iphone ikon paketi olursa iyi olur
Nadir abi senden 2 isteğim 2 tanede sorum var
İstekler
1- Msn istiyorum wireless ile çalışan ve güzel birşey olsun
2- Tema yapma programı istiyorum 5800 için ama aklıma gelen herşeyi değiştirmek istiyorum ikon lar falan duvarkağıdı müzikçalar falan herşeyi değiştirmek istiyorum ve varsa sitede resimli anlatımı veya internette verirsen çok iyi olur abi bide yanında ikon paketi falanda olsuniphone ikon paketi olursa iyi olur
Sorum
SPB Mobile Shell 5.0: Android, Symbian ve Windows Mobile Kullanıcıları İçin Geliyor!
1- anasayfada gordum bunuda symbian yazıyor bu bizim 5800 ada yansır mı
2- bu 3D oyunlar takılıyor ya bizde 3D hızlandırıcısı yok diyoruz hani bu hızlandırıcı herhangi bir güncelleme ile gelebilirmi yoksa bu bir parçamı yani biz hiçbir güncellemeyle takılmadan güzel 3D oyunlarını oynayamayacakmıyız?
1.http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...ive-s60-v5-0-v1-7-1118-tct-signed-279603.html bunu indir..
2.İnşallah çıkar..
3.3d oyunları hakkında birşey bilmiyorum..nokia'nın hangi telefonunda oynanıyor ki?
süperdi vallaha
nadir abi şu senin msn de wireless ile nasıl bağlanıcaz
Not: ben şu ovi nasıl sınırsız anlamadım sen demiştin bi ara bağlantılardan çevrimdışı yapınca kntr gıtmıyor ama o zamanda konumuma tıklayınca benim yerimi bulmuyor abi napıcam? nasıl bedava hakkaten anlamadım![]()
ilk önce bağlantı ayarlarından hedeflerdeki wireless bağlantısını birincil yap..sonra benim verdiğim msn yi kurduysan çalıştır..aşağıdaki seçeneklerden ağ ayarlarını aç ordan wirelesi seç..
ovi mapsı sınırsız kullanmak için uygulamalarda yer var oraya gir konumlama yöntemlerinden tümleşik gps yi seç diğerlerini kapat..sonra ovi mapsi çalıştırınca sana online oluyum mu diye sorar hayır de..ayarlarına girip internet bağlanmasını kapt..her zaman kapalı olsun..sonra açık alandan bağlansın..

bağlantı ayarları olması lazım..
harita yüklememişsin,haritayı ovi suite ile yükleyebilirisin..
tek ovi kaldı