5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

_gambit_

_gambit_

Üye
nemesis oldu meğer önce pc suite i kurmak lazımmıs ondan sonra nss yi :D sorun halloldu şimdi v40 ı yüklemekte sıra bide sitede adam navi v40 linkini vermiş onu burda veriyimmi reklam olmazsa

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nemesis oldu meğer önce pc suite i kurmak lazımmıs ondan sonra nss yi :D sorun halloldu şimdi v40 ı yüklemekte sıra bide sitede adam navi v40 linkini vermiş onu burda veriyimmi reklam olmazsa
gerek yok..Nokia Updater ile yaparsın...

_gambit_

_gambit_

Üye
aha yaptım simdi güncelliyo navi olarak inşlh sorun cıkmaz.Eğer navi olarak güncellerse navigasyon olucakmı cok merak ediyorum sınırsız diyolar ama bakalım nolcak.Tel bozulursa napmam lazım :S

--------------- Ekleme ---------------

nadir abi nokia update ile olmadı güncelleme yok diyodu sen dedin ya nemesis ile navi yapıp öle dene diye :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aha yaptım simdi güncelliyo navi olarak inşlh sorun cıkmaz.Eğer navi olarak güncellerse navigasyon olucakmı cok merak ediyorum sınırsız diyolar ama bakalım nolcak.Tel bozulursa napmam lazım :S

nadir abi nokia update ile olmadı güncelleme yok diyodu sen dedin ya nemesis ile navi yapıp öle dene diye :D
tamam öyle yap..sorun çıkmaz İnşallah..navi Nokia Maps de sınırsız oluyor..kendim denedim..önceki versiyonda öyleydi..

_gambit_

_gambit_

Üye
herşey için teşekkür ederim özellikle emeklerin için her farklı konuda katkın oldu tüm problemlerimi senin sayende çözdüm :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

huseyinweb

Üye
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık yarım gündür bu problemi çözmek için uğraşıyorum ama çözemeyince sizlere sormak istedim: Youtubeden mp4 formatında video klipler indirdim. Birçoğunu 5800 daki mevcut video oynatıcı program ile açabiliyorum ama bazılarının sadece sesi geliyor fakat görüntüsü yok. Detayında da avc1 codec eksik olduğu için açamadığını gösteriyor. Smart Movie4.15 i falan da indirip kurdum ama nafile. Bu videoları nasıl seyredebilirim? Yardımlarınızı bekliyorum...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık yarım gündür bu problemi çözmek için uğraşıyorum ama çözemeyince sizlere sormak istedim: Youtubeden mp4 formatında video klipler indirdim. Birçoğunu 5800 daki mevcut video oynatıcı program ile açabiliyorum ama bazılarının sadece sesi geliyor fakat görüntüsü yok. Detayında da avc1 codec eksik olduğu için açamadığını gösteriyor. Smart Movie4.15 i falan da indirip kurdum ama nafile. Bu videoları nasıl seyredebilirim? Yardımlarınızı bekliyorum...
birçok video dönüştürücü program var..ben total video convertörü tavsiye ederim sitede mevcut..onu indirip filmleri 3gp formatına çevir tele at..seyret.

Ve-ReM

Ve-ReM

Üye
Merhaba arkadaşlar
5800 ım ile internete giremiyorum
Wap yada Mobile İnterneti seçsemde girmiyor ama wirelesste bir sorun yok
Turkcell den ayarları da aldım yaptım olmadı. Set wizard ile de denedim olmadı.
Telefonda Opera Mobile da var ondan da girmiyor .Sadece facebook un anasayfasını açıyor ordada şifremi girdikten sonra sayfa açılmıyor

Yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler...

yfscvs

Üye
5800 v40 yazılım güncellemesi bilgisayar kullanmadan direk telefondan yapılabilir mi lütfen yardımcı olun arkadaşlar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
5800 v40 yazılım güncellemesi bilgisayar kullanmadan direk telefondan yapılabilir mi lütfen yardımcı olun arkadaşlar
wireless ile yapılır..ayarlardan telefon yönetimine girip güncellemelerden kontrol edebilirsin ama o tam güncelleme olmaz..Nokia Software Updater ile yapmadıkça tam olmaz..

huseyinweb

Üye
nadir3391 arkadaşım; söylediğinizi denemiştim ama o şekilde de olmadı...:(

Ve-ReM

Ve-ReM

Üye
Nadir Bey benim soruna da bir baksanız sizin mesajlarınızdan çok yararlandım bunuda çözersiniz eminim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nadir3391 arkadaşım; söylediğinizi denemiştim ama o şekilde de olmadı...:(
başka video konvertör dene..

Hüseyin kardeşim nete bağlanmamasının bir sürü nedeni olabilir..modem ayarlarından,telefonun çekiminden deneyerek bulman gerekir..

_gambit_

_gambit_

Üye

İmtoo hd video converter indir bununla ceviriyorum ben gayet güzel bi görüntü veriyor. Çözünürlük 640x480 olarak ceviriyorum onu bile acıyo tel masşallah

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İmtoo hd video converter indir bununla ceviriyorum ben gayet güzel bi görüntü veriyor. Çözünürlük 640x480 olarak ceviriyorum onu bile acıyo tel masşallah

bilgi için sağolasın..

_gambit_

_gambit_

Üye
v40 güncellemesinde arandığında ev ekranı iphone gibi diyolardı benimki eskisi gibi acaba bunun ayarımı var.V40 güncellemesi yapanlar hiç denedimi yeni gelen özellikleri

ebuzz

Üye
ben şuan becerdim güncelliyo umarım olur ver problem olmaz...:islik

_gambit_

_gambit_

Üye
v40 güncellemesinde arandığında ev ekranı iphone gibi diyolardı benimki eskisi gibi acaba bunun ayarımı var.V40 güncellemesi yapanlar hiç denedimi yeni gelen özellikleri

Tmm buldum ekran kapalıyken tel calarsa iphone gibi oluyo.Aramayı cevaplamak için iphonedaki gibi sürüklemen gerekiyo cok süper olmus su v40 bide uygulamalarda da kinetik scrol olsaymıs