ilk sorunun cevabını anlıyamadım..demekki e-posta veya şifreni hatalı girdiğin için olabilir..ayrıca girerken sana güvenlik kontrolü fln diyor onlarıda eved eved die geçiştirmen gerkli..her zmn o ekranın gelmemesi gerekiyor sorun sende..Kolay gelsin arkadaşlar çok güzel bi paylaşım sahası olmuş başta Nadir olmak üzere paylaşımda buluna herkesin emeğine sağlık.Benim bi kaç sorum olacak 311 sayfanın hepsini okuyamadım sorumun cevabı geçmiş olabilir şimdiden özür dilerim. 5800 xm var ;
1-bugün ilk defa wiress ten facebook a girmeyi denedim ama başaramadım sürekli şifre e posta adresine yönlendirdi bunu nasıl çözebilirim?
2-Telefonda sahte arama özelliği var mı?
3-Ekrana çizim yaparak özellik çalıştırma (m çizince müzik çaların açılması vb..) var mı?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
Telefonda o özellik var ama hiç denemedim..ayarlardan arama yapma'ya gir ordan arama engelleme var orda bürsürü sey var ama sanırım sen bazı numaraları engellemek istiyorsun..o zmn nadir abinin dediği programı kullanarak yapabilirsin...5800 da gelen arama engelleme özellği yok değilmi? samsunglarda olduğu gibi.
o kodu Ndrive a yazacaksın sonra ok e basacaksın sana ip üzerinden etkileştirelim mi diyecek hayır diyeceksin beyaz bir sayfa açılacak device id kodu falan gelecek onları generatörde uygun yerlere yazacaksın..sonra back diyip o kodlardan : sonraki kodlardan birini yazacaksın ayrıntılı anlattım aslında..nadir ndrive için generatör ile nasıl kod çıkarıyosun bir türlü yapamadım get new tıklıyorum numbere bir kod geliyo sonra napıcam anlamadım yeride değil orda göremessin diye buraya yazdım
bana yardm edin ne önerirseniz yapıcam ayrıca dün aksam arkadsn laptopa format attk onda denedik gene aynı .şimdi dus almaya gidiorm sinrden ağlamak üzereyim yarım saat sonra inş güzel cvplar gelir yaparm mtlu olrm şimdiden ilgilenen tüm arkadslara tsk ediorm.. 5800 xm kırmızı telefon v40 a yükseltemedim.