5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

korayharman

korayharman

Üye
kanka çünkü götürdüğüm onpa servisi de başka bir yere gönderiyor kutuya koyup o yüzden 15 gün sonra gel diyolar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nokia shop a götür..orda ücretsiz yüklerler..

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
anladım kardeşim.. ben şimdilik çıkıyorum bir sorun olursa profile de yazabilirsin. çok uykusuzum hiç uyumadım desem yeridir :D gece gelirsem mutlaka cevaplarım bişey olursa. görüşürüz... Nadir abi iyi akşamlar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi akşamlar iyi uykular Gökhan..Allah rahatlık versin..yardımların için de çok teşekkür ederim..

Ve-ReM

Ve-ReM

Üye
MErhaba arkadaşlar ben hala sorunumu gideremedim telefonum internete girmiyor wap ı da seçsem turkcell interneti de seçsem girmiyor wap ayarlarınıda aldım turkcell den ne yapmalıyım?

korayharman

korayharman

Üye
Telefonunuza giremediğiniz wlan ağını Bağlantı>bağlantı yöneticisi>mevcut wlan ağl. .. "erişim noktası tanımla" diyerek tanımlayın.

Sonra Ayarlar>Bağlantı>Erişim noktaları.... eklediğiniz wlanı bulup "düzenle" deyin.Seçeneklerden "gelişmiş ayarlar" a girin.
IPV4 ayarlarına girin.Şimdi dikkat!!
Telefonun İP adresi kısmına bir IP vereceğiz.Bu IP modeminizle aynı blok ta olmalı.Yani:Modeminizin Ip si 192.168.1.1 ise telefonunuza 192.168.1.2-192.168.1.254 arasında bir IP verebilirsiniz.192.168.1.30 verin...

Başka Örnek:Modemizin IP si 10.0.0.1 ise telefonunuza 10.0.0.30 verebilirsiniz... Yani ip nin son hanesi farlı olacak...

İp adresi: 192.168.1.30 yazdık.
Alt ağ maskesine : 255.255.255.0 yazın. (bazen 255.0.0.0 olabiliyor)...
Standart ağ geçidi: Modeminizin İP si olacak : 192.168.1.1(artık sizinki neyse onu yazın)

Şimdi DNS adresini yazacağız.
Birinci DNS adresine: 195.175.39.39
İkinci DNS adresine : 195.175.39.40 yazın.
(Telekomun çalışan başka DNS lerini biliyorsanız onlardanda yazabilirsiniz)
İşlem bitmiştir.

Artık ağ geçidiniz cevap verecektir.Hemde eskisine oranla çoook daha hızlı...

Umarım herkesin işini görür...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim bilgisayarda kullandığım 4.2.2.5 ve 4.2.2.6 dns leride olabilir..

Sehzade

Üye
yada google dns olabilir cok daha hızlı
8.8.8.8
8.8.4.4

hello001

Üye
sayfan harika nadir yardımın için tşk ederim
sana bi sorum olcaktı 2 gün önce telefonu güncelledm 5800 kullanıyorum yazılım sürümü V 40,0,005 oldu sorunum şu ana menüden indirme seçneiği gitti we wlan da kendi ağıma bağlanırken kaydetmiyor sürekli wlan şifresi istiyor her bağlandığımda ise kendi modemime sürekli erişim noktası açıyor şu şekilede Airtes_rt205 Airtes_rt205(1) Airtes_rt205(2)... die uzur her bağladıımda reişim noktası kaydedio1-2-3-4-5 die bu konuda yardımcı olabilirmsn bu güncelleme telefonda çok şeyi deiştirdi:S

Progressivity

Progressivity

Üye
bende de aynı sorun var bikaç defa yenile wireless bağlantısını gerekirse 5-10 defa sonradan tanıyor yine
sanırım v40'ın en büyük problemlerinden biride bu olucak çok can sıkıcı bi durum
indirme menüsü bende de kayboldu gerçi daha öncede ne işe yarıyordu bilmiyorum hiç kullanmadığım için :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sayfan harika nadir yardımın için tşk ederim
sana bi sorum olcaktı 2 gün önce telefonu güncelledm 5800 kullanıyorum yazılım sürümü V 40,0,005 oldu sorunum şu ana menüden indirme seçneiği gitti we wlan da kendi ağıma bağlanırken kaydetmiyor sürekli wlan kodu istiyor her bağlandığımda ise kendi modemime sürekli erişim noktası açıyor şu şekilede Airtes_rt205 Airtes_rt205(1) Airtes_rt205(2)... die uzur her bağladıımda reişim noktası kaydedio1-2-3-4-5 die bu konuda yardımcı olabilirmsn bu güncelleme telefonda çok şeyi deiştirdi:S
Mümin cevabını vermiş..

korayharman

korayharman

Üye
Bir bilgilendirme gereği duydum arkadaşlar nokia açıklama yapmış ve v40 sürümü henüz bitmemiş yani daha bir çok hatası mevcut ve düzeltiyolar ama ne zaman yayınlarlar hiç bir bilgim yok şu an için çok yakın bir zamanda yayınlanacağından eminim sadece biraz daha sabretmeniz gerekecek

cabbar007

cabbar007

Üye
kaynak ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet kaynak nerde?

sadoes

sadoes

Üye
n97mini telefonum var yurtdışından getirdim..türkçe yapmak istiyorum rm555 navifirm den gerekli dosyalara baktığımda bikaç tane var hangisini yüklemem lazım?.. rm555 emea turkey qw cb(0585088) altında aynısı var yine..sonra qw garnet(0585117) altında yine aynısı var..white olanı var (0591947)..iyice öğrenmeden yapmak istemiyorum..pc ye hiç nokia pc suite kurmadım..phoneix ve gerekli dosyalar(navifirmden) yüklediğim zaman yeterli olurmu.yardımlarınız için teşekkürler

cabbar007

cabbar007

Üye
vallaha yardım etmek isterim ama bu konuda bilgim yok :(

hello001

Üye
Bir bilgilendirme gereği duydum arkadaşlar nokia açıklama yapmış ve v40 sürümü henüz bitmemiş yani daha bir çok hatası mevcut ve düzeltiyolar ama ne zaman yayınlarlar hiç bir bilgim yok şu an için çok yakın bir zamanda yayınlanacağından eminim sadece biraz daha sabretmeniz gerekecek

peki sürümü eskiye dönderemezmiyiz ölesi daha iyidi:)