5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

mehmet.x

Üye
arkadaslar bende 5800 var internette video izleyemiorm flash player 9 ıstıo yardm edersenız cok sevnırım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kimse izleyemiyor ki.

mehmet.x

Üye
napmamız lazmm.. bende kı surum v40 nasıl yukseltebılırım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nasıl yükselteceğin ilk sayfa 9.mesajda anlatılıyor fakat sürüm yükseltmek video seyretmene çözüm değil çünkü o sorun bütün nokialarda var.

mehmet.x

Üye
saoll.surum yukseltmenın dez avantajı varmıı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dezavantajı yok.daha iyidir.

goxel38

Üye
abi benimki versiyon 30.00.011 guncelleme bulamıyo ilk sayfadaki 9. mesajdada denedim ama olmuyo yardım lutfen :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tam yapamamışsın.adımları dikkatli yap ve emin olarak yap.

asdfgh11212

Üye
yaw 5230 için neleri seçmem gerek??

headhunterrr

Üye
Şu v60 hikayesi çok uzadı demi nadir bey çıksada kurtulsak :)

FreKans...

Üye
Arkadaşlar benm telefonum nokia n97 ve nette o kadar aramama rağmen istediklerimi tam anlamıyla bulamıyorum.
1- Facebook ve youtube'da ki videoları izleyemiyorum telden bir sürü link versiyon vs var yaptım ama yine olmadı bana tek link ve kesin çözümlü birşey sunarsanız sevinirim

2-Nokia n97 içinde oyun vermiyor gibi birşey..nokia n97 uyumlu ve 3D olarak yani 5800 daki Glabal race gibi oyunlar için link istiyorum..1-2 araba yarışı attım fakat nedense telefonu oynatınca hareket etmiyorlar glabal race gibi olsa sevinirim..onun ayarımı var yoksa oyun mu öyle olcak bu konuda da bilgi verirseniz sevinirim.yani telefonu oynattığımda arabada hareket edicek.. şimdiler tşk ederim

furkan142

furkan142

Üye
Arkadşlar 5800 ım var mesela araba yarışını oynuyorm telefonu düz bi yere koyuyorm araba sola gidiyo.Açı ölçme programını yükledim telfonu düzx bi yere koydugumda sağ taraf 4 derece oluyo.Bi yakınmın 5800 ındada denedim ondada aynı sorun var bunun bi çözümü yokmuu :(

mr_problem

mr_problem

Üye
5800 aldım ama sanki biraz pişman oluyorum.. çünkü kamerası beş para etmezmiş. birde üstündeki koruma jelatinini çıkartmıyomuş arkadaşlar öylede telefon mal gibi oluyo ki mecbur çıkartıcaz.

goxel38

Üye

sonunda basardım cok sukur

headhunterrr

Üye
Şu v60 hikayesi çok uzadı demi nadir bey çıksada kurtulsak :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
acele etmeyin çıkar.

policemike

Üye
Arkadaslar n97 de hafıza ve ram konusundaki rekorlarınızı söylermisiniz ben en son handy taskmandan 66.8 mb ram 66.1 mb boş tel hafızası yaptım

saerox1

saerox1

Üye
yukarda linki verdim o programı indirip kur izleyebilirsin yada kaydettiğin wlanın ayarlarına gir ıpv4 ayarlarında dns ayarlarını 4.2.2.1 yap..

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar Nokia 5800 için 13 Eylül itibariyle yeni bir güncelleme yayınladı...

Gerekli Olan Product Code'lar bunlar

v31
0587676: Euro2-Turkey Navi
0573741: Euro2 Turkey Black
0559373: Euro2 Turkey BLUE
0559083: Euro2 Turkey RED

En üstteki Navi Product Kodunu kullanabiliriz..Bununla Sınırsız Nokia Maps'a sahip olabiliyormuşuz haberlere göre.

Nemesis Service Suite Programını kurun ,Telefonu Pc Suite modunda bağlayın.Programı açıp sağ üst köşedeki büyüteçe tıklayın.Daha sonra "Phone İnfo" Seçeneğine tıklayın..Sağ tarafta "Product Data Edit" Kısmında alttaki "Read"a tıklayın..Üstteki "Product Code" kısmında "enable"a tıklayın Kullanmak istediğiniz Product Kodunu yazıp "Write"a tıklayın 3-5 saniye bekleyip programdan çıkın...

Daha sonra " " Programını açıp Güncellemeyi yapabilirsiniz.Kolay Gelsin
Alıntıdır bilginize..Ayrıca bu sürümde navigasyon ve gps çok hızlı kapalı havada bile uyduya bağlanması saniyeler sürüyor..kendim güncelledim..sonra kodu sizin kodunuzla değiştirebilirsiniz..
burdakileri aynen yaptım sadece navi de oluyor . benimki black. güncelleme yapayımmı naviyle

Uploaded with

kralsayko

kralsayko

Üye
selamın aleyküm arkadaşlar....
yoğun iş temposundan dolayı ancak sizleri zor takip edebiliyordum....
ben buraya n97 de dvix film izleme yardımı için gelmiştim...veee ohooooo en son düşünün 35. mesajlarda falan kalmıştım..şimdilerde ise 2 gündür tüm mesajlara baktım aralıksız 400 lere kadar...nelere çare bulunmuş...neler neler yapılmış...ve bende işime yarayanları birbir sizin soru cevaplarınızla hallettim.....
çoookkkk sağolun ahali....ama n97 yi sevmedim ben hala yauuuww :d:
Neyse powermovie core player uc player mobil dvdplayer gibi bir sürü mobil video oynatım programı kurdum ama hepsi olmadı...smartmovive kurdum oda belirli bir saat sonra sanırım sertifika yüzünden kapanıyordu....ve Nadir abi şimdi sana sesleniyorum bana ozaman demiştinki;
^^bu telefonlar daha yeni olduğu için onlara uyugun program çıkmamıştır kardeş ileride belki çıkar^^
işte NADİR abi ve sizlere sorum budur arkadaşlar N97 için dvix formatın avi video player varmı sıfır hatasız?
saygılar ahali...

mehmet.x

Üye
nair abi bende 5800 expres m. var 40 versıyonu yukluu yukseltmek ıstyrm ama ne yaptysam olmadıı senn yazdıklarınıda denedmm kontroll ederek ama olmadıı bı yardımcı olrmsn lutfenn