5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

kelleci0142

kelleci0142

Üye
5530'un desteklediği video formatları nelerdir acaba biraz bilgi verebilirmisin nadir kardeş birde bildiğin iyibir video sıkıştırma programı varsa

cabbar007

cabbar007

Üye
3gp..mp4 bildiğim kadarıyla

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet 5800 ın desteklediği video formatlarını destekler..

cabbar007

cabbar007

Üye
hocam az daha gelmeseniz rütbe atlıyacaktım 1 günde:D

cabbar007

cabbar007

Üye
sonuna kadar :)

petrucci82

petrucci82

Üye
arkadaşlar ben wi-fi le komşunun hattına dalıyorum .fakat her girmemde tekrar şifre istiyor tekrar tanıtıyorum..ve aynı modemi aynı isimle 3 tane gösteriyor..örneğin airties(1) airties(2) airties(3) bi anlam veremedim..bi de ana ekranda bazen üstte wi-fi anten resmi çıkıyor kebdiliğinden..nedir bu yaaa..şimdi hiç formatla uğraşamam valla

cabbar007

cabbar007

Üye
bağlatıya gel wlana gir seçenekler wlan varlığını gösterme de

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben wi-fi le komşunun hattına dalıyorum .fakat her girmemde tekrar şifre istiyor tekrar tanıtıyorum..ve aynı modemi aynı isimle 3 tane gösteriyor..örneğin airties(1) airties(2) airties(3) bi anlam veremedim..bi de ana ekranda bazen üstte wi-fi anten resmi çıkıyor kebdiliğinden..nedir bu yaaa..şimdi hiç formatla uğraşamam valla
ayarlardan bağlantı ayarlarına gireceksin wlan ayarlarından wlan aramasını asla seçeceksin..wifi olayında bir kere tanıtınca bir daha tanıması gerekiyor hepsini sil yeniden tanıt..

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
Bir bilgilendirme gereği duydum arkadaşlar nokia açıklama yapmış ve v40 sürümü henüz bitmemiş yani daha bir çok hatası mevcut ve düzeltiyolar ama ne zaman yayınlarlar hiç bir bilgim yok şu an için çok yakın bir zamanda yayınlanacağından eminim sadece biraz daha sabretmeniz gerekecek
yeni sürümmü çıkcak

Progressivity

Progressivity

Üye
ayarlardan bağlantı ayarlarına gireceksin wlan ayarlarından wlan aramasını asla seçeceksin..wifi olayında bir kere tanıtınca bir daha tanıması gerekiyor hepsini sil yeniden tanıt..

yeni firmware de yani v40 taki genel sorunlardan biride bu daha önce tanıttıgın wireless bağlantısını sonra tanımıyor çözümünü ben şöyle buldum tekrar tekrar telefondan wireless bağlantısını yenileyeceksin gerekirse 5-10 defa anca o zaman tanıyor benimde çok sık başıma geliyor bu durum

cabbar007

cabbar007

Üye
arkadaşlar ordan burdan görüp lütfen sürüm veya yazılımla ilgili konuşmayın eğer böyle birşey varsa kaynak belirtip forumda veriniz yoksa gereksiz yere olay çıkartmayın kalabalık yapmayın

Progressivity

Progressivity

Üye

yeni firmware de yani v40 taki genel sorunlardan biride bu daha önce tanıttıgın wireless bağlantısını sonra tanımıyor çözümünü ben şöyle buldum tekrar tekrar telefondan wireless bağlantısını yenileyeceksin gerekirse 5-10 defa anca o zaman tanıyor benimde çok sık başıma geliyor bu durum

babay22

babay22

Üye
Arkadaşlar telefonum v40 fakat uygulamalarda kinetic scrolling özelliği yok.mesela Free isms programı sürekli kullandığım bir program fakat o özellik yok.ekleyebiliyor muyuz acaba??

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonum v40 fakat uygulamalarda kinetic scrolling özelliği yok.mesela Free isms programı sürekli kullandığım bir program fakat o özellik yok.ekleyebiliyor muyuz acaba??
kinetik scrolling için telefona hard format at..free isms yi formattan sonra kur..

babay22

babay22

Üye
Öyle yaptım fakat olmadı.Program desteklemiyor sanırım :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uyumlusu çıkar biraz bekleyeceksin..

mertcan585800

mertcan585800

Üye
phoenix yapraken Flashing menüsü nü yapamıyorum hiç birşey bulmuyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
navifirm ile versiyon 40 ı seçip indirdin mi?