5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
oyunlarda bir sorun olabilir..

vj_sinan

vj_sinan

Üye
nadir abi benm bi sorum daha var bnm pc deki mp4 formatındaki müzikleri telefona attım ama açmıyo ama kendi mp4 formatındaki dosyaları açıyo bunu anlamadım abi ve arkdaşlar aşşağıdaki linkteki video müzik sizin telefonda açılcakmı bi denermisiniz ?

Lacrymosa

Üye
nadir abi benm bi sorum daha var bnm pc deki mp4 formatındaki müzikleri telefona attım ama açmıyo ama kendi mp4 formatındaki dosyaları açıyo bunu anlamadım abi ve arkdaşlar aşşağıdaki linkteki video müzik sizin telefonda açılcakmı bi denermisiniz ?

Bende de açmadı. "Dosya bozuk işlem iptal edildi" dedi; fakat ben bilgisayardan başka mp4 videoları telefonuma atıp izlemiştim. Bunu neden açmadı anlamadım.

MerciLess35

MerciLess35

Üye
nadir arkadaşımm yardımların için teşşekkürlerr sorunumu hallettim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın arkadaşlar..

toligargala

toligargala

Üye
arkadaşlar benim 5800 a internetten indirdiğim bir flv formatındaki bi video yu total video converter programı yardımıyla mp4 formatına çevirdim fakat telefona yüklediğim de ses gayet net ama video kare kare görüntüler soluk bi görüntü meydana çıktı yani hiç bir şey izlenmiyor ama bu sorunun çozümü ne olabilir öncelikle nadir hocam ve diğer 5800 dan anlayan arkadaşlarımdan yardım bekliyorum.. şimdiden teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

bu arada iphone ile o ideoyu gayet güzel bir şekilde seyrediyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar benim 5800 a internetten indirdiğim bir flv formatındaki bi video yu total video converter programı yardımıyla mp4 formatına çevirdim fakat telefona yüklediğim de ses gayet net ama video kare kare görüntüler soluk bi görüntü meydana çıktı yani hiç bir şey izlenmiyor ama bu sorunun çozümü ne olabilir öncelikle nadir hocam ve diğer 5800 dan anlayan arkadaşlarımdan yardım bekliyorum.. şimdiden teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

bu arada iphone ile o ideoyu gayet güzel bir şekilde seyrediyorum
peki 3gp formatında denedin mi?

toligargala

toligargala

Üye
evet nadir abi denedim 3gp de sorun yok yanlız ses ve görüntü kalitesi ciddi anlamda bozuluyor 3gp de o yüzden mp4 istemiştim ama 5800da bu genel bi sorun galiba başka forumlardada rastladım bu tip sorunlara

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet bende de olmuştu mp4 den 3gp ye çevirince sorun olmuyordu ama flv değişik bir format..peki totalin ayarlarından biraz boyutları düşürmeyi denedin mi?

toligargala

toligargala

Üye
he bunuda belitmeden yapamayacam v31.0.101 sürümünde mp4 yaptığım videoları gayet güzel izliyordum acaba yeni güncellemenin bi sorunu olabilirmi...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
toligargala

toligargala

Üye
v31 de tvc ile yaptığım mp4 lerde ayarları kurcalamadan yaptığım videolarda sorun olmuyordu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
v31 de tvc ile yaptığım mp4 lerde ayarları kurcalamadan yaptığım videolarda sorun olmuyordu
ya elimde 5800 yok şu an ayarlardan görüntüyü falan bir düşür muhakkak bir çözümü vardır..

toligargala

toligargala

Üye
tmm abi deneyelim bakalım olacakmı... bu arada ilgin için teşekkürrler abi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil Murat canım..

toligargala

toligargala

Üye
valla bi değiklik olmadı nadir abi ben bıratım o işi:ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Murat elimde telefon yok olsa bakar yardımcı olurdum yapacak birşey yok..

toligargala

toligargala

Üye
nadir abi sağol teşekkür ederim yeterince yardımcı oluyorsun zaten

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağolasın sizleri de bekleriz..

toligargala

toligargala

Üye
abi 5800 hakında sesnin sayende çok sey öğrendim bu aralar çok işim vardı bundan sonra bende yardımcı olacam yani sorunların çözümünde..