5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ardeş phnt diye bir hack var yapılalı 10-15 gün oluyor..Helloox2 nin kendi sitesinde duyuruldu..

borumulan

Üye
arkadaslar dunden beri bekliyorum 5800 kullanıcısıyım telefonumun versiyonu 30.0.011 update etmem gerekiyor yeni bi surum varsa paylasırmısnız ayrıca wlandan tam baglanırken ag gecidine izin verilmiyor diyor her yerde butun modemlerde acaba problem nedir yardımcı olursanız sevirim

Davulbaz

Davulbaz

Üye
şifre varsa kontrol et istersen.

--------------- Ekleme ---------------

nokia pc suite i bilgisayarına kur oradan telefonumu güncelle seçenegini kullanarak güncelleye bilirsin.daha ayrıntılı bilgi forumda zaten mevcut.

borumulan

Üye
kardeş başka versiyon gozukmuyo ayrıca guncellemek icin internet lazım telefondanda internete giremiyorum ag gecidi izin veremiyor dio?

turkuaz33

Üye
en sağlamı servise götürüp yükletmek, ben öyle yaptım 30 dk sürdü v40 yüklemeleri gayet güzel, ama bir hafa uğraştım kendim yüklemek için her yolu denedim ama yeni versionu bulmadı gavur:d
şimdi call recorder proramını arıyorum registerli, forumdakiler ya kurulmuyor yada register kabul etmiyor
yardımcı olan olursa sevinirim .

uluvardar

Üye
bende günceledim az önce 5800 ü. daha önce yedeklediğim adres defteri vs leri yüklüyorum şimdi. ama %59 da takıldı kaldı sanırım. beklemeye devam edeceğim.
bu arada güncelleştirmeden hemen sonra telefon açıldı ve dil-tarih-saat girmemi istedi. girdim bende. sonra ilk sayfanın sonunda hart format yapmamız gerektiğini gördüm, yeşil kırmızı ve foto tuşlarına aynı anda bastım cihaz kapalıyken ama tekrar açtığımda dediğiniz ayarları sormadı. *#0000# yazdığımda da yüklediğim güncel versiyon yazıyor (v40....) ama en altta da güncelleştirmeler yüklenmedi yazısı var. bunu anlamadım.

kzorlu

Üye
dostum süpersin eline sağlık

pronanc

Üye
Bu güzel açıklama için teşekkürlerimi sunuyorum.

Ben işlemleri adım adım gerçekleştirirken 5800 data paketi olan RM-356_EMEA_40.0.005_v12.0_5800 dosyasını bilgisayara kuramadığımdan takıldım. Setup dosyalarının kapandığından emin olun diyor. Bütün işlemleri kapadım yine kurmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim ....

Bende 9. msjdaki gibi güncelleme ettim fakat versiyonu 31 den 40 a çıkarmak için 1. msjdaki gibi güncellemem gerek heralde.

Aynı şekilde 9. msjdaki gibi blue dil paketini kullanarak versiyonu 40 a yükselttim, teşekkürler

Arkadaslar v40.0.005 te tam ekran klavye yok, nasıl yükleyebiliriz ?
Birde bu resimleri tek tek seçme yerine kalem özelliği olan bir program varmı ?
Aradım ama bulamadım yardım ederseniz sevinirim ...

babay22

babay22

Üye
Arkadaşlar telefonum 5800xm red. fakat navi kodu ile flash atsam bi sakıncası olur mu ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
olmaz...

uluvardar

Üye
bende günceledim az önce 5800 ü. daha önce yedeklediğim adres defteri vs leri yüklüyorum şimdi. ama %59 da takıldı kaldı sanırım. beklemeye devam edeceğim.
bu arada güncelleştirmeden hemen sonra telefon açıldı ve dil-tarih-saat girmemi istedi. girdim bende. sonra ilk sayfanın sonunda hart format yapmamız gerektiğini gördüm, yeşil kırmızı ve foto tuşlarına aynı anda bastım cihaz kapalıyken ama tekrar açtığımda dediğiniz ayarları sormadı. *#0000# yazdığımda da yüklediğim güncel versiyon yazıyor (v40....) ama en altta da güncelleştirmeler yüklenmedi yazısı var. bunu anlamadım.

gözüme ilk çarpan ise Büyük QWERTY klavyenin olmaması oldu.

bugün öğlen telefonumun alarmı çaldı, baktım saat 08:00 gözüküyor. yukarıda belirttiğim hart format gerçekleştimi yani ? ama halen "0000# yazdığımda da yüklediğim güncel versiyon yazıyor (v40....) ama en altta da güncelleştirmeler yüklenmedi yazısı" mevcut.

exprus

Üye
5800 den keyif almamız için yardımcı programlar tavsiye edermisiniz..güncelleme sayfasına döndü burası..

ahmetsoul

ahmetsoul

Üye

dtuhayalet

Üye
arkadaşlar 5530 xm kullanıyorum, telden navigasyona bağlanmak istedim ve bana bluetooth gps cihazı almam gerektiğini söylediler bende biyerden buldum ve denedim navigasyon çalışıyor ama sınırlı üyelik istiyor bendeki nokia maps uygulamasını nasıl yaparız şimdiden teşşekkürler....

clubfurkan

Üye
5800 xm kullanıcısıyım; son güncelleme yapıldı.(v40)
ovi maps`i açıyorum fakat tekirdağ - çerkezköy`ü, hatta tekirdağ`ı bile tam göstermiyor, belli bir yakınlığa gelince ekram komple yeşil oluyor, garmin burada harika bir şekilde çalışırken ovi maps`in bu bölgede navigasyon yapamaması çok saçma geldi bana, acaba bi yerde yanlış mı yapıyorum??
ne yapmam lazım, teşekkürler...

pronanc

Üye
arkadaslar 5800'ı v40 a yükselttim bir gün kullandım şarjım bitti. Sarz ettikten sonra tlfn nokia yazısında kalıyor açılmıyor nasıl bir çözüm bulabilirsiniz buna ?

format atarak durumu düzelttim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
5800 xm kullanıcısıyım; son güncelleme yapıldı.(v40)
ovi maps`i açıyorum fakat tekirdağ - çerkezköy`ü, hatta tekirdağ`ı bile tam göstermiyor, belli bir yakınlığa gelince ekram komple yeşil oluyor, garmin burada harika bir şekilde çalışırken ovi maps`in bu bölgede navigasyon yapamaması çok saçma geldi bana, acaba bi yerde yanlış mı yapıyorum??
ne yapmam lazım, teşekkürler...
nokia maps çok ayrıntılı değil hele küçük kasabaları falan zor bulursunuz..en iyisi NDrive Ve Garmin..

_GİZEMLİ_

Üye
dokunmatik ekran çalışmıyor:( pini bile giremiyorum

Davulbaz

Davulbaz

Üye
benimde hareket sensörü çalışmıyordu.cihazı yedekledim format atacaktimki .. düzeldi !!