öncelikle teşekkür ederim..gps nin erken bağlanması hava durumuna bağlı kapalı havalarda geç bağlanır bunun için birşey yapamayız..ikinci soruna gelince bütün formatları destekleyen bir film oynatıcı yok maalesef programlar bölümünde smart movie var onu dene ama oda bazı formatları destekliyor..nadir kardeş fun club'na bayıldım hakkaten süper ben sana gps ile ilgili bir soru yönelticem benim 5800 da gps bi bakarsın 15saniyede bağlanmış bir bakarsın 4 dakkada bağlanamamış bunu en aza indirgeme şansımız var mı ör 2-3 saniye, 2. yönelteceğim soru ise ben 5800 da her türlü uzantılı filmleri oynatabilecek bir program istiyorum mümkünse converterlarla uğraşmak istemiyorum şimdiden teşekkür ediyorum saygılar
hocam elimden geldiğince bakıyorum yazıyorum birşeyler tek başına değilsiniz yaniLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburaya bak..uğraşmak istemiyorum yoruldum açıkçası..

kardeşim garmin navigasyon programı karıştırmayalım..garmin işi çok uzun phonenix le daha hızlı
internetten video izlemek için skyfire ı kur son sürümü verdim..Benim 5800 üm var ama wireless ile internetten tv izlerken görüntü var ses yok trt yi real player de izletiyo ama yine ses yok..
anlatmak istediğim real playere bi codec var mı? Aynı pc ye kurduğumuz gibi, codec kurup bütün tv leri wireless ile real player de izlemek mümkün mü? bi yardım acil..