canın sağolsun devam et...hocam az daha gelmeseniz rütbe atlıyacaktım 1 günde![]()

ayarlardan bağlantı ayarlarına gireceksin wlan ayarlarından wlan aramasını asla seçeceksin..wifi olayında bir kere tanıtınca bir daha tanıması gerekiyor hepsini sil yeniden tanıt..arkadaşlar ben wi-fi le komşunun hattına dalıyorum .fakat her girmemde tekrar şifre istiyor tekrar tanıtıyorum..ve aynı modemi aynı isimle 3 tane gösteriyor..örneğin airties(1) airties(2) airties(3) bi anlam veremedim..bi de ana ekranda bazen üstte wi-fi anten resmi çıkıyor kebdiliğinden..nedir bu yaaa..şimdi hiç formatla uğraşamam valla
yeni sürümmü çıkcakBir bilgilendirme gereği duydum arkadaşlar nokia açıklama yapmış ve v40 sürümü henüz bitmemiş yani daha bir çok hatası mevcut ve düzeltiyolar ama ne zaman yayınlarlar hiç bir bilgim yok şu an için çok yakın bir zamanda yayınlanacağından eminim sadece biraz daha sabretmeniz gerekecek
ayarlardan bağlantı ayarlarına gireceksin wlan ayarlarından wlan aramasını asla seçeceksin..wifi olayında bir kere tanıtınca bir daha tanıması gerekiyor hepsini sil yeniden tanıt..
arkadaşım daha yeni sürüm çıkalı bir hafta olmadı ne yeni sürümü...yeni sürümmü çıkcak
arkadaşlar ben wi-fi le komşunun hattına dalıyorum .fakat her girmemde tekrar şifre istiyor tekrar tanıtıyorum..ve aynı modemi aynı isimle 3 tane gösteriyor..örneğin airties(1) airties(2) airties(3) bi anlam veremedim..bi de ana ekranda bazen üstte wi-fi anten resmi çıkıyor kebdiliğinden..nedir bu yaaa..şimdi hiç formatla uğraşamam valla
kinetik scrolling için telefona hard format at..free isms yi formattan sonra kur..Arkadaşlar telefonum v40 fakat uygulamalarda kinetic scrolling özelliği yok.mesela Free isms programı sürekli kullandığım bir program fakat o özellik yok.ekleyebiliyor muyuz acaba??