5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

llakin1907

llakin1907

Üye
neyse artık içimdekini imzama yansıttım :aha::D :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:ehe:ehe:ehe:ehe heyecanını anlıyorum ama dediğim gibi o bölüm zaten var..

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
coşkunuzu fun'a yansıtın:D:D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yani yeni heyecanlara girmeye gerek yok dimi Ufuk..

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
yani burayı bi halledelim :D

beko229

Üye
nadir kardeş fun club'na bayıldım hakkaten süper ben sana gps ile ilgili bir soru yönelticem benim 5800 da gps bi bakarsın 15saniyede bağlanmış bir bakarsın 4 dakkada bağlanamamış bunu en aza indirgeme şansımız var mı ör 2-3 saniye, 2. yönelteceğim soru ise ben 5800 da her türlü uzantılı filmleri oynatabilecek bir program istiyorum mümkünse converterlarla uğraşmak istemiyorum şimdiden teşekkür ediyorum saygılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nadir kardeş fun club'na bayıldım hakkaten süper ben sana gps ile ilgili bir soru yönelticem benim 5800 da gps bi bakarsın 15saniyede bağlanmış bir bakarsın 4 dakkada bağlanamamış bunu en aza indirgeme şansımız var mı ör 2-3 saniye, 2. yönelteceğim soru ise ben 5800 da her türlü uzantılı filmleri oynatabilecek bir program istiyorum mümkünse converterlarla uğraşmak istemiyorum şimdiden teşekkür ediyorum saygılar
öncelikle teşekkür ederim..gps nin erken bağlanması hava durumuna bağlı kapalı havalarda geç bağlanır bunun için birşey yapamayız..ikinci soruna gelince bütün formatları destekleyen bir film oynatıcı yok maalesef programlar bölümünde smart movie var onu dene ama oda bazı formatları destekliyor..

beko229

Üye
çok teşekkür ederim nadir kardeş son bir sorum daha var acaba 5800 için en baba dediğin sertifikalı veya sertifikasız programlar nelerdir paylaştığın şeylerden seni az çok tanıyorum xD güvenim sonsuz...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ofis programı
gps programları: Nokia Maps,Ndrive,Garmin
skyfire
handy taskman
bunları kesinlikle kur diğerlerini artık keyfine göre seçersin..

beko229

Üye
eyw kardeşim...

--------------- Ekleme ---------------

baba bu arada garmini kimse adam gibi nasıl yüklyeceğimizi anlatamamış daha setupunu bile bulmuş deilim...

exper006

Üye
merhaba arkadaşlar nokiA 5800xm mi naviye çevirdim ve süper bir telefon oldu...
navi teması ve arka planları geldi çok hoş....
ömür boyu nokia sesli gps sistemi. 5-10 sn arasında gps bağlantısı süper hızlı işlemci...telefonun müzik sesinde yükseklik çevirme aşamasını söyle anlatıyım phonenix açılıp
tools
sekmesi tıklanır..
image file dowload kısmı seçilir.

açılan kısma 5800 navi nin tr kodu olan
0587676 yazılır daha sonra dowload denir bu indikten sonra phonenix den flashing den firmware update denir.sağ köşedeki kutucuk işaretlenir açılan sayfadan indirilen navi seçilir ve refurbish denip flash tele yüklenir genççlik olay bu kadar

bende bunu bir yerden öğrendim çok süper

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
buraya bak..uğraşmak istemiyorum yoruldum açıkçası..

beko229

Üye
yanlız ben garminin setupunu bulamadım beni yönlendirebilirmisin...

ok ok eyw

tamircim

tamircim

Üye
Benim 5800 üm var ama wireless ile internetten tv izlerken görüntü var ses yok trt yi real player de izletiyo ama yine ses yok..
anlatmak istediğim real playere bi codec var mı? Aynı pc ye kurduğumuz gibi, codec kurup bütün tv leri wireless ile real player de izlemek mümkün mü? bi yardım acil..

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
buraya bak..uğraşmak istemiyorum yoruldum açıkçası..
hocam elimden geldiğince bakıyorum yazıyorum birşeyler tek başına değilsiniz yani :oke:

exper006

Üye
garmin işi çok uzun phonenix le daha hızlı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
garmin işi çok uzun phonenix le daha hızlı
kardeşim garmin navigasyon programı karıştırmayalım..

Benim 5800 üm var ama wireless ile internetten tv izlerken görüntü var ses yok trt yi real player de izletiyo ama yine ses yok..
anlatmak istediğim real playere bi codec var mı? Aynı pc ye kurduğumuz gibi, codec kurup bütün tv leri wireless ile real player de izlemek mümkün mü? bi yardım acil..
internetten video izlemek için skyfire ı kur son sürümü verdim..

exper006

Üye
nadir anlamadın herhalde dene kur ve navigasyon ne imiş gör

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
arkadaşım kurucaksan kur kalabalık yapma !

exper006

Üye
yaptığımız için paylaşıyoruz

ufuuuuuk