5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
var hocam harita ismide maps_installer 3.03 boyutuda 7997 kb bu değilmi

--------------- Ekleme ---------------

msn ide hallettim nadir abi saol :) tek ovi kaldı

Türkiye Haritasını yüklememişsin..onu ovi suite veya nokia map loader ile yüklemen gerekiyor..

warhacker

warhacker

Üye
Türkiye Haritasını yüklememişsin..onu ovi suite veya nokia map loader ile yüklemen gerekiyor..

doğruymuşsun abi :) yanlış dosyaymış herhalde saol yüklüyorum şuanda

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yerini bulması için açık alanda açık havada beklemen lazım..wireless ile bağlanırsan kontör gitmez..

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
5800 V40 Hacklenmiyor Ne Yaptıksada İşe Yaramadı Bir Dosyanın Eskik Girdileri Tanımlanmış İleride Elbet Rompacther İle Bir Yama Gelir...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnşallah helloox çıkar..

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Nadir Kardeş 5800 ın Bir Önceki Ve bu Son Sürümünü Akşama Kadar X plore İle Kontrol Ettik eFile.exe Dosyasının 2 İnci Hex Bölümünde Yanlışlık var İşte Bu Sayede RomPatcher Yamalayamıyor...

sertacksk

sertacksk

Üye
ya arkadslar benim 5530 un ses kalitesi cok düşük yaa dış ses canavar ama kulaklık fıs ..bi sürü kaliteli kulaklıklar aldım sennheiser mx360- sony mdr ex085..ikisinden de verim alamadım yaa..yazılım güncellesem daha iyi olabilirmi yaa...yardımlarınızı bekliyorum .

parlamentt

parlamentt

Üye
arkadaşlar nokia N97 kullanıyorum. höparlörün birinden ses gelmiyo durup dururken oldu herhangi bir darbe almadı telefon veya yere dusmedi neden olabilir SES TEK HÖPARLÖRDEN CIKIYO VE COK AZ DUYULUYO tum ayarları gözden gecirdim ama çözemedim neden kaynaklanıyor acaba yardımcı olabilirmisiniz.. yoksa teknik bir sorunmu benden başka bu sorunu yasayan varmı... yardımlarınızı bekliyorum..

sagopa-ksk

Üye
n97 kullanıcısıyım.Teli 2 gün önce aldım.Tel hafızası boş fakat boş alan 0 mb yazıyor.Hard format mı atıyım yoksa bi çözümü varmı Acil Yardımm...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hard format at..

marquise

Üye
BEN nokia software updaterle güncelliyorum bunları indirmeme gerek war mı??yine s40 olur mu??

parlamentt

parlamentt

Üye
arkadaşlar nokia N97 kullanıyorum. höparlörün birinden ses gelmiyo durup dururken oldu herhangi bir darbe almadı telefon veya yere dusmedi neden olabilir SES TEK HÖPARLÖRDEN CIKIYO VE COK AZ DUYULUYO tum ayarları gözden gecirdim ama çözemedim neden kaynaklanıyor acaba yardımcı olabilirmisiniz.. yoksa teknik bir sorunmu benden başka bu sorunu yasayan varmı... yardımlarınızı bekliyorum..

soner5435

soner5435

Üye
Benim sorunum mesaj geldikten sonra mesajlar bölümündeyken ekran dokunmatigi kitleniyor bu sorun neden die acaba arkadaslar ?

asison

Üye
arkadaşlar bana lütfen yardımcı olun tefefonum 5800 red ama product kodunu siteye yanlış yazdıkları için telefon mavi oldu bunu nasıl düzeltebilirim

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
arkadaşlar bana lütfen yardımcı olun tefefonum 5800 red ama product kodunu siteye yanlış yazdıkları için telefon mavi oldu bunu nasıl düzeltebilirim

Merhaba Yanlışlıkla Yüklemiş Olduğunuz Versiyon Product Kodundan Kaynaklanıyor Düzelemek İçin http://www.maxicep.com/symbian-dest...lerinin-rm-yazilim-ve-dil-kodlari-280646.html Buraya Göz Atıp Telefonunuzun Product Kodu İle Tekrar Güncellemeniz Yeterli Olacaktır...

Benim sorunum mesaj geldikten sonra mesajlar bölümündeyken ekran dokunmatigi kitleniyor bu sorun neden die acaba arkadaslar ?

Merhaba Eğer Mesaj Yazdıktan Sonra Kilitlenme Varsa Mesaj Dilini Değiştirin Eğerki Sadece Mesaj Bölümündeyken Kilitlenme Varsa ''Hard Format'' Çözüm Olacaktır...

Merhaba Ses Sorunu Kesinlikle Hoperlör İle İlgilidir Teknik Servise Başvurmanız Çözüm Olacaktır...

tarkio

Üye
Nadir Bey selamlar. Benim sorunum şu: daha önce n97 nokia map kullanırken sorunsuz navigasyon yapıyordum. ancak 2 hafta kadar önce telefonumdan nokia map' in ücresiz versiyonunu indirdikten sonra bir daha bağlanamadım. gideceğim yeri işaretledikten sonra ekranda "gps bekleniyor" yazısı çıkıyor ve bu yazı en son 34 dk beklememe rağmen aynı biçimde kalıyor. yani uyduya bağlanamıyorum. ne tavsiye edersiniz? İlginiz için şimdiden teşekkürler.

ahmetsoul

ahmetsoul

Üye

birader bende aynı sorunu yaşıyorum.telefonu güncelledikten bir gün sonra kendi kendine gitti.sağ taraftan ses gelmiyor... telefonum rm-507 . nokia servise sordum 60 yada 140 arasında masraf çıkabilir dedi.

senin model ne 507 yada 505 ?
fiyat aldın mı ?

bu arada ses gittkten sonra bi kaç kere geri geldi.çoğunlukla şarj ettikten sonra bi kaç saat çalıştı.sonra tekrar gitti. bu sıralar hiç gelmiyor.

doananımsal olsa hiç gelmemesi lazım ama bi iki kere gelip gitti ses.neye göre değişiyor bilmiyorum.ama dediim gibi şarjdan sonra oluyor.