nadir abi benm bi sorum daha var bnm pc deki mp4 formatındaki müzikleri telefona attım ama açmıyo ama kendi mp4 formatındaki dosyaları açıyo bunu anlamadım abi ve arkdaşlar aşşağıdaki linkteki video müzik sizin telefonda açılcakmı bi denermisiniz ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
peki 3gp formatında denedin mi?arkadaşlar benim 5800 a internetten indirdiğim bir flv formatındaki bi video yu total video converter programı yardımıyla mp4 formatına çevirdim fakat telefona yüklediğim de ses gayet net ama video kare kare görüntüler soluk bi görüntü meydana çıktı yani hiç bir şey izlenmiyor ama bu sorunun çozümü ne olabilir öncelikle nadir hocam ve diğer 5800 dan anlayan arkadaşlarımdan yardım bekliyorum.. şimdiden teşekkürler
--------------- Ekleme ---------------
bu arada iphone ile o ideoyu gayet güzel bir şekilde seyrediyorum
olabilir deneme şansım olmadı..he bunuda belitmeden yapamayacam v31.0.101 sürümünde mp4 yaptığım videoları gayet güzel izliyordum acaba yeni güncellemenin bi sorunu olabilirmi...
ya elimde 5800 yok şu an ayarlardan görüntüyü falan bir düşür muhakkak bir çözümü vardır..v31 de tvc ile yaptığım mp4 lerde ayarları kurcalamadan yaptığım videolarda sorun olmuyordu