yeni firmware de yani v40 taki genel sorunlardan biride bu daha önce tanıttıgın wireless bağlantısını sonra tanımıyor çözümünü ben şöyle buldum tekrar tekrar telefondan wireless bağlantısını yenileyeceksin gerekirse 5-10 defa anca o zaman tanıyor benimde çok sık başıma geliyor bu durum
tesadüfen buldum bu olayı da..şimdi mesajı gördüm çok saolun..ama bu tekrar tanıma sorunu dns numarasını değiştirince oluyor bunu farkettim..zaten dns i değiştirip face den hala bi video izleyemedim..kırık flash simgesi çıkıyor video ya tıklayınca..ilginçtir mynet deki videoları açıyorayarlardan bağlantı ayarlarına gireceksin wlan ayarlarından wlan aramasını asla seçeceksin..wifi olayında bir kere tanıtınca bir daha tanıması gerekiyor hepsini sil yeniden tanıt..
yani faceden videolarımı izleyemeyecek miyim hiç??evet bazı sitelerdeki videoları desteklemiyor..
dostum konuyla alakası yok da bi soru sorucam...gps olayında garmin mi yoksa n drive mı dersin varmı bir kullanmışlığın görmüşlüğün?beende garmi var ama oturduğum köyü göstermiyor mesela..acaba n drive daha kapsamlı mıdır...ona göre yükliycem..evet bazı sitelerdeki videoları desteklemiyor..
valla NDrive ın son haritasını da verdim orda daha detaylı ve güzel deniyor..garminden açıkçası kıl olup hemen kaldırmıştım..her ikisini de deneyebilirsin..aynı anda kurulu olabilir..canın hangisini istiyorsa kullanırsın..bir zararı olmaz..dostum konuyla alakası yok da bi soru sorucam...gps olayında garmin mi yoksa n drive mı dersin varmı bir kullanmışlığın görmüşlüğün?beende garmi var ama oturduğum köyü göstermiyor mesela..acaba n drive daha kapsamlı mıdır...ona göre yükliycem..