5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

gsad

Üye
abi bi de şöyle birşey var açıklamada harita gelince 3 e basarak zoom yapın felan yazıyor dokunmatik ekranda sayı tusları gelmiyor ki abi neye basacaz bunu yapmazsak no maps yazarmış

ImFenrir

Üye
Arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yokmu ne yapmam gerekiyor.
Kilit kodunda takılı kaldım ne yapsam olmuyor. Açılmıyor telefon:S

--------------- Ekleme ---------------

Sorunu hallettim teşekkürler

gegeme

gegeme

Üye
Kolay gelsin arkadaşlar çok güzel bi paylaşım sahası olmuş başta Nadir olmak üzere paylaşımda buluna herkesin emeğine sağlık.Benim bi kaç sorum olacak 311 sayfanın hepsini okuyamadım sorumun cevabı geçmiş olabilir şimdiden özür dilerim. 5800 xm var ;

1-bugün ilk defa wiress ten facebook a girmeyi denedim ama başaramadım sürekli şifre e posta adresine yönlendirdi bunu nasıl çözebilirim?

2-Telefonda sahte arama özelliği var mı?
3-Ekrana çizim yaparak özellik çalıştırma (m çizince müzik çaların açılması vb..) var mı?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

smpyncn

Üye
arkadaşlar telefonuma garmin yükledim ama bulunduğum yerin haritada ismi görünmüyor buraya kendim isim verebiliyor muyum böyle bir özellik var mı

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
şu lanet olası hellox v40 için ne zman çıkıcak yhaaa

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Kolay gelsin arkadaşlar çok güzel bi paylaşım sahası olmuş başta Nadir olmak üzere paylaşımda buluna herkesin emeğine sağlık.Benim bi kaç sorum olacak 311 sayfanın hepsini okuyamadım sorumun cevabı geçmiş olabilir şimdiden özür dilerim. 5800 xm var ;

1-bugün ilk defa wiress ten facebook a girmeyi denedim ama başaramadım sürekli şifre e posta adresine yönlendirdi bunu nasıl çözebilirim?

2-Telefonda sahte arama özelliği var mı?
3-Ekrana çizim yaparak özellik çalıştırma (m çizince müzik çaların açılması vb..) var mı?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
ilk sorunun cevabını anlıyamadım..demekki e-posta veya şifreni hatalı girdiğin için olabilir..ayrıca girerken sana güvenlik kontrolü fln diyor onlarıda eved eved die geçiştirmen gerkli..her zmn o ekranın gelmemesi gerekiyor sorun sende..

sahte arama özelliği derken arkadasım neyi kastediyorsun ??

Malesef arkadasım öyle bir özellik yoq..

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
nadir bu ndrivenin kurulu olması için telefonun hackli olması lazımmı acaba kurcamda tel hacksız ???

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
NDrive için hacke gerek yok..

suat__2006

suat__2006

Üye
5800 da gelen arama engelleme özellği yok değilmi? samsunglarda olduğu gibi.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
programla yapılır..blacklist adlı program var onunla engellersiniz..

suat__2006

suat__2006

Üye
anladım. tşk ler nadir abi...

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
nadir ndrive için generatör ile nasıl kod çıkarıyosun bir türlü yapamadım get new tıklıyorum ****** numbere bir kod geliyo sonra napıcam anlamadım yeride değil orda göremessin diye buraya yazdım

aliçoooo

aliçoooo

Üye
5800 da gelen arama engelleme özellği yok değilmi? samsunglarda olduğu gibi.
Telefonda o özellik var ama hiç denemedim..ayarlardan arama yapma'ya gir ordan arama engelleme var orda bürsürü sey var ama sanırım sen bazı numaraları engellemek istiyorsun..o zmn nadir abinin dediği programı kullanarak yapabilirsin...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nadir ndrive için generatör ile nasıl kod çıkarıyosun bir türlü yapamadım get new tıklıyorum numbere bir kod geliyo sonra napıcam anlamadım yeride değil orda göremessin diye buraya yazdım
o kodu Ndrive a yazacaksın sonra ok e basacaksın sana ip üzerinden etkileştirelim mi diyecek hayır diyeceksin beyaz bir sayfa açılacak device id kodu falan gelecek onları generatörde uygun yerlere yazacaksın..sonra back diyip o kodlardan : sonraki kodlardan birini yazacaksın ayrıntılı anlattım aslında..

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
işte ndriveye nasıl yazıcam get new diyince hiç birşey olmuyo nadir yardım et yha herşey tamam bunda takıldım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
üff ya get new e basınca sana bir kod verir onu NDrive ı etkinleştirmek için açınca ilk yazacağın kod..çalışmıyor mu generatör?

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
bide program ingilizce

tamam yaptım bunu türkçe yapamıyomuyuz ingilizce yazılar

tamam yaptım bunu türkçe nasıl yapcaz peki

bu şimdi baktımda ingilizce konuonuşuyor ben senin yaptığın gibi zipten çıkarmadan voice klasörüne attım orda birtanedaha zip vardı onumu silcektim olması için

tamam yaptım türkçede herşey için saol !!!

yunusandgs

Üye
Arkdslar ben yaklask 3 gündür geceli gündüzlü 5800 xm imi v40 a yükseltmeye çalışıorm telefonm şuan bomboş hard format soft format ne gerekrse attm.Nokia ya ait ovi suiti flanda kaldırdm kodumu değiştirdim euro 2 turkey red yaptm olmadı red navi yaptm olmadı navi yaptm olmadı güncellemeyi buluo %56 da geri sarıo 3 kere sürekli yaptktan sonra başarısz diip kapatıo.ben acaba beklesem telefonun orjianl koduyla güncellemeyi bulurmu yada bulursa gene %56 da geri mi döner benim napmam lazm ben nadir arkadsn dedğii herşeyi yaptm görev sonlandırıcıdan update yapmadan önce nokia ile ilgili ne varsa sonlandırdm tekrar baslattm güncellemeyi buluo %56 da fix donuo yanlıs kod mu yüklüorm napıorm bende çözemedim bi cinnet işi bitirir arkaslar :D bana yardm edin ne önerirseniz yapıcam ayrıca dün aksam arkadsn laptopa format attk onda denedik gene aynı .şimdi dus almaya gidiorm sinrden ağlamak üzereyim yarım saat sonra inş güzel cvplar gelir yaparm mtlu olrm şimdiden ilgilenen tüm arkadslara tsk ediorm.. 5800 xm kırmızı telefon v40 a yükseltemedim.

aliçoooo

aliçoooo

Üye
arkadasm eğer doğru sekilde kodları değiştirdiğinden eminsen vede özellikle navi kodundada öyle yapıyorsa bnm boyumu asar bu iş..sen bnce en temizi Nokia clup'den v40'a yükselttir..

yunusandgs

Üye
Tüm kodlar aynı şeyi yapıo :S hepsini denedim nerdeyse kırmızı kırmızı navi navi maviyle siyaha ellemedim valla bitek burdada nokia clup yok olsa ztn urasmam para var huzur var.D