emrevale
Üye
faydalı çok şey öğrendim forum sayesinde.yazanların eline sağlık
fakat bi iki problemim daha var.bende 5800 xm sahibiyim
telefonuma ovi yle son versiyonunu yükledim (3.1 vs olması lazım)
ardından ovinin son versiyonunu ve ovi maps 3.1 i yükledim
ovi maps yüklendikten sonra bi 300 küsür megabaytlık harita ve tükçe konuşma pakedi yükle dedi
dosya boyutu çok büyük geldi."daha sonra yükleme"yi seçip işlemi tamamladım
gps inde ücretsiz olması için sadece tümleşik gps işaretli şekilde ayarını yaptım
özetle, gerek telefonum içindeki gerek bilgisayarımdaki tüm programlar güncel
oviden de güncelleştirmeler kısmına girince telefonumla ilgili güncelleştirme çıkmıyo
ancak ovideki haritalardan cihazın içindeki haritaları açtığımda cihazda harita yok diyo
ovi cihazımda harita göstermediğinden Türkiye haritasını yüklemem gerekli midir ?
(ki yükledikten sonra açtım çalışıyodu)
ayrıca gps in sınırsız olması için ne yapacağımıda ilk başlardaki postları okumama rağmen beceremedim
birde sadece tümleşik gps işaretli olduğunda evin balkonunda sinyal alamadım.acaba problem mi var ?
yardımlar için çok teşekkür ederim...
fakat bi iki problemim daha var.bende 5800 xm sahibiyim
telefonuma ovi yle son versiyonunu yükledim (3.1 vs olması lazım)
ardından ovinin son versiyonunu ve ovi maps 3.1 i yükledim
ovi maps yüklendikten sonra bi 300 küsür megabaytlık harita ve tükçe konuşma pakedi yükle dedi
dosya boyutu çok büyük geldi."daha sonra yükleme"yi seçip işlemi tamamladım
gps inde ücretsiz olması için sadece tümleşik gps işaretli şekilde ayarını yaptım
özetle, gerek telefonum içindeki gerek bilgisayarımdaki tüm programlar güncel
oviden de güncelleştirmeler kısmına girince telefonumla ilgili güncelleştirme çıkmıyo
ancak ovideki haritalardan cihazın içindeki haritaları açtığımda cihazda harita yok diyo
ovi cihazımda harita göstermediğinden Türkiye haritasını yüklemem gerekli midir ?
(ki yükledikten sonra açtım çalışıyodu)
ayrıca gps in sınırsız olması için ne yapacağımıda ilk başlardaki postları okumama rağmen beceremedim
birde sadece tümleşik gps işaretli olduğunda evin balkonunda sinyal alamadım.acaba problem mi var ?
yardımlar için çok teşekkür ederim...