlerini verebilir misin?

meskid

Üye
yaw ben 5800 telefondan guncellemeYe çalısıom ama sunucuya baglanılamadı dio nedeni bilen varsa lutfn cevap versin

--------------- Ekleme ---------------

kimse yanıt yazmıyıcak mı?

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
slm arkadaşlar benim 5800 flash uygulamaları açmıyo neden olabilir bilen varmı ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
5800 için flash player var programlar bölümünde paylaşıldı.

turbucan

Üye
5800 da canımı sıkan 2 problem var.

1) radyo dinlerken nimbuzzdan mesaj geldiğinde radyo otomatik olarak duraklatıldı konumuna geçiyor ve müzik duruyor. tekrar girip çalıştırıyorum. artalanda çal diyorum ama her yeni mesajda bu problem tekrarlanıyor. bu problemi nasıl giderebilirim ?
2) bellek yetersiz bazı uygulamaları kapatın tekrar deneyin mesajı alıyorum sık sık ve cihazı kullanmamı engellemeye başladı bu mesaj. 8gb lık flash ın bir bölümünü mevcut belleğe eklemem mümkün mü ?

Şimdiden teşekkürler.

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
nadir abi nerde bu program bulamadım linkini verirmisin

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
merhaba nadir hocam oncelikle sana biriki sorum ve sikayetim olucak ( tabiki telefon hakkinda ) ve farkettigim birkac setden soz edicem.. oncelikle uzun zamandir danimarkadayim ve buraya geldikten sonra telefon sistemsel olarak kafayi yedi gibi birsey oldu bende format attim sonra da oviden map i indirdigimde bir turlu baglanamadi hava acik olmasi gerektigini biliyorum ancak burda hava hep bulutlu bu is nasil olucak :) eger ayriyetten bir program indirmem gerekiyorsa elimde telefonumu baglayabilcegim bir bilgisayar yok rarsiz olursa indirmem gereken program daha makbule gecer.. ve farkettigim birsey daha var burada youtubeden herkez video izleyemiyorum demis ancak ben burdan izleyebiliyorum ekstradan hic bir program indirmeden sadece faceden izleyemiyorum :S su konularda bana bir yardimci olabilirsen ustadim cok makbule gecer ...

onuraslan

onuraslan

Üye
nadir abi allah sana kolaylık versin bizlerle ilgilendiğin için ÇOK saĞol

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
merhaba nadir hocam oncelikle sana biriki sorum ve sikayetim olucak ( tabiki telefon hakkinda ) ve farkettigim birkac setden soz edicem.. oncelikle uzun zamandir danimarkadayim ve buraya geldikten sonra telefon sistemsel olarak kafayi yedi gibi birsey oldu bende format attim sonra da oviden map i indirdigimde bir turlu baglanamadi hava acik olmasi gerektigini biliyorum ancak burda hava hep bulutlu bu is nasil olucak :) eger ayriyetten bir program indirmem gerekiyorsa elimde telefonumu baglayabilcegim bir bilgisayar yok rarsiz olursa indirmem gereken program daha makbule gecer.. ve farkettigim birsey daha var burada youtubeden herkez video izleyemiyorum demis ancak ben burdan izleyebiliyorum ekstradan hic bir program indirmeden sadece faceden izleyemiyorum :S su konularda bana bir yardimci olabilirsen ustadim cok makbule gecer ...
güneşin çıkmasını bekleyeceksin.:D genelde formattan sonra ilk bağlanmalar çok uzun sürer gına getirir.youtubeyi senin eski ayarlardan seyrediyorsun büyük ihtimal.

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
ve soyle birsey daha oldu abi geci uzun zamandir vardi ancak son zamanlarda iyice artmaya basladi.. telefon kafayi yedi kendi kendine kaaniyor sarkilari bulmuyor kutuphaneyi yenile diyorum ancak saatlerce bulmuyor format attim akc sefer belki duzelir die ancak yine aynisi .. telefonumun garantisi var ancak garanti yeri turkiyede acaba burda bir nokia shop a gotursem garantisini gorebilirler mi ? yada cope mi atayim telefonu cunku oyle bir durumda ki cope atmamak elde degil..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ve soyle birsey daha oldu abi geci uzun zamandir vardi ancak son zamanlarda iyice artmaya basladi.. telefon kafayi yedi kendi kendine kaaniyor sarkilari bulmuyor kutuphaneyi yenile diyorum ancak saatlerce bulmuyor format attim akc sefer belki duzelir die ancak yine aynisi .. telefonumun garantisi var ancak garanti yeri turkiyede acaba burda bir nokia shop a gotursem garantisini gorebilirler mi ? yada cope mi atayim telefonu cunku oyle bir durumda ki cope atmamak elde degil..

bence yeniden yazılım güncelle.birde hafıza kartına format at.

mehmet.x

Üye
flash playerı bulamadımmm :S

b3rk4y97

b3rk4y97

Üye
Birşey sorucaktım acaba 5800'ın oyunları temaları yada bazı uygulamaları 5230a da uyuyomu ???

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hemen hemen hepsi uyar.

onuraslan

onuraslan

Üye
nadir abi 5800 için tema varmış ıphone tuş kilidide varmı acaba onu bulabilirmizin ltfn abi yada sertifikalı ıphone tarzı tuş kilidi arıyorum ltfn abiii