bende günceledim az önce 5800 ü. daha önce yedeklediğim adres defteri vs leri yüklüyorum şimdi. ama %59 da takıldı kaldı sanırım. beklemeye devam edeceğim.
bu arada güncelleştirmeden hemen sonra telefon açıldı ve dil-tarih-saat girmemi istedi. girdim bende. sonra ilk sayfanın sonunda hart format yapmamız gerektiğini gördüm, yeşil kırmızı ve foto tuşlarına aynı anda bastım cihaz kapalıyken ama tekrar açtığımda dediğiniz ayarları sormadı. *#0000# yazdığımda da yüklediğim güncel versiyon yazıyor (v40....) ama en altta da güncelleştirmeler yüklenmedi yazısı var. bunu anlamadım.
herkeste öyleymiş yaben bişeyi yanlıs yapıyorum ama
![]()
nokia maps çok ayrıntılı değil hele küçük kasabaları falan zor bulursunuz..en iyisi NDrive Ve Garmin..5800 xm kullanıcısıyım; son güncelleme yapıldı.(v40)
ovi maps`i açıyorum fakat tekirdağ - çerkezköy`ü, hatta tekirdağ`ı bile tam göstermiyor, belli bir yakınlığa gelince ekram komple yeşil oluyor, garmin burada harika bir şekilde çalışırken ovi maps`in bu bölgede navigasyon yapamaması çok saçma geldi bana, acaba bi yerde yanlış mı yapıyorum??
ne yapmam lazım, teşekkürler...
hard format at..dokunmatik ekran çalışmıyorpini bile giremiyorum