5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

aliçoooo

aliçoooo

Üye
garantiye gönder kardes o zmn..kvk'ya ver..güncel sürümü istiorum de..

TPLay

TPLay

Üye
Arkadaşlar Nadir ustanın anlattığı şekilde phoenix ve nss ile product değiştirerek sonunda bugün update yapabildim.
1-Mümkünse temiz kurulum yapılmış bir windows.
2-Temiz kurulum yapamıyorsanız Registryden tüm nokia girişlerini silin.
3-Phoenix dahil tüm nokia software kurulumlarından sonra pc yi tekrar tekrar yeniden başlatın.
4-üsttekileri uygulamadan önce ilk yapacağınız en önemli nokta ise pc de kurulu tüm güvenlik yazılımlarını ve antivürüs kullanıyorsanız kaldırın (stop edin demiyorum-silin) Herhangibir firewall güvenlik duvarı varsa silin.Windowsa ait güvenlik duvarını kapatın.
5-Tüm bunları eğer imkanınız varsa bir laptop ta gerçekleştirin.(elektrik kesilmelerine önlem olarak)
6-Telefonunuzun pili tam dolu olsun.
7-Son olarak kurulumdan sonra herhangi garanti sorunu açısından product keyinizi orjinali ile değiştirin.Bazı forumlarda kurulumdan sonra product orjinali ile değiştirmenin telefona zarar verdiği kullanılamaz hale getirdiği söyleniyor.Kulak asmayın orjinali ile değiştirin.Ben değiştirdim.Telefonu 3-4 defa açtım kapadım.Bir zararı yok.Zaten mantık açısından da düşünürseniz doğru olanın bu olduğunu görürsünüz.

yalcinyakan

Üye
arkadaşlar 5800 a google harita yükledim bunu açarken vaylisim açık oluyor acaba bağlandığımda ücret gidiyormu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
wireless ile gitmez ama operatör ile kontör gider..

gegeme

gegeme

Üye
ilk sorunun cevabını anlıyamadım..demekki e-posta veya şifreni hatalı girdiğin için olabilir..ayrıca girerken sana güvenlik kontrolü fln diyor onlarıda eved eved die geçiştirmen gerkli..her zmn o ekranın gelmemesi gerekiyor sorun sende..

sahte arama özelliği derken arkadasım neyi kastediyorsun ??

Malesef arkadasım öyle bir özellik yoq..

E-posta ve şifrede bi hata yok daha önce facebook eski bir sertifika sürümünü gönderiyor kabul edilsin mi demişti evet dedim fakat sertifikanın süresi geçmiş olduğundan yükleme yapmadı bende şimdi skyfire yükledim onunla tekrar deneyeceğim.

Sahte aramayı samsunglarda görmüştüm yandaki tuşa basılı tutupkendi telefonunu arıyorsun sıkıcı ortamlardan veya sevgilinle kavga ederken kullanabileceğin güzel bi özellik :D Acaba bu telefonda var mı diye merak ettim.

Cevabın için şimdiden teşekkürler..:oke:

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Dene arkadasım olur inş..
Hımm..Sevgilinle cok kavga ediosn sanırım :D yoq öyle bir özellik malesef..

sertacksk

sertacksk

Üye
ya arkadsalar qwerty klavyenin tuşlarını biraz büyütmenin bi caresi yok demi yaa.küçük geliyıo biraz zorlanıyorum ..temalardan mı bi degişiklik olabilir acaba ?

ilkaycetin

ilkaycetin

Üye
eline yuregine saglık kardesim

aliçoooo

aliçoooo

Üye
ya arkadsalar qwerty klavyenin tuşlarını biraz büyütmenin bi caresi yok demi yaa.küçük geliyıo biraz zorlanıyorum ..temalardan mı bi degişiklik olabilir acaba ?
Malesef arkadasım öyle birsey yapılmıyor..

parlamentt

parlamentt

Üye
arkadaşlar n97 de dns degiştirmek mümkünmü ? yardımcı olabilirmisiniz....

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ayarlar/bağlantı/hedefler e girip kaydettiğin ağı düzenle diyip gelişmiş ayarlardan ıpv4 ayarlarından değiştiriyorsun..

forever444

Üye
teşekkürler eline sağlık süper bilgi

tiestochees

tiestochees

Üye
5800xm telefonum var versiyonu 30.0.011
v40 yuklıcem ama nsu ile tarattıgımda telefonunuz zaten en guncel surumde dir diyor başka bi şekılde nasıl guncelleye bılırım yardım edersenız sevınırım ...

aliçoooo

aliçoooo

Üye
5800xm telefonum var versiyonu 30.0.011
v40 yuklıcem ama nsu ile tarattıgımda telefonunuz zaten en guncel surumde dir diyor başka bi şekılde nasıl guncelleye bılırım yardım edersenız sevınırım ...
arkadasım nss ile prdout codeni değiştir..euro navi,red,blue kodlarını telefonuna uygula..bu konunun ilk sayfadaki 9.msjnda ndir abi nasıl kod değiştirildiğini anlattı oraya bakarak yapabilirsin..sonra nsu ile güncelleme gözükecektir sonra telefonunu güncelleyebilirsin..

tiestochees

tiestochees

Üye
arkadasım nss ile prdout codeni değiştir..euro navi,red,blue kodlarını telefonuna uygula..bu konunun ilk sayfadaki 9.msjnda ndir abi nasıl kod değiştirildiğini anlattı oraya bakarak yapabilirsin..sonra nsu ile güncelleme gözükecektir sonra telefonunu güncelleyebilirsin..

teşekkür ederim yapmaya çalışacam şimdi

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Tmm..Sonucunu yazarsan sevinirim

gijbaba

Üye
5800 güncelleme yaqptıktan sonra bu uygulamalar- yazılım güncellemede yüklenen programları bulabilirmiyiz. wireles olmadığı için indiremiyorum. yardımcı olursanız sevinirim

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Bazılarını bulabilirsin..Örnek ovi maps 3.haritalar..ama malesef hepsini bulman zor..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hepsini de bulabilirsin sitemizde verildi..

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Baq üstat cevap verdi :ehe