vuraldnz
Üye
format factory diye bir program var onu dene büyük ihtimalle sorununu çözecektirnadir3391 arkadaşım; söylediğinizi denemiştim ama o şekilde de olmadı...![]()
format factory diye bir program var onu dene büyük ihtimalle sorununu çözecektirnadir3391 arkadaşım; söylediğinizi denemiştim ama o şekilde de olmadı...![]()
format factory diye bir program var onu dene büyük ihtimalle sorununu çözecektir

sizce yaparlarmı ya sirkeciye gidip 15 gün rehin etmek istemiyorum telefonu zaten adamlar eski version yüklüyolar bende yenisini yüklerken bozuyorum hep
nadir gökhan cewaplarınızı acil bekliyorum 
Garip bir sorun,
CardReader da hafıza kartını okutamadığımdan telefoncuya götürüp hafıza kartını biçimlendirttim.. Hafıza kartını tele takıncada telde donma olduğundan dolayı format atamamıştım telden..
Şimdi hafıza kartını taktım, içine tüm aldığım verileri kopyaladım ama olduğu gibi değil.. Hafıza kartında olan mesajlar bulunmuyor, yada galerideki klasörler yok..
Ayrıca şunuda söyliyim, PC Suite dende yedek almıştım, geri yükleme yaptım ama mesajlarım gelmedi... Klasörler bölümünde önemli mesajlarım vardı.. Yardım edebilirmisiniz???
Telefondan hafıza kartı ayarlarına nerden giriyoruz birde...
arkadaşım kinetik scroll eklenmesi gerek fazla bir özellik gelmedi ev ekranı biraz değişti
--------------- Ekleme ---------------
hard format derken atmanı tavsiye ederim telefon kendine gelir hataları düzeltir
--------------- Ekleme ---------------
hard format derken atmanı tavsiye ederim telefon kendine gelir hataları düzeltir
) bütün herşey siliniyor dimi ne gibi bir değişiklik beklediğini anlamadım ??? kinetic scrolling olayı için de en basit olarak menü mesajlar'a gir mesajları tut çek aşağı doğru bi de öyle bak göreceksin..
cahilim işte ben zaten bunu biliyorum arkadaşım
her şey siliniyor o yüzden önemli dosyaların flan varsa yedek almanı tavsiye ederim.vtap hakkında bilgim yok kullanmıyorum ben hard format telefonu aldığın iilk günki halini alır yani herşey silinir rehber mesaj ne varsa kutusundan çıkmış halini alır telefon bunun için telefonun 5800 ise yeşil tuş+kırmızı tuş+kamera tuşu+açma tuşuna basılı tutucaksın pin isteyene kadar kıpırtdatmadan sonra pini girip ülkeni seçeceksin hard format atmış olucaksın sen güncelleme yaptınmı pc suite ile?
5800 alalı 1 ay kadar oldugu için kullanmayı tam olarak çözemedim. Bu konuda cahilim:S
hard format attığımız zaman ( nasıl atılıyor onuda blmiyorum) bütün herşey siliniyor dimi
açıklaman için teşekkürler ama niye küçük gördün kicahilim işte ben zaten bunu biliyorum arkadaşım
![]()
birde şunu öğrenmek istiyorum flash 9 olayı nasıl çözeceğiz vtap sanırım işi görüyor....
internetten facebook ve youtube gibi sitelerden video izlemek için de vtap değil de şu konuyu bir incele bi sıkıntın olursa msj da atabilirsin profilden http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...5194-alpha-version-s60v5-unsigned-288617.html
kontor gitmesin (avea yada turkcell fark etmez önemli olan youtuba girmesi)
bilmeyen olur nolur nolmaz
Anlatıma göre yükledim iş yerinde bağlantı hızlı oldugu için 137.7 MB ı 2 dk da telefona attı bende şaşırdım
ben en iyisi hard format atmayayım bir çok program kurdum hepsini tekrar kurmak zor geliyor
öncelikle hafıza kartının ayarlarına dosya yöneticisinden hafıza kartını seçip seçenekleri açıp ulaşabilirsin ya da hafıza kartını açtıktan sonra seçenekler hafıza kartı ayarlarından ulaşabilirsin. ancak ayrıntılı bir ayar yok sadece yeni isim verebiliyorsun ya da biçimlendirebiliyorsun. hafıza kartını ne şekilde biçimlendirdiklerini bilemediğim için o konu hakkında yorum yapamayacağım şunu söyleyebilirim normal şartlarda telefondan biçimlendirme yaptığın için zaten gerekli olacak dosyalar (sistem dosyaları da olabilir) hafıza kartından silinmiyordu ancak telefoncuda biçimlendirme yaptırdığın için bu dosyaların tamamı silinmiş olma olasılığı çok yüksek ve sanırım şu anki problemin de bundan kaynaklanıyor. telefona taktığında dosyaları atmadan önce tekrar dosya yöneticisinden hafıza kartını açıp telefondan tekrar biçimlendirmeni öneririm.
ve ayrıca hafıza kartının telefonla birlikte verilen kart olduğunu düşünerek ve mesjndan anladığım kadarıyla şunu söylemek istiyorum.ilk yapman gereken telefondan biçimlendirme yapmak olmalı kart okuyucuyla çeşitli fantezilere girmeye gerek yok... kurtarmak istediğin mesajların ya da herhangi bir dosyan varsa kendini her ihtimale karşı sağlama alıp pc suite'ten yedek almakla birlikte hafıza kartı içindeki dosyaları da kopyala yapıştır gibi basit bir yöntemle kendi yedeğini oluşturmalısın... mesajlarına gelince şu durumda görünen şu ki mesajların pc suite'ten aldığın yedekle geri gelmiyorsa malesef geri getirme şansın yok diyebilirim..
arkadaşlara da tekrar belirtmek istiyorum sonuçta kullandığımız elektronik bir alet ve fantaziye hiç gerek yok. eğer yapacak bir şeyiniz kalmıyorsa hard format en iyi çözüm yollarından biridir. çünkü telefona ne kadar hard format da atsanız sistem dosyalrı telefon ve hafıza kartında kalacaktır. yapacağınız ekstra işlemler sizi daha da zora sokabilir. bir diğer çözüm yoluysa en çok önerdiğim yöntemlerden biridir telefonu YETKİLİ servisine götürüp sorununuzu en ince detayına kadar bildirmenizdir.. Sürç-i lisan ettiysem affola arkadaşlar konuyla ilgili daha ayrıntılı detaylı bilgiye sahip olan arkadaşlar da yorumlarını esirgemesinler lütfen. nacizane yardımcı olmaya çalıştım..
eski versiyonu yukletip guncelleme yaparken tekrar bozacaksan hic goturme: senin telfn hic mi acilmiyordu?? bugun musait oldugunda bana ozelden bi msj at ara ara kontrol edecegm bi bakalim senin telefona.. ugrasmym dersen servise gotur kardesim en garanti yontem o olur..
muhtemelen