5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim dediklerimle yapamadıysan bir nokia teknik servise götür onlar yaparlar.

policemike

Üye
n97 de en yüksek yaptığınız ram kaç arkadaşlar

policemike

Üye

onu 80 e cıkarabilrsek rally master oynayabiliriz diye düsunuyorum

--------------- Ekleme ---------------

ben 74 ram yaptım en yüksek ama çalışan system dosyalarını silerek onu yapıncada tel ölüyo nerdeyse

headhunterrr

Üye
Arkadaşlar nokia 5800 xm v60 eylül sonunda geliyor kesin olarak duyuruldu tarih :)

vodbull

vodbull

Üye
5800'ım Bozuldu Lütfen Yardım Edin :(
Dün uyandım telefonu aldım pc nin başına geçtim pc'ye yeni format atmıştım müzik yok diye ses sistemini telefona bağlayıp dinleyim dedim o ana kadar hiçbir sorun yoktu telefonda daha önce hiçbi arıza çıkarmamıştı daha alalı 3 ay oldu zaten herneyse taktım Hoparlörü telefon bianda kapandı kendiliğinden Açmaya çalıştığımda kısa bi titreşiyo fakat açılmıyo ekrana ışık filan gelmiyo sadece titreşim oluyo açma tuşuna her basışımda aynı şey şarja takıyorum yine hiçbi tepki yok telefonda bataryayı çıkarıp taktım bataryayı çıkarıp 1 gün bekleyip geri taktıp nafile :(
Daha önce böyle bi sorunla karşılaşan, yada çözümünü bilen varsa yardımcı olursa çok sevaba girer :(
Telefonun garantisi var şuan tatildeyim memlekete dönünce yollarım fakat şöyle bi sorun daha var telefona v50 yüklerken Product code değiştirmiştim ama yükledikten sonra tekrar orjinaliyle değiştirmeyi unuttum yani navi kodu var sanırım içinde benim cihaz blue Garanti kapsamı dışında kalırmı? İnşallah bu soruya gelen cevap beni tamamen yıkmaz :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hafıza kartını çıkarıp açmayı dene.bu tür sorunlar genelde hafıza kartından olur.olmasada navi kodu ile göndersen bile bir sorun olmaz.çünkü nokia teknik servislerde öyle güncelliyorlar.

vodbull

vodbull

Üye
Hafıza kartı sim kart hepsini çıkarıp denedim Nadir abi olmadı ya :( Nese Diğer cevap mutlu etti beni teşekkür ederim. Ya sanırım birazda benim suçum bozulmadan 1 gün önce dayımın iphone'u kurcalıyodum program filan kurup bakıyodum Dayıma -bu 5800 ı aldığıma pişman oldum keşke iphone alsaydım ezer geçer- tarzı bi konuşma yaptım telefon gitti :D intihar etti garibim duyduklarından sonra :)

Davulbaz

Davulbaz

Üye
:kop:

headhunterrr

Üye
Kardeşim telefonun yazılımı çökmüş korkmana qerek yok qit bi telefoncuya jafla yazılım attır ama attıkları yazılım sürümü v50 olması lazım mesela düşük sürüm v40 atarlarsa telefon çalışmaz haberin olsun içinde v50 varsa söyle onlarda v50 atsınlar yaptırınca olursa haberdar et

vodbull

vodbull

Üye
Anladım Dostum Peki ben yapamazmıyım Onu ? Telefoncuya vermek istemiyorum işin açığı

Davulbaz

Davulbaz

Üye
birinci sayfaya bak dostum.herşeyin bir ilki vardır.

JayJayyy

Üye
Hafıza kartı sim kart hepsini çıkarıp denedim Nadir abi olmadı ya :( Nese Diğer cevap mutlu etti beni teşekkür ederim. Ya sanırım birazda benim suçum bozulmadan 1 gün önce dayımın iphone'u kurcalıyodum program filan kurup bakıyodum Dayıma -bu 5800 ı aldığıma pişman oldum keşke iphone alsaydım ezer geçer- tarzı bi konuşma yaptım telefon gitti :D intihar etti garibim duyduklarından sonra :)

At sahibine göre kişnermiş.iyiki kendini patlatmamış:ehe

fztalarm

Üye
nadir hocam bi kaç gündür girmiyordum nete navigasyonda sorun var diye sormuştum telefonun versiyonunu sormuşsunuz v 50

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nasıl bir sorun var? unuttum sorunu.

fztalarm

Üye
navigasyonu acıyorum konum arıyor diyor ve bi türlü bulmuyo adres yazdığımda da hiç bulmuyor hocam

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hangi programları kullanıyorsun?

fztalarm

Üye
ovi maps yüklü

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
öncelikle açık alanda uyduya bağlanmanız gerekiyor.bulutsuz bir havada açık alanda nokia maps i açın bekleyin.belki 5 dk belki 10 dk telefonunuzun uyduyu görme süresi belli olmaz.uyduya bağlanmadığınız sürece navigasyon yapamazsınız.ayrıca Ndrive var ben paylaştım onu da kurun o daha çabuk bağlanır.

Agakaracatamer

Üye
arkadaslar opera mobıle 10.1 e guncellenmıs. Daha hızlı olmus.m.opera.com dan ındırebılırsınız