5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Arkadaşlar ben duydumki Nokia yeni bir versiyon çalışması yapıyormuş yabancı bazi sitelerde ben bulamasamda görselleri felan varmış bi bilgisi olan varmı?
Nokia Su anda Yeni ßir yazılım yoq diyor ama olsa bile bunu su anda söylemezler..Nokia genelde yazılımları bitirdikden sonra internet ortamına sızdırıyor vede birkac hafta sonra piyasaya sürüyor..Su anlq bi yazılım cıkıcak bu konuda gayet eminim ama su anda hiçbirsey belli deqil tarih olarak..Kendim bizza Nokia ile görüştüm..

draw1907

draw1907

Üye
ya çıksa yeni bir yazılım çıksa menulerdede knetik scrolll olsa ve çoklu dokunmatik ekleseler süper olur ya:)

aliçoooo

aliçoooo

Üye
ya çıksa yeni bir yazılım çıksa menulerdede knetik scrolll olsa ve çoklu dokunmatik ekleseler süper olur ya:)
Multi Touch (coklu dokunma)gelemez..Çnki Onun için HD özelliqi gerekli..Malesef 5800 gibi bi telefonda HD özelliqi yoq..o yüzden o özelliği beklemeyin..

ahmetsoul

ahmetsoul

Üye
N97 yazılım qüncelledikten sonra sağ hoparlorden ses qelmeyenler sakın telefonlarınız içini açtırmayın yazıktır sadece teknik servise qötürün jaf box ile tekrar yazılım atsınlar düzeliyor

birader kesin duzeliyor mu ?
zaten bi iki kere geldi gitti.banada yazilimsal bi hata gibi geldi.
phoneixle de versiyon attim nokinaninkiylede bi degisikliklik olmadi.

jafla atinca kesin duzelcek mi ?

headhunterrr

Üye
ewet kardeş daha dün qeldi aynı sorun yaptım yazılım atınca düzeliiyorr
jaf telefonun bütün bilqilerini okuyarak atıyor vede temiz oluyor

mekanik

Üye
iyi düşünmüşsün burdayız...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağolasın..

efecan_demir

Üye
e71 product kod varmı navi için bunlar olmuyor..............

FlashWampir

FlashWampir

Üye
ardeşler bende 5800 red var, produc kodu girdim, ama yine yazılımınız güncel diyor. ne yapmam lazım? :S :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hangi kodu girdin?

FlashWampir

FlashWampir

Üye
pki deniyorum, TSK =)

--------------- Ekleme ---------------

işe yaradı şuan güncelleniyor, çok saolunn :) :)

ilk önce güncelleme netten indi, sonra telefna yüklemeye başladı, yaklaşık 2/10u dolduktan snra cihz kurtarma ekranı çıktı, yazılanları yapıyorum ama süreklim aynı hata. Yardım edebilir misiniz? :( :(

umtcan1

Üye
5800 v40 indirdikten sonra cihazdaki programlarım ve eskiden yükleyip oynadığım oyunları şimdi yükleyemiyorum bile bunun sebebi ne olabilir acaba ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
onlar uymaz..hafıza kartına format atıp yeniden kurman lazım..

gokkhanaslantas

Üye
benim n97 rm-505 var bir türlü güncelleme yapamadım ne oviden nede phonixden hep hata veriyo

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uygun kodu değiştirdin mi?

attivo

Üye
Merhaba arkdaslar ..
formunuz gercekten harika. bir cok konuda bilgi mevcut.ama aradigimi bulamadim.teknolojiyi takip eden fakat anlamayan biri olarak iki sorum var:

1-amerikadan 3 adt n97 getirttim. bunlara bursada turkce menu yukletmek icin servisleri dolastım. bu seriler icin tr menu olmadigini soylediler. nasil tr menu yukleyebilirim.(ayda bir tr ye gidiyorum bu gittigimde yine soracam)
2-n97 cihazima oyle bir program yukleyim ki telefonu verdigim elamanimin gorusmelerini otomatik kaydetsin.yani telefon gorusme kayitlarini ses dosyasi olarak tel hafizasına atsin ve bundan arayan ve aranan tarafin haberi olmasin.bu gorusmelere ben istedigimde ulasabileyim.bu mumkunmudur? boyle bir program varmidir?? varsa nasil yukleyebilirim.
yardimlariniz icin simdiden cok tesekkur ederim..