5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
nadir abi bu yazılım guncelle dediğin olayı nasıl gercekleştiricem ?

b3rk4y97

b3rk4y97

Üye
Hüseyin Abi Bilgisayarında nokia pc suite programı olması gerekiyor telefonu bilgisayarına bağlayıp nokia pc suite den yazılımı güncelleyebilirsin :)))

ersera

Üye
nokia software updater yada nokia pc suite ile güncelleme yapabilen varmı arkadaşlar ben nss ile kod değiştirdim yine görmedi güncellemeyi :hmmm

headhunterrr

Üye
Arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar bu sabah 5800 xm v51 güncelleme bu koda geldi 0559083 turkey red

cabbar100

cabbar100

Üye
Evet arkadaşlar navifirme de düşmüş v51. Navifirmde gözüken Türkiye kodları.

0587676: Euro2-Turkey Navi
0591785: EURO2 GUN and BLACK TURKEY
0573741: Euro2 Turkey Black
0559373: Euro2 Turkey BLUE
0559083: Euro2 Turkey RED

headhunterrr

Üye
haber et kardeşim ;)

ersera

Üye
Turkey Red 0559083 kodu ile güncelleme yaptım arkadaşlar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet o kodla güncelleme var.

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
selam arkadaşlar 5800 tüklü temaları nasıl silicem ben bir türlü bulamadım

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
Hüseyin Abi Bilgisayarında nokia pc suite programı olması gerekiyor telefonu bilgisayarına bağlayıp nokia pc suite den yazılımı güncelleyebilirsin :)))

peki bu dedigini yeni sürüm cıkmadan tekrar yapabiliyormuyuz ? :off:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tekrar güncelle diye bir seçenek çıkması lazım.

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
ya 5800 temalar nasıl siliniyor seçeneklerde sil yok,, uygulama yöneticisindede yok nerden silcem ben bu temaları büssürü var beğenmedeiklerimi silmek istiyom ama silemiyorum yardım edin ...!

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hafıza kartına kurduysan private klasörlerinden birinde olacak.mbm uzantılı resimlerden bulup sil.

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
hafıza kartına kurduysan private klasörlerinden birinde olacak.mbm uzantılı resimlerden bulup sil.
tüm klasörlere baktım yok olsa belli olur zaten büssürü var kalabalık privite klasörüde yok hafıza kartında hepsi hafıza kartında kurulu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hafıza kartını pc ye tak,klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster i seç hepsi gözükür.

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
hafıza kartını pc ye tak,klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster i seç hepsi gözükür.

Aynen buldum nadir abi klasörü bütün klasörün içindeki dosyaların isimleri aynı büssürü sevdiğim temalarda var zor buluncak onlarda silincek şimdi yapsam napıcamı şaşırdım valla :S:S

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
bu yeni gelen v51 guncellemesindeki ne gibi yenilikler eksiklikler var ufak bi acıklama yapabilirmisiniz ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu bölümde o konuyu yine ben açtım açıklamalar orda var.