Nadir
Emekli Yönetici
Merhaba arkdaslar ..
formunuz gercekten harika. bir cok konuda bilgi mevcut.ama aradigimi bulamadim.teknolojiyi takip eden fakat anlamayan biri olarak iki sorum var:
1-amerikadan 3 adt n97 getirttim. bunlara bursada turkce menu yukletmek icin servisleri dolastım. bu seriler icin tr menu olmadigini soylediler. nasil tr menu yukleyebilirim.(ayda bir tr ye gidiyorum bu gittigimde yine soracam)
2-n97 cihazima oyle bir program yukleyim ki telefonu verdigim elamanimin gorusmelerini otomatik kaydetsin.yani telefon gorusme kayitlarini ses dosyasi olarak tel hafizasına atsin ve bundan arayan ve aranan tarafin haberi olmasin.bu gorusmelere ben istedigimde ulasabileyim.bu mumkunmudur? boyle bir program varmidir?? varsa nasil yukleyebilirim.
yardimlariniz icin simdiden cok tesekkur ederim..
http://www.maxicep.com/symbian-destek/yeni-n97-versiyon-21-0-45-cikti-304620.html Türkçe yapabilmen için burda ilk sayfadaki kodlardan birini bu konunun ilk sayfasındaki nemesis suite ile değiştirip güncelleyeceksin..ikinci istediğin program nokialar için çıkmadı daha..casus program deniyor..