eger ayriyetten bir program indirmem gerekiyorsa elimde telefonumu baglayabilcegim bir bilgisayar yok rarsiz olursa indirmem gereken program daha makbule gecer.. ve farkettigim birsey daha var burada youtubeden herkez video izleyemiyorum demis ancak ben burdan izleyebiliyorum ekstradan hic bir program indirmeden sadece faceden izleyemiyorum :S su konularda bana bir yardimci olabilirsen ustadim cok makbule gecer ...güneşin çıkmasını bekleyeceksin.merhaba nadir hocam oncelikle sana biriki sorum ve sikayetim olucak ( tabiki telefon hakkinda ) ve farkettigim birkac setden soz edicem.. oncelikle uzun zamandir danimarkadayim ve buraya geldikten sonra telefon sistemsel olarak kafayi yedi gibi birsey oldu bende format attim sonra da oviden map i indirdigimde bir turlu baglanamadi hava acik olmasi gerektigini biliyorum ancak burda hava hep bulutlu bu is nasil olucakeger ayriyetten bir program indirmem gerekiyorsa elimde telefonumu baglayabilcegim bir bilgisayar yok rarsiz olursa indirmem gereken program daha makbule gecer.. ve farkettigim birsey daha var burada youtubeden herkez video izleyemiyorum demis ancak ben burdan izleyebiliyorum ekstradan hic bir program indirmeden sadece faceden izleyemiyorum :S su konularda bana bir yardimci olabilirsen ustadim cok makbule gecer ...
genelde formattan sonra ilk bağlanmalar çok uzun sürer gına getirir.youtubeyi senin eski ayarlardan seyrediyorsun büyük ihtimal.ve soyle birsey daha oldu abi geci uzun zamandir vardi ancak son zamanlarda iyice artmaya basladi.. telefon kafayi yedi kendi kendine kaaniyor sarkilari bulmuyor kutuphaneyi yenile diyorum ancak saatlerce bulmuyor format attim akc sefer belki duzelir die ancak yine aynisi .. telefonumun garantisi var ancak garanti yeri turkiyede acaba burda bir nokia shop a gotursem garantisini gorebilirler mi ? yada cope mi atayim telefonu cunku oyle bir durumda ki cope atmamak elde degil..