5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

mertcan585800

mertcan585800

Üye
ewt indirdim bi klasöre kayıt ettim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bir klasöre kayıt etmeyeceksin..pc suite in bir klasöüne indiri o sen dokunmayacaktın..

mertcan585800

mertcan585800

Üye
işte pc suite kayıt etmiyor. bana direk kayıt yerini soruyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
üf ya pc suite de yüklü değil bende..kayıt ettiğin klasörden phoenix e gösteremiyor musun..ayarlardan bir karıştır hedef klasör seçimi var mı?

mertcan585800

mertcan585800

Üye
hepsi yabancı olduğundan bişi anlamadım kardeşim yha

petrucci82

petrucci82

Üye
yeni firmware de yani v40 taki genel sorunlardan biride bu daha önce tanıttıgın wireless bağlantısını sonra tanımıyor çözümünü ben şöyle buldum tekrar tekrar telefondan wireless bağlantısını yenileyeceksin gerekirse 5-10 defa anca o zaman tanıyor benimde çok sık başıma geliyor bu durum

ya ama ilginç olan çalıştığım okuldaki modemi tanıyor bidaha da sormuyor ama komşunun modemi beni deli etti neyse dediğini yapcam..ama bu arada ben hala face den bir video izleyebilmiş değilim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
program ingilizce ben de pc ye format atmıştım bilen arkadaşlar yardım eder..Nokia Software Updater ile denedin mi?

petrucci82

petrucci82

Üye
ayarlardan bağlantı ayarlarına gireceksin wlan ayarlarından wlan aramasını asla seçeceksin..wifi olayında bir kere tanıtınca bir daha tanıması gerekiyor hepsini sil yeniden tanıt..
tesadüfen buldum bu olayı da..şimdi mesajı gördüm çok saolun..ama bu tekrar tanıma sorunu dns numarasını değiştirince oluyor bunu farkettim..zaten dns i değiştirip face den hala bi video izleyemedim..kırık flash simgesi çıkıyor video ya tıklayınca..ilginçtir mynet deki videoları açıyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet bazı sitelerdeki videoları desteklemiyor..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
skyfire vermiştik onu deneyin ben ve Epzilonom verdik..

mertcan585800

mertcan585800

Üye
nsu ile denedim hem cihaz kurtarma hatası veriyor hemde usb takıp çıkartır gibi sesler geliyor yapamadım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkdaşlar v40.0.005 in linkini ilk sayfaya ekledim ama rapid..indirebilirseniz indirin..

mertcan585800

mertcan585800

Üye
nadir abi saol yinede uğraştın benimle yarın bide intcafede deniyim olmassa nokıa shop

petrucci82

petrucci82

Üye
evet bazı sitelerdeki videoları desteklemiyor..
dostum konuyla alakası yok da bi soru sorucam...gps olayında garmin mi yoksa n drive mı dersin varmı bir kullanmışlığın görmüşlüğün?beende garmi var ama oturduğum köyü göstermiyor mesela..acaba n drive daha kapsamlı mıdır...ona göre yükliycem..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dostum konuyla alakası yok da bi soru sorucam...gps olayında garmin mi yoksa n drive mı dersin varmı bir kullanmışlığın görmüşlüğün?beende garmi var ama oturduğum köyü göstermiyor mesela..acaba n drive daha kapsamlı mıdır...ona göre yükliycem..
valla NDrive ın son haritasını da verdim orda daha detaylı ve güzel deniyor..garminden açıkçası kıl olup hemen kaldırmıştım..her ikisini de deneyebilirsin..aynı anda kurulu olabilir..canın hangisini istiyorsa kullanırsın..bir zararı olmaz..

byrm05

byrm05

Üye
eline sağlık kardeşim...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağol canım...

korayharman

korayharman

Üye
telefona yüklettim v40 nokia shopta 30 ytl ye :D bidahada kurcalamam ve artık 5800 adına tam destek vermeye hazırım elimden geldiğince :)

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
hoş geldin Korayım :D hayırlı olsun vatana millete