5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ultraslanozan

ultraslanozan

Üye
allah razı olsun nadir abi verdiğin kod oldu ;)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullan canım..

gsad

Üye
arkadaşlar bende 5800 var az önce telefonu garantiye verdim ordaki kadın bi sürü sorun çıkardı.ekrana dokununca cıt cıt ses geliyor diyorum etrafındaki kapağı çoğu zaman bastırmak zorunda kalıyorum ordan da ses geliyor diyorum ekrana bastırınca köşede boşluk var gibi kasayı hareket ettiriyor diyorum bana eğer telefonun çalışmasına engel değilse garanti kapsamına girmez diyor sizce cok sacma değil mi sizin de basınıza geldi mi böyle bi olay yoksa o kadının sorumzuzluğu mu bu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim başvur tüketici mahkemesine bak bakalım o kadın öyle yapabilecek mi?

gsad

Üye
kardeşim başvur tüketici mahkemesine bak bakalım o kadın öyle yapabilecek mi?

nadir abi kadına sonuçta bn öğrenciyim bu kadar para vermişim tmm çalışmaya engel değil ama normal bi durum da değil niye olsun ki diyorum en sonunda tamam ben alayım ama yapacaklarını sanmıyorum dedi aldı telefonu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nadir abi kadına sonuçta bn öğrenciyim bu kadar para vermişim tmm çalışmaya engel değil ama normal bi durum da değil niye olsun ki diyorum en sonunda tamam ben alayım ama yapacaklarını sanmıyorum dedi aldı telefonu
ah ben olacaktım ona haddini bir bildirecektim..:off:

gsad

Üye
abi arka kapakta da boşluk vardı ses çıkarıyordu onu söylemedim sence onu da düzeltirler mi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet her tarafına bakarlar..geri gönderdiklerinde iyi yapmamışlarsa tüketici mahkemesine başvur yenisini verirler..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu Nokia anlaşılan akıllanmayacak..

gsad

Üye
abi böyle bi cvp beklemiyordum çok şaşırdım nasıl sorun olarak görmezsin ortada bi sorun var normal gitmeyen bişeyler var illa telefonun kapanması gerekmez ki kasayı hatalı yapmışsın kadın baktı bunda kasa sorunu yok diyo o senin ince düşünmenden kaynaklanıyo diyo orda insanlar vardı rezillik çıkmasın die bişey demedim ama içimde kaldı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
neyse sen de mahkemeye başvur..onunda başına gelseydi nasıl cıngarı çıkarırdı biliyorum..

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
arkadaşım gidip heyete çık onayı versinler sana götürüp belgeyi sorun yok diyenin ''gözüne'' sok :)

gsad

Üye
arkadaşım gidip heyete çık onayı versinler sana götürüp belgeyi sorun yok diyenin ''gözüne'' sok :)

inş yapılır da hiçbiriyle uğrasmam yoruldum artık bu telefona kadar bi sorun yasamadım şimdi telefonla yasıyorum üstüne bi de bunu kabullenmeyen sayın(!)kvk yetkilileriyle uğrasıyorum bıktım artık:off:

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
ya kvk falan yalan heyete çıkarcan en temizi

gsad

Üye
şimdilik garantiye verdim bekliyorum bakalım çok sürmez umarım sonuca göre hareket ederim

Vi0LenT

Vi0LenT

Üye
beyler bi sorum olucak
benm telefonda oyunlardan ses gelmıor guitar hero olsn worm 2008 fıght nıght rtgr yanı butun oyunlardan kısacası
sizce sorun nedir enable sound yaptıım halde gelmiyor:S Bilen varsa yardımlarınızı beklıorm arkadaslar

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
oyunun ayarlarından ses açık olup olmadığına bak telefon sesine bak .. olmadı hard format

Vi0LenT

Vi0LenT

Üye
açık hepsı dun v40 ı yukleyıp hard format atmıstım zaten yınede yoq :S