5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tsk.... v20.0.45 frimware surumunden tekrar eski surum olan v20.0.24 e gecme sansımız varmı. yani bir önceki güncellemeyi tekrar yuklesem sorunun cözülebilirmi.. ve bu bir önceki sürümü yükleme şansım varmı..
eski güncellemeye dönemezsin sorun varsa yeniden güncelle..

cbas

Üye
nadir abi n-70 var yazılımını güncellemeye çalişyorum bi türlü yapamadım pc suıt le güncelle diyorum güncelleme baslıyo toplam 46.7 mb yazıyo ilerliyo hep ilerliyo 46.7 ye gelince durması gerek bu durmuyo devam ediyo 100-200-300 mb internet bağlantısını kesene kadar ilerliyo nedendir aceba yardımcı olabilirmisiniz?

not:son versiyonun üzerine aynısını yüklemeye çalişyorum..

parlamentt

parlamentt

Üye
eski güncellemeye dönemezsin sorun varsa yeniden güncelle..

n97 yi yeniden guncelledim ama sorun duzelmedi sağ höparlörden ses gelmiyor..
v20.0.19 firmware yi pc ye indirdim ama yukleme konusunda sıkıntı var nasıl yukleyebılırız acaba bunun çaresine bakıyorum..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
skyfire kuracaksın..

ircan

ircan

Üye
usta ben bugun 5530 aldım konuyu genelleme inceledim ama code yok galiba buna ait guncelleme yapıyorum update den bir üst güncelleme yok diyor v11.0.054 ama olması gerekli galiba hangi kodu gireyim verirsen sevnirim ama türkçeliği bozulmasında şimdiden teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

code yok derken nadir verecegini söylemiş ama diger konularla ilgilendiginden galiba unutuldu yada 339 sayfa var ben bir sayfayı atladım görmedim kusura bakmayın yardımınızı bekliyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bakıyorum birazdan yazarım..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Turkey Black-Red 0573169
Turkey Black-Grey 0583710

Ekli dosyalar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eklediğim resimde bütün kodlar var..

ircan

ircan

Üye
tam arkadasım cok sagol hangi yollarla yapıcagımıda söylersen sevinirim bekliyorum

ok dostum teşekkür ederim suan iş yerindeyim kapatıyorum yarın cevap yazarım tekrar sagol kayda aldım bunları

dostum birde nemessis yukledim actıgımda uzeri silik cıktı acaba nedendir ?

tam kardesim ya kusura bakma sorun bendeymiş özür

ertu55

ertu55

Üye
arkadaşlar benim 5800 v40 telefon galeride resimler çift görünüyor sorun neden olabilir acaba ikinci resim orjinal resimden küçük bi yardım ederseniz çok sevinirim[/QUOT
arkadaşlar yokmu yardım edecek kimse

tuncay63

Üye
nadir arkadaşım öncelikle programlar ve çalışmaların için teşekür ederim phoenix imi kullanalım yoksa nemesis programını m ı onu anlamadım ama en kolay güncelleme nmss gibi gözüküyor fakat phoenix i su an kurmaya çalışıyorum onu deneyeceğm en çok kafama yatan o oldu çünkü tşk..

yukarda linki verdim o programı indirip kur izleyebilirsin yada kaydettiğin wlanın ayarlarına gir ıpv4 ayarlarında dns ayarlarını 4.2.2.1 yap..

Arkadaşlar Nokia 5800 için 13 Eylül itibariyle yeni bir güncelleme yayınladı...

Gerekli Olan Product Code'lar bunlar

v31
0587676: Euro2-Turkey Navi
0573741: Euro2 Turkey Black
0559373: Euro2 Turkey BLUE
0559083: Euro2 Turkey RED

En üstteki Navi Product Kodunu kullanabiliriz..Bununla Sınırsız Nokia Maps'a sahip olabiliyormuşuz haberlere göre.

Nemesis Service Suite Programını kurun ,Telefonu Pc Suite modunda bağlayın.Programı açıp sağ üst köşedeki büyüteçe tıklayın.Daha sonra "Phone İnfo" Seçeneğine tıklayın..Sağ tarafta "Product Data Edit" Kısmında alttaki "Read"a tıklayın..Üstteki "Product Code" kısmında "enable"a tıklayın Kullanmak istediğiniz Product Kodunu yazıp "Write"a tıklayın 3-5 saniye bekleyip programdan çıkın...

Daha sonra " [/URL][/URL][/URL]" Programını açıp Güncellemeyi yapabilirsiniz.Kolay Gelsin
Alıntıdır bilginize..Ayrıca bu sürümde navigasyon ve gps çok hızlı kapalı havada bile uyduya bağlanması saniyeler sürüyor..kendim güncelledim..sonra kodu sizin kodunuzla değiştirebilirsiniz..
arkadaşım ilk olarak phoenix le güncellemeyi önermişsin ama ikinci olarak da nemesiss i söylemişsin bi yardımcı olu8rsan sevinirim arada kaldım

ahmetsoul

ahmetsoul

Üye
kardeş bi teknik servise qit sorr bakalımm

tmm.simdi daha da anlasilir olmasi icin soruyorum.guncelleme jaf boxla yapilmasi gerekiyor degil mi ? yani jaf ve usb kablosuyla yapilan gunceleme yine ise yaramayacak ? dogru anlamismiyim ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tuncay63 kardeşim nemesis kod değiştirme programıdır,güncelleme programı değildir..nemesisle navi kodunu kaydet Nokia Software Updater ile güncelle, phoenix e hiç bulaşma..

Revengeful

Emekli Yönetici
Nadir hocam benim telefon internete bağlanışımda ve suit ayarlar bölümüne girerken şöle bir hata veriyor"uygulama yöneticisi:yeterli hafıza yok bazı uygulamaları kapatın"diyor. Nedendir? Hard format atmakta istemiyorum ;(

smlkhrmn

Üye
teşekkürler dostum ben de n97 kullanıcısıyım handwave i kullanamadım oyun degilde güzel kullanıslı programlar eklerseniz sewinirim bende eklemek isterim ama yeni basladım bu tlf olayına daha herseyden bihaberim ;)

Fr@biyy

Üye
n97 mini aldım update edince, içindeki dosyalar felan silinirmi ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hafıza kartına birşey olmaz telefonun içindeki sonradan eklediğin herşey gider..sim karta da birşey olmaz..

warhacker

warhacker

Üye
Nadir abi İyi Akşamlar

Ben temaları yukluyordum bayadır bırıktıler ama arada 2 versıyon atlattım v31 ve v40 guncelledım telefonu suanda yuklu uygulamalarda eskıden yuklenmıs temalar gozukmuyor bu yuzden sılemıyorum :) sorunu nasıl halledebılırım :)