5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
öyle ama onlar artı özellik..fiyat olarakta fazla bir fark yok..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey diyemiyeceğim..

eerdogan85

eerdogan85

Üye
ben e63ümü sattım yeni bir telefon alıcam 5530 ile 5800 arasında kaldım hangisini önerirsiniz ? birde 5800ın en büyük sıkıntılarını yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler :)

Arkadaşım bende tereddüt etmeden 5800 ı tavsiye edebilirim. Gerçekten güzel telefon. 5530 da 3G ve GPS yok + hediye olarak 5800 la birlikte 8 gb hafıza kartı verilirken 5530 ile 4 gb hafıza kartı hediye ediliyor neredeyse internetteki bütün alışveriş mağazalarında.

Bana göre en büyük sıkıtısı ram i :) şimdiye dek uğraşarak en fazla boş ram i 50 mb ye çıkardım . fakat bi kaç programa felan girince yinede kar etmiyor. ki sonuçta 5530 unda ram i aynı bunuda göz önüne alırsak Forever 5800 :)

emretwoolf

emretwoolf

Üye
5800da teldeki ana ekran hata verdi gibi bişi. dondu temanın kenarları kayboldu.
sonra dedim telin sarjını çıkartıp takayım yeniden başlatırım.
5800 açılmıyor şuan.power tuşuna basınca tık yok.sarjı fulldu.
harfızı kartını,sarjını çıkarıp denedim gene açılmıyor.
ne yapmam gerekir?

mkryvz

mkryvz

Üye
5800da teldeki ana ekran hata verdi gibi bişi. dondu temanın kenarları kayboldu.
sonra dedim telin sarjını çıkartıp takayım yeniden başlatırım.
5800 açılmıyor şuan.power tuşuna basınca tık yok.sarjı fulldu.
harfızı kartını,sarjını çıkarıp denedim gene açılmıyor.
ne yapmam gerekir?
Servise götürmeyi düşündün mü?

emretwoolf

emretwoolf

Üye
götürdüm şimdi. dün akşam bozulmuştuda. bakalım. ama neden olmuş olabilir yani ben bişi yaptiysam bileyimki bidaha olmasın ?=??

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye

s.a arkadaşlar yukardaki tarz oyunlar 5800 5530 gibi cihazlara yüklenebiliyormu merak ettim foruma baktım bu oyunu bulamadım şimdiden tşkler ...

eerdogan85

eerdogan85

Üye

s.a arkadaşlar yukardaki tarz oyunlar 5800 5530 gibi cihazlara yüklenebiliyormu merak ettim foruma baktım bu oyunu bulamadım şimdiden tşkler ...

Walla bana oyundan çok video gibi geldiki büyük ihtimal değil kesin video. Şöyleki prostreetin pc versiyonu ile birebir oyun u 5530 veya 5800 gibi 120 mb ram dan taş çatlasa 45 - 50 mb boş kalabilen işlemcisi 200 mhzyi geçmeyen bir telefonda bu derece hiç tık demeden oynayabilmek imkansız. Yani görüntüye aldanma. Ekrana tıklıyomuş gibi yapıyor alakası yok. Güya sensörle kullanıyor ama hiç sağa sola çarpmıyor adam harika . Birde hiç bir tuşa dokunmadan arabayı önden görüş kamerasına geçiyor. Sanırım bu kadar yeterli :) .
Birde şimdiye dek gördüğüm en iyi yarış oyunu polarbit raging thunder. Tavsiye ederim.

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
Walla bana oyundan çok video gibi geldiki büyük ihtimal değil kesin video. Şöyleki prostreetin pc versiyonu ile birebir oyun u 5530 veya 5800 gibi 120 mb ram dan taş çatlasa 45 - 50 mb boş kalabilen işlemcisi 200 mhzyi geçmeyen bir telefonda bu derece hiç tık demeden oynayabilmek imkansız. Yani görüntüye aldanma. Ekrana tıklıyomuş gibi yapıyor alakası yok. Güya sensörle kullanıyor ama hiç sağa sola çarpmıyor adam harika . Birde hiç bir tuşa dokunmadan arabayı önden görüş kamerasına geçiyor. Sanırım bu kadar yeterli :) .
Birde şimdiye dek gördüğüm en iyi yarış oyunu polarbit raging thunder. Tavsiye ederim.

Aynen dediğin gibi olabilir ilk bakışta hemen aldanıyor insan bende sormak amaçlı yayınladım videoyu hani oluyorsa bu tarz oyunlar neden yüklemeyelim diye şey ettim neyse :)
Tavsiye ettiğin oyunlar telefonda mevcutlar Polarbit tarzı oyunlar arıyorum ama sanırım yok onlarda ...

speedyx1

speedyx1

Üye
olmuyo usta bea bunudenedim phonix olmuyor olmuyor yinede emegine saglik kafayi siyirtacak bu n 97 yakinda bana yeni versiyondada birsey yukleyemiyorum simdide saygilar

benmali

Üye
5800 yeni versiyonlar yok mu :(

headhunterrr

Üye
gelir yakındır 5800 yeni versiyon:oke: bak dedim inanmadınız ben dedikten 5qün sonra v50 çıktı

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
gittim 5230 aldım ya :D 300tl yanındada 70 tl lik sennheiser hd 407 hediye :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayırlı olsun Emreciğim..

speedyx1

speedyx1

Üye
indirdigim butun phonixlerde trojen var ne is cozemedim hadi hayirlsi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
trojan yoktur da senin antivirüs öyle diyor..

speedyx1

speedyx1

Üye
tesekurller en sonunda basardim emegine saglik telefonda hata alanlar eror alanlar c yi formatlayin ben laptop formatladim ole yeni bastan yukledim oldu dile kolay 4 saat sinirlerim oynadi ama sonunda oldu
tesekkurler

--------------- Ekleme ---------------

nokia 6700s turkce dil paketi pls :d