nokianın kendi forumundahangi forumda deniyor?
ben e63ümü sattım yeni bir telefon alıcam 5530 ile 5800 arasında kaldım hangisini önerirsiniz ? birde 5800ın en büyük sıkıntılarını yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler![]()
şimdiye dek uğraşarak en fazla boş ram i 50 mb ye çıkardım . fakat bi kaç programa felan girince yinede kar etmiyor. ki sonuçta 5530 unda ram i aynı bunuda göz önüne alırsak Forever 5800 
Servise götürmeyi düşündün mü?5800da teldeki ana ekran hata verdi gibi bişi. dondu temanın kenarları kayboldu.
sonra dedim telin sarjını çıkartıp takayım yeniden başlatırım.
5800 açılmıyor şuan.power tuşuna basınca tık yok.sarjı fulldu.
harfızı kartını,sarjını çıkarıp denedim gene açılmıyor.
ne yapmam gerekir?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
s.a arkadaşlar yukardaki tarz oyunlar 5800 5530 gibi cihazlara yüklenebiliyormu merak ettim foruma baktım bu oyunu bulamadım şimdiden tşkler ...
.Walla bana oyundan çok video gibi geldiki büyük ihtimal değil kesin video. Şöyleki prostreetin pc versiyonu ile birebir oyun u 5530 veya 5800 gibi 120 mb ram dan taş çatlasa 45 - 50 mb boş kalabilen işlemcisi 200 mhzyi geçmeyen bir telefonda bu derece hiç tık demeden oynayabilmek imkansız. Yani görüntüye aldanma. Ekrana tıklıyomuş gibi yapıyor alakası yok. Güya sensörle kullanıyor ama hiç sağa sola çarpmıyor adam harika . Birde hiç bir tuşa dokunmadan arabayı önden görüş kamerasına geçiyor. Sanırım bu kadar yeterli.
Birde şimdiye dek gördüğüm en iyi yarış oyunu polarbit raging thunder. Tavsiye ederim.

5800 yeni versiyonlar yok mu![]()
bak dedim inanmadınız ben dedikten 5qün sonra v50 çıktı