5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

cabbar007

cabbar007

Üye
tamam ;)

korayharman

korayharman

Üye
benim telefonda bozulmadan önce bi gariplik vardı bir değil hatta bir çok mesela ben baya bi mp3 atmıştım doldurmuştum baya ama galariye girince resimleri göremiyodum bomboştu telefonu açıp kapatayım dedim bi baktım mp3ler yok olmuş ama resimler gelmiş

mesela garmin i yüklemiştim içindeki icon resimleri galeriyi tıka basa dolduruyodu bence normal şeyler değildi bunlar ama sonradan telefonumu bozduğum için kontrol edemedim :D bu günde götürmedim hala tamire bakalım yarın götürürüm sizide haberdar ederim (gökhan nerdesin yaaa :D )

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
geldim kardeşim o zaman şöyle yapalım sen eski versiyonu attır ya da ölü flash denilen bir olay var onu ben bi araştrym ama serviste eski versiyon da olsa yüklettir derim ben. sonra gel burdan ya da msnden ben yardımcı olucam beraber çözcez bu durumu :) senin telefonu memleket meselesi yaptım ben :D

garmin meselesine gelince ikonların galeride görünmesi normal.. biraz sıkıntı yaratn bi durum ama sorun olarak algılama bunu.

--------------- Ekleme ---------------

youtube dan izleyince kasıyo biraz kendi browserı daha güzel acıyo youtubedaki videoları.Ama diğer videoları acamadığı için skyfireyi kullanıyorum.Bu skyfire neden videoları kasıyo acaba uygun sürüm olmadığı içinmi

Kendi browserından söle izleniyo (1 keresinde girdi sonra hep girdim hart format atınca bidaha giremedim :S)
1-Dns ayarını 208.67.222.222
208.67.220.220 yap
2-Avea dan youtuba gir bir tane videoyu ac acılınca direk kapat:D kontor gitmesin (avea yada turkcell fark etmez önemli olan youtuba girmesi)
3-web browserına gir.Oraya site adresini yaz.yazınca boşlukta cıkıyo girdiğin siteleri gösteriyo.Orda youtubedan izlediğin video linkini bul tıkla girsin.
4-Sonra her türlü youtube yasaklı sitelere girebildim ben ama dediğim gibi hart format attım aynı seyi yaptım girmedi :S birazda sans işi

yalnız wireless ile bağlanınca dikkat et dns sini değiştirdiğin wirelesse bağlan :D bilmeyen olur nolur nolmaz

bunu denemedim henüz ama bildiğim kadarıyla telefonun kendi tarayıcısı flash desteği yok bunun DNS ile bi alakası olacağını sanmıyorum ama not aldım bi ara denicem. bilgi için teşekkürler

korayharman

korayharman

Üye
muhtemelen benim pc de sorun var ya çünkü ben teli aldığımda türkçe yoktu bende update yaptım öle türkçe yaptımda eğer dışarda v40 yükletemessem evde format atıp denicem.

Ölü flash olayı telefonu açmaya zorluyoda ben mesela usb ye takıyorum taktığında bilgisayar ding ding diye ses weriyo bağlandı diye bende bu sürekli 2 saniye arayla bağlanıp kopuyo ondan telefona mudahele edemiyorum

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
kaç tane usb portun var ki? diğer portlarda dene aynı sorun oluyorsa başka pc'de yapman gerekebilir.

korayharman

korayharman

Üye
Dns sorununu kökten halletmek için Modem ayarlarına girin Explorerden (192.168.1.1) yazarak şu yolu izleyin Network>LAN>DHCP Setup orda DNS Server bölümü olcak ikitane kutucuk

Primary DNS Server : 8.8.8.8
Secondary DNS Server : 8.8.4.4

bunları bu şekilde kaydederseniz sizin modeminizden bağlanan herkez yasaklı sitelere girer pc nize istediğiniz kadar format atın hiç bi ayar yapmadan gireceksiniz :)

kaç tane usb portun var ki? diğer portlarda dene aynı sorun oluyorsa başka pc'de yapman gerekebilir.

4 tane kanka ama ext hardiskleri sorunsuz çalıştırıyor bidakine format atcam işte dışarda v40 yükletemessem

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
bilgi için teşekkürler KORAY kardeşim ama konu dışına çıkmayalım lütfen :oke: (len uyarı mı aldın benden) :D

4 tane kanka ama ext hardiskleri sorunsuz çalıştırıyor bidakine format atcam işte dışarda v40 yükletemessem

hiç uğraşma dışarda versiyon atsınlar telefon açılır halde olsun senin pc'de olmuyosa bir arkadaşından rica et onun pc'de hallet derim ben

korayharman

korayharman

Üye
valla kanka bulabilirsem gitcem bakırköye yarın arıcam işte nekadarsa artık yaptırcam servise gitmeye yüzüm kalmadı :D :D :D

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
yarın halledersen zaten başka pc'de güncellersin sorun olmaz baktın yne sorun oluyor versiyon bulmuyor NSS ile product kodunu navi'yle değiştir software updater'dan güncelle.

korayharman

korayharman

Üye
yarın halledersen zaten başka pc'de güncellersin sorun olmaz baktın yne sorun oluyor versiyon bulmuyor NSS ile product kodunu navi'yle değiştir software updater'dan güncelle.

zaten kod şu an navide ben phoneix te bozdum :D ben imkansızı başarıyorum işte :D

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
senin usb bağlantısında sorun olmuş tam flashlarken bağlantı gidip gelmiş heralde. neyse yarın bakalım ama çözcez bu meseleyi bırakmam burda kanka :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

laodamass

Üye
5530 mesaj yazma dilini nasıl ingilizce yapabilirim acaba ?

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
abi koray'ın usb portunda ya da telefonun bağlantı kablosunda sorun varmış phnx'le güncelleme yaparken telefonu öldürmüş :) başka pc'de yapmasını önerdim. yarın servise götürecek geldiğinde güncelleme için yardımcı olmaya çalışacağım arkadaşa.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abi koray'ın usb portunda ya da telefonun bağlantı kablosunda sorun varmış phnx'le güncelleme yaparken telefonu öldürmüş :) başka pc'de yapmasını önerdim. yarın servise götürecek geldiğinde güncelleme için yardımcı olmaya çalışacağım arkadaşa.
tamam anladım..bir teknik servise götürüp yaptırması daha sağlıklı..telefonu iyice öldürmesin sonra..

5530 mesaj yazma dilini nasıl ingilizce yapabilirim acaba ?
mesajlara gir ayrlardan yapılması lazım..

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
tabi abi yarın serviste versiyon attırcak eski versiyon atarlarsa güncelleme için yardımcı olacağm...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam şimdi oldu..:oke:

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
kimin öğrenciyisiz :D elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz hocam :oke:

korayharman

korayharman

Üye
benimki onpa ama ben nokia ya götürcem parayla yaparlarsa yapsınlar servise verdimmi 15 gün rehin ediyolar ayak üstü versiyon atan biyer bulursam yaptırcam bulamassam son çare onpa garantiye vercem

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
garanti kapsamında bir yere götürmende fayda var. dğer yerlerde oluşacak herhangi bir sorunda hak talep edemeyebilirsin.. 15 gün olacağını sanmıyorum o kadar uzatmazlar dye düşünüyorum ama tam olarak prosedürünü bilmiyorum açıkçası.