5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
helloox çıkmadı daha..

yunusandgs

Üye
Dstm nadir ? Ya tam herşeyi yükledim güncelleme yapıcam telefon hafıza kartını görmüo ya :S hafıza kartı şifresi istio bu ne biliomsn ? sabt bi şifre var mı ?

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
ya şu hellox çıkmadı gitti yhaa

gsad

Üye
arkadaşlar geçen gün serviste navigasyon için haritaları yuklettim yalnız nokianın haritaları çoğu küçük yeri göstermiyor memnun kalmadım garmin yuklemek istiyorum.nokianın haritalarını telefondan nasıl kaldırabilirim

--------------- Ekleme ---------------

nadir abi nokianın haritalarını telefondan nasıl kaldıracam yardımcı olur musun

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
neden kaldırıyorsun?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kalkmaz ki o sistemle geliyor..kullanmazsın olur biter..

gsad

Üye
kalkmaz ki o sistemle geliyor..kullanmazsın olur biter..
nadir abi garmin yuklediğim zaman onu menüde haritalar klasöründen kullanmayacak mıyım garmin menü de ayrı klasör olarak mı görünecek:allalla:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ayrı klasör olarak oluşur korkma..aynı pc deki gibi..

gsad

Üye
tmm abim saol

sendrom1

Üye
N97 nin son firmware için hack mümkünmü ????

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mümkün ama zor bir yöntem..hellooxu bekleyin..

ImFenrir

Üye
Anlattıldığı gibi güncellemeyi yaptım ama telefon açıldığında kilit kodu istiyor:S 12345 yazıyorum yanlış diyor.:S 5530 kullanıyorum.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
3 kez kodu yanlış girdiğinde 5 dakika sonra yeni kod girebilirsin..

ImFenrir

Üye
olmuyor bir türlü 5 kez yanlış girildi. kod blokesi 5 dakka içinde açılacak diyor. ancak bir türlü kabul etmiyor kodu :S neden acaba

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bilemiyorum..normalde kod 12345 dir..kitapçığına bak belki farklıdır..

gsad

Üye
nadir abi ve garmin kullanan arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.az önce tüm açıklamalara uyarak telefona garmin yükledim ama programı açtığım zaman no maps yazıyor dosya uzantılarını değiştirmeyi felan herşeyi yaptım ama durum bu.dosya yöneticisine girip gmapsupp.img üzerine tıklayınca açılamıyor desteklenmiyor yazısı çıkıyo acaba sorun bundan mı kaynaklanıyor ne yapmalıyım arkadaşlar şimdiden teşekkürler

ImFenrir

Üye
kitapçığında yazan kod 12345te neden kabul etmiyor:S bi 5 dakka bekleyim yeniden deneyim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nadir abi ve garmin kullanan arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.az önce tüm açıklamalara uyarak telefona garmin yükledim ama programı açtığım zaman no maps yazıyor dosya uzantılarını değiştirmeyi felan herşeyi yaptım ama durum bu.dosya yöneticisine girip gmapsupp.img üzerine tıklayınca açılamıyor desteklenmiyor yazısı çıkıyo acaba sorun bundan mı kaynaklanıyor ne yapmalıyım arkadaşlar şimdiden teşekkürler
canım garmini pek kullanmadım ama no maps yazıyorsa .unl uzantıları tam yapamamışsın anlamındadır..text değil .unl olacak..

gsad

Üye
canım garmini pek kullanmadım ama no maps yazıyorsa .unl uzantıları tam yapamamışsın anlamındadır..text değil .unl olacak..
Abi hepsine baktım onlarda sorun yok ama dediğim gibi sadece gmapsupp.img dosyasına tıklayınca açılamıyor dosya desteklenmiyor yazıyor:allalla:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o açılmaz zaten..onu garmin kullanıyor..