5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ersera

Üye
arkadaşlar ben bu kod ile güncelleme yaptım ama sınırsız olmadı haritalara girdigimde Uyumsuz lisanslar bulundu. Lisansları kullanabilmek için çevrimiçi bağlantı gereklidir. şimdi bağlanılsın mı ?" die bir soru yoneltiyor ....maps 3.01.2602 i yüklemem için sertifika almam kesin gereklimi kendi üstünde olan maps ile tam sürüm olmaz mı yardımcı olabilirsen çok iyi olur yada maps 3.01.2602 sertifikalayınca tam sürüm olarak kullanabilecekmiyim yardım için şimdiden saol

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar yokmu bir fikri olan güncelleme yaptıktan sonra diyemi sınırsız olmadı güncellemeden önce mi yapılmalıydı bu işlem

warhacker

warhacker

Üye
Çok sağolun güncelliyorum suanda :D:D

Sehzade

Üye
arkadaşlar ben bu kod ile güncelleme yaptım ama sınırsız olmadı haritalara girdigimde Uyumsuz lisanslar bulundu. Lisansları kullanabilmek için çevrimiçi bağlantı gereklidir. şimdi bağlanılsın mı ?" die bir soru yoneltiyor ....maps 3.01.2602 i yüklemem için sertifika almam kesin gereklimi kendi üstünde olan maps ile tam sürüm olmaz mı yardımcı olabilirsen çok iyi olur yada maps 3.01.2602 sertifikalayınca tam sürüm olarak kullanabilecekmiyim yardım için şimdiden saol

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar yokmu bir fikri olan güncelleme yaptıktan sonra diyemi sınırsız olmadı güncellemeden önce mi yapılmalıydı bu işlem
arkadasım sertifikalaman lzm olmasını istiyorsan nadir abinin paylastıgı map var onu indirim kurman gerekir nokia maps 4401 gibi biseydi indir kur sorun yasamazsn

ersera

Üye
yani güncelleme sonrası olmasının sakıncası yok değil mi yine sınırsız olarak kullanabilirim birde sertifika için siteye imei vermenin sakat bir durumu yoktur umarım sizlerde yaptınızmı ?

sadoes

sadoes

Üye
n97mini telefonum var yurtdışından getirdim..türkçe yapmak istiyorum rm555 navifirm den gerekli dosyalara baktığımda bikaç tane var hangisini yüklemem lazım?.. rm555 emea turkey qw cb(0585088) altında aynısı var yine..sonra qw garnet(0585117) altında yine aynısı var..white olanı var (0591947)..iyice öğrenmeden yapmak istemiyorum..pc ye hiç nokia pc suite kurmadım..phoneix ve gerekli dosyalar(navifirmden) yüklediğim zaman yeterli olurmu.yardımlarınız için teşekkürler
:sos:sos:bigstar:

jedeah

Üye
öncelikle emeğinize sağlık. benimde bu konu hakkında yardıma ihtiyacım var eminim ki forumun bir yerlerinde vardır ama 205 sayfayı gezip bulmak oldukça zor olurdu. şimdi bende n97 v 20.0.019 sürüm var. map v3.01 var bende eğer yapabilirsem sınırsız bir nav. yapmak istiyorum. şimdiden çok teşekkür ederim kolay gelsin.

warhacker

warhacker

Üye
Ya beyler şu kinetik scroolling hakkında biraz bilgi verirmisiniz :) ben yeni versiyonda hiçbir değişiklik sezemedim :)

omergrg

Üye
merhabalar,ben sadece şunu öğrenmek istiyorum 5800ımda mevcut olan garmin ve ndrive programları sorunsuz olarak kullanıyorum v31..versiyonu yükseltirsem v40 yaparsam tekrarmı kurmam gerekecek gps programlarını yoksa sorunsuzca kullanmaya devam edebilecekmiyim?

serkankay

Üye
Ya beyler şu kinetik scroolling hakkında biraz bilgi verirmisiniz :) ben yeni versiyonda hiçbir değişiklik sezemedim :)

liste şeklindeki bölümlerde ekranı dokunarak aşağı yukarı sağa sola hareket ettirebiliyorsunuz. ör: rehber, dosya yöneticisi, müzik çalar..) opera kullanıyorsan nasıl olduğunu zaten bilirsin

style061

style061

Üye
ovi store da 5800 destekleyen msn vardı . kaldırmışlar . aynı tip msn i nerden bulabilirim

Ve-ReM

Ve-ReM

Üye
5800 ımı tv kablosuyla tv ye bağladım ama ekran siyah dalgalı dalgalı gözüküyor ne yapmam lazım?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ayarkardan gir tv out çıkşını pal veya secam dene bakalım..

oLmecaRom

Üye
Telefondan Wiless ıle yuklucem ama ondada guncelleme bulunamadı dıyor ne yapıcam uff cıldıracam..
Pc dende 256 MB hatası
Önemli sistem hatası algılandı falan dıyor..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada nemesis suite ile navi kodunu kaydet yeniden güncellemeyi dene..

sabourne

Üye
versiyon güncellemesi yapamıyorum. nokia softvare updater da da phoenix te de yükleme yaparken usb bağlantısı koptu diye uyarı veriyo yüklemeyi yarıda bitiriyor. ne yapmalıyım...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
versiyon güncellemesi yapamıyorum. nokia softvare updater da da phoenix te de yükleme yaparken usb bağlantısı koptu diye uyarı veriyo yüklemeyi yarıda bitiriyor. ne yapmalıyım...
bağlantında sorun var..başka bir pc de dene..

korayharman

korayharman

Üye

bendeki sorunun aynısı ben diğer 3 leptopta denedim aynı şeyi yapıyodu hepsinde sonra gittim nokia shopa 30ytl verdim yüklettim :D:D:D:D:D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Progressivity

Progressivity

Üye
yazık be kardeşim 30ytl veriyorsunuz pekala yapılıyo bilgisayardan sadece biraz araştırmacı ve azimli olmak gerek forumda nasıl yapılacağı konusunda da o kadar anlatıldı yani ne diyim başka